Najkorisnije aplikacije za Android OS

programi, sistemski alati, navigacija
Pravila foruma
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
Odgovori
Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

Ima li neki dobar e-mail client koji bi mogli da mi preporucite? Ovaj sistemski mi je nekako previse obican i nije bas pregledan..:(

Interesuje me i da li neko zna na koji nacin se mogu brisati reci iz T9? Znam da mogu da se ubacuju i sad pravim svoj T9, ali mi smetaju reci koje vec postoje..(
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

cenobite
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pon, 26. Maj 2008. 05:45

Post od cenobite »

meni smeta sam po sebi T9...
skoro sam ugasio fon i uključio ponovo-sad neće uopšte više da 'zapamti' da mi nije potreban T9 [prošlog puta je 'ukapirao',nakon par gašenja T9 pre kucanja poruke]
nem` pojma kako su mogli da naprave takav previd!?

xerosoft
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sre, 09. Dec 2009. 17:41
:: Iphone 4s
:: Iphone 3gs
Kontakt:

Post od xerosoft »

Ninolina, ja mislim da bi hard reset resio tvoje probleme jer koliko znam to nema neka databaza koja pamti reci nego softverski je to odradjeno.ak me kapish :wink:
Iphone 4s white clear install

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

xerosoft, a koji moj problem bi resio reset telefona? Mene samo interesuje da li postoji nacin da se obrisu reci koje postoje u T9 za engleski jezik, jer njega koristim i editujem tj. ubacujem srpske reci i tel ih pamti.. Ne znam sta bi reset tu resio osim sto bih izgubila i te reci koje sam vec ubacila..
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

xerosoft
Mobil fan
Mobil fan
Kontakt:

Post od xerosoft »

Ninolina, e nismo se onda dobro skontali ja sam mislio da hoces te reci sto si ubacivala da izbrises.sorry

telep
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Okt 2007. 04:23

Post od telep »

Blackmoon AttachSave v1.6

Requirements: Android
Overview: A small, on-demand app that will save any Gmail attachment to the SD card and view it from there.

Slika

A small, on-demand app that will save any Gmail attachment to the SD card and view it from there.
HOW: Preview the attachment in the Gmail app.
Also works with Email app on older phones. Browse Folder app not included, but not required. Reads your email to get the file name; CANNOT broadcast your email contents anyway.
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White

Vlada Zem
Expert
Expert
Pridružio se: Ned, 14. Maj 2006. 13:25
:: N9

Post od Vlada Zem »

SkyForce, legenda igra, sada i na Androidu, tačno sam se podsetio "W950" ere :)
Protector, v1.4, zabrana pristupa odabranim aplikacijama, šifrom.
Slika Slika
pozz
zvezde granda ne mogu u mp3 ali mogu u 3pm

telep
Expert
Expert

Post od telep »

Homerun Battle 3D
Requirements: Android
Overview: HOMERUN BATTLE 3D DOES! Play ONLINE match up & go head-to-head against the world’s best BASEBALL SLUGGERS. Winner of Best Sports Game of 2009 from IGN.com and Touch Arcade.

Koliko znam igra radi samo na 2.1 i neverovatno je zarazna, pogotovo kada se igra online.

Slika
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sub, 11. Jun 2005. 22:52

Post od araphel »

Vlada Zem, jel ima lečena verzija tog Sky Force? I jedna stvar koja me zanima, ima li aplikacija koje koriste LED, a ne ekran, kao lampu? Znam da ima par komada, ali sve naglašavaju da su samo za Milestone. Ima li nekog sa Legend/Desire da je ovo probao?

