HTC Desire

Fabrički OS, Android, Windows
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OS
Odgovori
antec
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pet, 11. Jul 2008. 03:32
:: LG G Flex 2

Post od antec »

Insider, pa ako zelis i da koristis Vip-ove usluge, tj. da koristis njihov postpaid paket (ako ti stvarno treba) onda bi bez dileme trebalo preko njih i telefon da nabavis. Garancija ce ti u svakom slucaju biti plus i ako se odlucis za prodaju. Ako ti ne trebaju njihove usluge onda ga nabavi kako mislis da ti je lakse.

Green
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Pon, 05. Jul 2004. 18:20
:: ...

Post od Green »

Insider, odakle bi konkretno porucivao, ako bi porucivao? Jel sa nekog sajta ili imas nekog ko bi ti doneo? Ako je sa sajta, mozes li poslati link na pp?

z10
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Uto, 20. Apr 2010. 18:00

Post od z10 »

...i ja bih rado da ga kupim ali ne preko Vipa , posto sam produzio ugovor sa Mts-om (kako sam
se zeznuo ) iako sam znao da treba da sacekam i da ce kada tada da izadje neki dobar fon preko pro-
vajdera .
Takodje je veliki problem sto ukoliko racun glasi na pravno lice ,dobijaju se dva broja i
oba su na post pejd . Sto znaci da bih dosao do telefona koji mi se svidja moram da placam dva broja,sto je bas bezveze . Znam da takav slucaj nije kod Telenora i Mts-a .
Jedino sto mi se svidja kod Vipovih paketa je to sto imaju uz pakete i odredjeni broj besplatnih
megabajta.

IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 30. Jun 2005. 11:01
Kontakt:

Post od IDzO »

z10 napisao:posto sam produzio ugovor sa Mts-om (kako sam
se zeznuo )
Trebalo da mozes raskinuti ugovor bez penala ako nisi kupio telefon preko MTS-a ili nekog njihovog dilera.
z10 napisao:Takodje je veliki problem sto ukoliko racun glasi na pravno lice ,dobijaju se dva broja i oba su na post pejd.
Mislim da je tu doslo do nekih pogresnih informacija. Ukoliko kao preduzece potpisujes ugovor sa VIP-om onda dobija jedan postpejd broj (na paket koji si izabrao), a gratis dobijas pripejd broj (takva je akcija bila proteklih nedelja).

glume
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sub, 23. Jan 2010. 20:43

Post od glume »

Pix, hvala na odgovoru :wink:

Mozda je pitanje glupo ali stacu kad ne znam, dakle sledeca situacija, imam telekom adsl ruter, koji na sebi ima naravno antenu za bezicni, e sad kako da podesim taj wlan ili kako se vec zove, pa da povezem telefon dok sam kuci na tu vezu???

Da li je to izvodljivo?

Insider
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pon, 01. Mar 2010. 01:43

Post od Insider »

antec, vec 9 godina sam na mt:s postpaid-u, tako da bi savrseno odgovarale usluge Vip-a.Sa druge strane nisam odusevljen idejom da se ugovorno obavezujem.
Green, doneo bi mi neko naravno. O porucivanju sa nekog site nisam ni pomisljao jer ne smem da zamislim koliko bi na kraju kostao.

antec
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pet, 11. Jul 2008. 03:32
:: LG G Flex 2

Post od antec »

Insider, pa ako vec planiras da koristis postpaid u naredne 2 godine onda stvarno ne vidim razlog da ne uzmes preko Vip-a. Taman uzmi lepo i telefon po povlascenoj ceni jer ga mozes prodati u bilo kom trenutku ako nesto zaskripi. Ako je situacija drugacija i obaveza ti ne odgovara, verovatno je bolje resenje da ti neko donese. Misljenje je naravno subjektivno.

Green
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Pon, 05. Jul 2004. 18:20
:: ...

Post od Green »

Insider, sve zavisi sa kojih sajtova narucujes, ja recimo imam samo povoljna iskustva sa kupovinom telefona preko interneta. Koristim eBay za takve stvari i, verovao ili ne, mnooogo fine pare se mogu ustedeti u odnosu na cenu telefona u slobodnoj prodaji (prodavnici mobilnih telefona). Kada sam uzimao Nokiu E71, pocetna cena joj je bila $740 australijskih dolara, sacekao sam 2 nedelje, cena opala na $535, a maloprodajna cena kod dilera, bez ugovora, je bila skoro $800. Racunica, a bogami i usteda, je ocigledna... cak i sa nekom postarinom moze dosta da se ustedi.

Vec nekoliko dana pratim cenu Desire-a i kad se spusti na prihvatljiv nivo, uzecu ga u ozbiljno razmatranje...

bgexplorer
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pon, 01. Feb 2010. 22:23

Post od bgexplorer »

Gledao sam danas u vipu desire i stvarno je odličan.Vredi svaki dinar :D
A Android 2.1 je fenomelan,razmišljam da kupim ovaj telefon ozbiljno.

