Koji polovan telefon?
Koji polovan telefon?
Uzela bih neki polovan telefon...ali da je bolje ocuvan...Trebao bi da ima kameru 5Mpx,ali moze i 3,2Mpx,da ima WiFi i bluetooth, i da ima tastaturu...tj. da bude monoblok.Nikako touch ili komunikator. Cena da bude oko 200€ max....
Pozeljno je da bude Nokia..naravno i drugi predlozi (tipa Samsung,LG,SE) dolaze u obzir..
Pozeljno je da bude Nokia..naravno i drugi predlozi (tipa Samsung,LG,SE) dolaze u obzir..
Samsung i900 Omnia
-
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Pet, 24. Apr 2009. 17:52
- :: LG Nexus 5X
za 200e mozes da kupis novi e52 http://www.gsmarena.com/nokia_e52-2792.php a i e71 nije mnogo skuplji cca 220e nema potrebe da nepotrebno rizikujes, neko vise neko manje cuva telefon, a kvarovi se ne vide bas uvek na prvom pogledu.
Hmm...E52 jeste dobar telefoncic.Sad...ne bih ga uzela jer mu je kamera 3.2Mpx,a e72 mi je dosta privlacan.Svidja mi se sto ima 5Mpx kameru
. ALI...zasto ne bih uzela ni njega ni e52? Nedostaju im stereo zvucnici,i jos dosada nisam imala telefon sa punom qwerty tastaturom.Tako da njih dovoje otpadaju,kao i ostali modeli iz E serije.
.
Zligor ,sta mislis o modelu Nokia 6720? Jeste...nema WiFi,ali prezivela bih,jer bi mi bio sekundarni telefon,a imam SGH-i900 Omniu,koji ima WiFi...?

Zligor ,sta mislis o modelu Nokia 6720? Jeste...nema WiFi,ali prezivela bih,jer bi mi bio sekundarni telefon,a imam SGH-i900 Omniu,koji ima WiFi...?
Samsung i900 Omnia
-
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Pet, 24. Apr 2009. 17:52
- :: LG Nexus 5X
ako ne mora da ima wifi nije los 6720. pogledaj i 6220. e sad ako ti je bitnija muzika kupi 6720 zbog stereo zvucnika i 3.5mm jack-a, a ako je bitnija kamera kupi 6220, iako su kamere iste 6220 ima xenon blic za nocnu upotrebu, 6720 ne znam koliko kosta, 6220 je 160e (nov).
eh sad tu je i all in one n79 polovan oko 160e, novog na crno ga nisam video skoro ali je bio zadnji put 230
eh sad tu je i all in one n79 polovan oko 160e, novog na crno ga nisam video skoro ali je bio zadnji put 230
Nokia 6720classic vs Nokia 6220classic vs N79? Definitivno bih jednog od ta tri..samo...ne znam kojeg? Najprivlacniji mi je 6220c jer je najjeftiniji...ali po specifikacijama-n79 jer ima i WiFi i stereo zvucnike.6220 Zbog kamere.Mada ne znam koji je blic bolji? Xenon ili pak LED blic?
Pomoc?
Kamera kod sva ti je super! Jedino bih izbacila mozda 6220 jer nema stereo zvucnike....Koji predlazete? Hvala svima unapred.

Kamera kod sva ti je super! Jedino bih izbacila mozda 6220 jer nema stereo zvucnike....Koji predlazete? Hvala svima unapred.
Samsung i900 Omnia
Bolji je Xenon nego LED blic, ali Xenon ne mozes koristiti prilikom snimanja videa (ne znam da li ti je to bitno). Ja bih zaobisao modele koji nemaju wifi.
A jesi li pogledala N82?
Ako ti N82 ne odgovara onda ces morati napraviti neki kompromis (gledajuci ova tri modela), ili tel. sa wifi-jem ili tel. sa Xenon-om.
A jesi li pogledala N82?
Ako ti N82 ne odgovara onda ces morati napraviti neki kompromis (gledajuci ova tri modela), ili tel. sa wifi-jem ili tel. sa Xenon-om.
● PRAVILA FORUMA ● СРБИ ЗА СРБЕ ●
Ako mozes naci N82 kupi njega, jer je telefon extra! Po meni jedan od najkompletnijih Nokiinih telefona! 

Ako nadjes novog kupi ga, a ako ne, kupi polovnog. Proveri da li radi Xenon i otvori poklopac kamere da vidis da li je socivo osteceno, napravi jedan razgovor pa proveri da li cujes sagovornika i on tebe, obavezno proveri da li rade zvucnici za zvono (pusti neku pesmu pa pokri prstom jedan zvucnik da cujes da li radi i tako za drugi; bilo je price na netu da znaju zvucnici crknuti ali kvar nije tako cest), posto je plastika koja stiti displej blizu displeja pogledaj da li ima nekih mrtvih pilksela na displeju ili nekih razlivanja boja i tako mozes zakljuciti da li je udaran telefon, posto se tesko skida maska bice vidljivi tragovi otvaranja i to najcesce sa leve, desne i gornje prednje strane (svuda gde se spajaju prednja i zadnja maska).
Eto toliko od mene i srecna kupovina!
Eto toliko od mene i srecna kupovina!

Dva neuporediva modela kako zbog razlicitog operativnog sistema tako i zbog razlicite "klasne" pripadnosti. N82 je vise okrenut ka korisnicima kojima je vaznija multimedija, a Omina sa WM ka poslovnim korisnicima.
Sta najvise koristis na telefonu od toga ti i zavisi sta ces uzeti.
Ja bih izabrao N82.
Sta najvise koristis na telefonu od toga ti i zavisi sta ces uzeti.

Ja bih izabrao N82.
Ja sam N82 koristio nepune dve godine i sada sam telefon poklonio sestri. U telefonu je kartica od 2gb, a nisam kupovao vecu, jer nije bilo potrebe (muziku slusam na iPodu, a 2gb je sasvim dovoljno za par pesama i brdo slika
).
U temi o N82 clanovi su pisali da 82-ka super radi sa karticom od 8gb. Da li moze vece da podrzi ne znam, ali Google ce ti dati odgovor na to.

U temi o N82 clanovi su pisali da 82-ka super radi sa karticom od 8gb. Da li moze vece da podrzi ne znam, ali Google ce ti dati odgovor na to.

- janka_88
- Expert
- Pridružio se: Čet, 25. Avg 2005. 12:14
- :: Samsung S21 Ultra 5G
Ja isto potvrđujem da N82 radi besprekorno sa karticom od 8GB jer je koristim više od godinu dana bez ikakvih problema, a stalno je napunjena bar pola. Isto preporuka za N82. Moje mišljenje je da nije izašao neki dostojan telefon da zamijenu taj model kod nokie.
Eventualno bi mogao u obzir doci uskoro N8 model...

- kapoerista90
- Expert
- Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49