Mozilla Firefox
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Uto, 19. Jan 2010. 19:44
:: Motoluxe

Post od Mozilla Firefox »

Skinuo sam Sky Force i stvarno je extra igrica navukao sam se, ali ima samo 1 tabla?
Kako skinuti ostale table? :cry: :cry:
HTC Tattoo_____N 95 8gb

telep
Expert
Expert

Post od telep »

araphel, Ima izlečena verzija Sky Force-a, a za led nisam ni ja našao ni jednu aplikaciju koja radi na legendu. Inače mogli su malo više da se potrude oko Sky Force-a bar da ga portuju u 320x480 a ne da i na ovom ekranu izgleda očajno.
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White

Vlada Zem
Expert
Expert

Post od Vlada Zem »

Mozilla Firefox, pa kupiš... Šalim se, pustite mi (i araphel) neki mail na PP pa ću poslati, iz nekog razloga je obrisana sa mog "izvora" :wink: Igra je potencijal za budućnost, ništa nije posebno rađeno na njoj (ipak samo 1,5MB) tako da ima i boljih "pucačina". (p.s, ne znam kako izgleda trial verzija, ovde sam probao 3 "table", prikazano je 8, nadam se da je to full).
Izašao je i (već pominjan) osveženi Radiant (v.2.3.1) sa nekim dodacima, to bih rado igrao na ekranu Desire :)
pozz
Edit: telep, stigli postovi u isto vreme, kako misliš da nije portovan na 320x480? Ne izgleda loše samo ima previše sitnih detalja koji se teško uočavaju, i nemoguće je upravljati ovim "fast" brodom, baš je fast.

telep
Expert
Expert

Post od telep »

Vlada Zem, Kod mene to izgleda očajno, loše sam se izrazio trebali su malo da poboljšaju grafiku ovo deluje upscale-ovano samo na veću rezoluciju.

SlikaSlika
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White

Vlada Zem
Expert
Expert

Post od Vlada Zem »

Očigledno treba ozbiljnu doradu, nadajmo se uskoro "SkyForce 2", ipak je zabavna (pršti sve kad se oružje "apgrejduje" :D )
pozz

jerkann
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 07. Jan 2008. 08:14
:: Samsung Galaxy S4
:: Nokia 808

Post od jerkann »

evo proslo je vec neko vreme kako se druzim sa androidom, pa ajde da navedem neke aplikacije koje smatram zanimljivim.
1. weather & toggle widgets
2. SMS poruke - ne koristim nesto puno ali veoma lepa aplikacija
3. advanced task killer
4. parking Srbija
5. srpski kalendar - kad bi ubacili jos neke praznike bilo bi fenomenalno
6. naravno Igo i Ndrive
7. mvideo player
8. 988 pomocnik - takodje veoma zanimljiva aplikacija
9. Office suit- fenomenalan pregled office fajlova. sto se tice pdf nesto mi se i ne svidja
10. Soccer livescores- za pracenje rezultata
I jos mnoge manje ili vise korisne aplikacije. Za sada mi najvise fali recnik, ali nadam se skorom izlasku istog.

Vlada Zem
Expert
Expert

Post od Vlada Zem »

jerkann, takođe se nadam, dok to ne bude imaš baš dobru Collins English Dictionary aplikaciju za "prvu pomoć" (opisana ovde na 3.strani).
pozz

z10
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Uto, 20. Apr 2010. 18:00

Post od z10 »

Da li postoji neki programcic za obradu slika ? Nesto kao Adobe Photo Shop
za komp .
Nikako da nadjem nesto slicno tome.

Vlada Zem
Expert
Expert

Post od Vlada Zem »

z10, Picsay Pro, color correct, sharpen, distort, insert cutouts of other pictures, crop & straighten, paint, vignette, make color splash out of black-and-white pictures, geotag, apply effects like cross process, add text, word balloons, props, and much more.
Foxy Photo Editor, improve the quality of your photos. Adjust brightness and contrast. Fix color balance or exposure. Remove imperfections with the clone or blur tool. Deform your pictures with a variety of distortion tools. Rotate, resize, crop and apply transformations.
Nisam probao.
pozz

xerosoft
Mobil fan
Mobil fan
Kontakt:

Post od xerosoft »

z10, imam ja adobe photo shop za telefon pusti mail na private poslat cu ti aplikaciju bas je dobra koristim je ponekad obavlja posao

telep
Expert
Expert

Post od telep »

Ipak je Picsay pro mnogo bolje odrađen program od Photoshopa, PS ima samo najosnovnije funkcije i opcije.
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White

Odgovori