Insider
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pon, 01. Mar 2010. 01:43

Post od Insider »

Green, slazem se ali to vazi samo za ekonomski uredjene zemlje, kao npr. tamo gde ti zivis :)
Kod nas u Srbiji, trenutno vaze carinski propisi koji su nebulozni. Na robu koja stize iz inostranstva i koja prelazi vrednost sa shippingom 20e ( nebitno da li sam kupio online ili mi neko salje kao poklon) placam do 20% carine + 18% PDV + usluga speditera. Znaci, ako narucim Desire koji moze da se nadje u EU za 350e, kostace kada platim sve namete oko 530e.

z10
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od z10 »

IDzO : bas sam ih kontaktirao i istu su mi pricu ispricali. Znaci , ukoliko zelis da racune izmirujes sa
firme moras da uzmes najmanje dve postpejd kartice u Busniss tarifi . To sto si ti napisao da je promocija je tacno ,ali vazi samo ako ugovor glasi na fizicko lice . Ma bezveze totalno .

Ne znam kakva je situacija sa raskidom ugovora kod Mts-a . Uzeo sam telefon za jedan dinar , mada ga nisam koristio . Stoji u kutiji sa folijom od dana sklapanja ugovora . Ne znam da li moze da se vrati fon ,pa da raskinem ugovor , Mada u to cisto sumnjam ?

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sub, 11. Jun 2005. 22:52

Post od araphel »

z10, ako si uzeo telefon, onda si i potpisao ugovornu obaveyu na 24 meseca, dakle mozes da se slikas. telefon nece primiti nazad, a ako raskines ugovor, trazice da isplatis sve 24 pretplate.

z10
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od z10 »

Snacicu se za jedan broj ali ako uzmem na Busniss tarifi jos dva ,onda vec ne znam sta da radim sa
jednim . Bedak ! :(
Moram da dodjem do Desire-a ,kako god znam i umem :)
Kako mi se pise vidim da cu ga uzeti kao fizicko lice .
Kesic , kesic i samo kesic jbg.

IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Kontakt:

Post od IDzO »

z10, ako je uslov da se uzmu dva broja onda je to neopisiva glupost! :dry: Sta ako je jedan zaposlen u preduzecu ili ako samo jedna osoba iz malog preduzeca hoce da bude VIP-ovac i tako jos stotinu kombinacija? Bezveze! :dry:
Verovatno je to onda ovo sto ti pricas:
U našoj ponudi za mala i srednja preduzeća, nudimo izbor tarife koja će odgovarati vašim potrebama (od 2 do 19 brojeva) i omogućiti vam da uštedite, kao i širok asortiman telefona i mogućnost dodatnih opcija.
Inace ako ces potpisivati ugovor kao fizicko lice onda racunaj da ce te proveravati u kreditnom birou (ovo vazi za pakete od 325 pa na vise). Moras imati aktivan bankovni racun na kojem si imao prilive i odlive finansijskih sredstava i ako oni budu zadovoljni sa onim sta budu videli moci ces potpisati ugovor. Za pakete 60 i 150 nema nikakvih ogranicenja i moze se slobodno potpisati ugovor.

glume
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sub, 23. Jan 2010. 20:43

Post od glume »

Ljudi ako je moje pitanje (gore postavljeno) glupo i nije za ovu temu bar me uputite na neku drugu temu ili forum.... :angry:

Dakle mala ispravka, imam adsl, NEMA antenu, ali imam wireless karticu koju sam koristio jednom priliko, znaci postoji li solucija da napravim wifi AP u mom domu?

Molim vas odgovorite, hteo bih da povezem DESIRE na wifi, posto je EDGE na vip u (u mom mestu nema 3G) mnogo spor...
Ajde ljudi znam da znate, samo se malo potrudite i napisite nesto, ili dajte neki drugi predlog.

IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Kontakt:

Post od IDzO »

glume, postoji tema za WIFI u podforumu Kafic pa je prelistaj mozda ima nesto sto tebi moze biti interesantno, a ako nema tamo postavi svoje pitanje.
Tema: viewtopic.php?t=11739

z10
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od z10 »

Citat:
U našoj ponudi za mala i srednja preduzeća, nudimo izbor tarife koja će odgovarati vašim potrebama (od 2 do 19 brojeva) i omogućiti vam da uštedite, kao i širok asortiman telefona i mogućnost dodatnih opcija.

- to je to o cemu sam ti pricao -

IDzo: Daj ne zezaj me jos i sa tim . To nisam znao . Kako cu sada do tel . :smutny:
Ovi iz Vip-a stvarno nisu normalni . Najbolje jos i dusu da im prepisem pa da budu sigurni .

Od danas se bacam u trazenje na Desire ali u prodaji . Kupim ga lepo za kes , pa kako me izadje .

IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Kontakt:

Post od IDzO »

z10, da ne bi ovde vise isli u off sto se tice uzimanja post paketa procitaj prvu poruku na >>OVOJ<< stranici i bice ti jasnije kako to funkcionise.
Dalja prepiska oko potpisivanja ugovora u VIP-u se moze nastaviti u temi o VIP operateru -> KLIK

z10
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od z10 »

IDzO: Da , mada nemamo vise nista ni da pricamo o tome . Ubedljivo su najzahtevniji .

Sta mislite da li je mnogo 450 eur za Desire,s obzirom da su ga uzeli u najlosijem slucaju za 320 eur ? Vidim da je od prilike to
cena koju svi koji ga imaju traze .

BracaCakic
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 12:31

Post od BracaCakic »

Mnogo je sacekaj malo ako ti nije bas hitno cena ce da padne na 400 sigurno a mozda i malo manje. Ustedeces 50evra najmanje a neces nesto dugo da cekas.pozz

Odgovori