MTS novosti

novosti i informacije vezane za mobilne komunikacije, domaće operatore i njihove usluge
Odgovori
IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 30. Jun 2005. 11:01
Kontakt:

Post od IDzO »

Uf dobro je! Ja mislio da ces me pitati kakav je CD i da li sam slusao pesme pa da uporedimo da li iste kod tebe i mene! :lol:
Ostao sam na Kul tarifi, a nisam je ni menjao. Pozivi i sms-ovi ka F&F brojevima mi se ne tarifiraju.
Jedini problem mi je taj sto je proslo mesec dana i uplatio sam 300 dinara juce (da bih zapoceo drugi mesec promocije) i jos uvek mi nije aktiviran bonus od 500 minuta.
Na *107# mi kaze da mi je istekao period u kome sam mogao koristiti bonus minute. SMS-ovi ka F&F brojevima su i dalje besplatni ali dere tarifiranje na "Kul" tarifi i kada zoves F&F brojeve (sada kada sam ostao bez besplatnih minuta).
Zvao sam korisnicki dva puta danas i oba puta sam cekao preko 20 minuta i ostao sam bez odgovora posto se niko nije javio! :x
Zvacu ponovo sutra ako mi se u toku danasnjeg dana i sutra u jutro ne aktivira tih 500 minuta da vidim u cemu je problem.

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

IDzO, bolje idi do poslovnice, osim ako si negde daleko od iste, jer je jeftinije, i manje zivaca kosta :D
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Kontakt:

Post od IDzO »

miodrage, nisu mi toliko daleko, ali ipak necu morati ici. :wink:
Dobio sam ih danas u toku poslepodneva i njhov odgovor je sledeci:"jednom mesecno (kada vam istekne mesec dana od kada ste aktivirali uslugu) mozete uplatiti 300 din. i ta uplata je za tu F&F akciju. Promocija se ne aktivira isti dan vec sutra dan posle 23:30h."
Ja rekao operateru ok i hvala na informaciji. Evo proveravam stanje i pise da mi je preostalo 500 minuta i 0 sekundi.
Mozda se samo sali posto je doslo do nekog gubljenja (sto je moguce, ipak je to Telekom) pa se nije aktiviralo na vreme ili im je takvo pravilo.
Malo mi je blentavo ovo pravilo da tek sutra dan startuje nova tura besplatnih minuta, al` ajde!? :wacko:

Da li se moze birati 066 postpejd broj ili se uzima onaj koji ti oni dodele?
Drugar se razmislja o nekom 066 post paketu ali bi da bira broj.

Nikola031
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 06. Okt 2008. 20:25
:: Lumia 640 Dual SIM
Kontakt:

Post od Nikola031 »

IDzO, ja kad sam uzimao 066 postpaid 400 u novembru mogao sam da biram broj tako da verovatno moze i sad. :wink:
Sony Ericsson prototypes: G702 (BeiBei), W707 (Alicia), 3x M610i (Lizzy)

mb011
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 07. Jul 2006. 22:18
:: Sony Xperia M4 Aqua
:: Nokia 208

Post od mb011 »

Za 066 postpaid se bira broj. Ja uzeo juce. Brojevi su sestocifreni, mogu pocinjati na 1, 2, 3 ili 4. Cena je od 1din do 39.000. E da, dobije se sim kartica koja je potpuno bela bez ikakvih oznaka. Izgleda kao neka pirat-kartica... Bas nekako socijalno.

mezzano
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 26. Dec 2006. 11:34
:: Motorola Moto E5 DS
:: Huawei Y5 II

Post od mezzano »

A šta smo drugo mogli da očekujemo?! :disgust:
Nove Mix tarife!

30.04.2010
Pet potpuno novih Mix tarifnih profila

mt:s ponuda postpaid tarifnih profila obogaćena je sa pet potpuno novih Mix tarifnih profila - Mix 400, Mix 750, Mix 1250, Mix 2300 i Mix 3500. .

Prednost novih MIX tarifnuh profila je najveći broj minuta i SMS poruka uključenih u pretplatu do sada! Tako na primer, ukoliko izaberete MIX 3500 dobijate čak 2500 minuta za razgovore u mt:s mreži, 1500 minuta za razgovore u ostalom domaćem saobraćaju, kao i 2000 SMS poruka.

Karakteristika ovih profila je i ista cena razgovora ka svim mrežama u domaćem saobraćaju. Takođe, na raspolaganju Vam je i usluga Friends&Family za još povoljnije razgovore u mt:s mreži.

Izaberite novi Mix tarifni profil po svojoj meri i do kraja maja, ukoliko putujete u inostranstvo, poklanjamo Vam besplatni dolazni roming saobraćaj u visini jedne trećine mesečne pretplate.

Dosadašnji Mix tarifni profili od 1. maja 2010. godine neće biti u ponudi, s tim što će korisnici, koji su se ranije opredelili za neki od Mix tarifnih profila, moći da ih koriste po nepromenjenim uslovima do isteka ugovorne obaveze.

Više informacija o novim Mix tarifama pogledajte OVDE
Link

Jedino sto je dobro.
NAPOMENA:

Stari Mix tarifni profili od 1. maja 2010. godine nisu u ponudi, s tim što će korisnici koji su se pre navedenog datuma opredelili za neki od tih tarifnih profila, moći da ih koriste po nepromenjenim uslovima do isteka ugovorne obaveze.

Više informacija o starim Mix tarifama pogledajte OVDE

Fox
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 23. Avg 2007. 12:34
:: Bgd - Roma - Napoli

Post od Fox »

Mislim sta reci... :x

Kao sto rekoh posle novih "odnesi" paketa iz Telenora,samo se cekao trenutak da i Telekom "povuce nogu" i napravi haos od svojih postpaid paketa (MIX),i evo to se i dogodilo...Dodali su malo vise minuta i poruka od Telenora,ali ono sto je najgore,iskopirali su deo o zaokruzivanju cime su napravili isto ono sto i Telenor par nedelja ranije...
Uvesti zaokruzivanje od minut + minut je cist bezozrazluk,ako neko ima info neka napise,da li mu je poznato da bilo koji operater izvan nase zemlje ima to zaokruzivanje,jos uvek nisam "naleteo" na takvog operatera...

Nazalost,vrlo brzo ce tu korekciju paketa uciniti i VIP,koji je svoje "manje" pakete vec ranije "prilagodio" novonastaloj situaciji,sada se ceka da "prerade" i vece pakete za koje mislim da ce im pretplatu dici bar za 30% jer su oni ipak jedini koji daju MB ukljucene u pretplatu...I ako to odrade,o5 ce biti najpovoljniji od svih...

Jednom recju - UZAS!
Samsung S8,Sennheiser CX300 II

mb011
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od mb011 »

Poenta je u uvodjenju zaokruzivanja na ceo minut, i poskupljenja pretplate. Operatori su zakljucili da vecina ljudi ne prekoracuje osnovnu pretplatu, a i realno evro je bio 80dinara kada su uvedene stare tarife a sada je 100. U sustini sve ovo je poskupljenje mobilne telefonije samo sto se to tako ne zove direktno...

bestboy
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 23. Jan 2007. 03:10

Post od bestboy »

Jbt...
Znas kad cu sad da produzim ugovor? NIKAD!
"Gospodine, da li sta zainteresovani za neki od nasih telefona uz ugovornu obavezu?"

More mrš!!! :x
Слобода или смрт

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
:: Sony Xperia Z5P
:: Sony Xperia Z

Post od VeNoM »

pa neka ljudi razgovaraju manje od minuta i to dodje na super.pre je bilo za 1000din imao si 325 tqakvih razgovora sada imaš 400 kod telenora ako se ne varam 8)
ali sve u svemu nije lepo to kruženje minuta.
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!

Nikola031
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 06. Okt 2008. 20:25
:: Lumia 640 Dual SIM
Kontakt:

Post od Nikola031 »

STOKA (izvinjavam se na izrazu ali ne vidim blazu rec za njih u ovom momentu)! Jos samo Vip da digne cene i bice odlicno! :x :x
Sony Ericsson prototypes: G702 (BeiBei), W707 (Alicia), 3x M610i (Lizzy)

51Pegasi
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pet, 12. Feb 2010. 11:27

Post od 51Pegasi »

Vip 325 uz 25% popusta na mesecnu pretplatu sada zvuci zaista neodoljivo! :roll:

http://www.vipmobile.rs/privatni/postpa ... u.600.html

mb011
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od mb011 »

sve sto se korisnicima ucini neodoljivo i povoljno i pocne da se koristi nasiroko, operatori ce naci nacin da pokvare. licno, nema tih uslova koji bi me naterali da se obavezem na dve godine ni kod jednog od ovih prevaranata. uslovi se drasticno menjaju najmanje dva puta godisnje, i to uvek na stetu korisnika.
od 1.juna ocekujemo i da vip uvede nove "pogodnosti" u svoje pakete - slicne ili iste kao sto su ove kod telenora i mts-a. jesam za postpaid, ali nema tog telefona koji bi mogli da mi ponude za dinar pa da potpisem obavezu na dve godine na ovu tiraniju. svi su isti prevaranti

pcmilos
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Sre, 20. Jan 2010. 16:07

Post od pcmilos »

jedno nisam shvatio... ja sam postpaid korisnik vec 4god. nemam vezan ugovor, tj. nisam nikada uzimao telefon. Posto mi je ugovor na neodredjeno, da li cu ja i dalje moci da koristim stari mix paket, ili ce da me prebace na neki novi :shock: jasno je da ovi sto imaju vezane ugovore koriste do isteka, ali sta sa nama koji nemamo vezane ugovore ?

mezzano
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 26. Dec 2006. 11:34
:: Motorola Moto E5 DS
:: Huawei Y5 II

Post od mezzano »

pcmilos, moci ces da koristis stari MIX paket, sve dok ne pozelis da promenis tarifu (predjes na vecu ili manju) ili ne pozelis da uzmes telefon.

51Pegasi
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pet, 12. Feb 2010. 11:27

Post od 51Pegasi »

Da li ovi minuti u mrezi vaze paralelno kao u Bel paketima ili nakon potrosenih minuta ka svim mrezama?

IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Kontakt:

Post od IDzO »

Jedna informacija u vezi 066 promocije (3 F&F broja i 500 minuta); prosli mesec je tarifiranje bilo na sekundu, a sada je na 60 sekundi tako da ce se veoma brzo potrositi onih besplatnih 500 minuta ka F&F brojevima.
Vidim da je Mix paket promenjen, da li su ostali MTS post paketi ostali isti (066 post paid paketi gde je tarifiranje 60+1s)?

Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

tomas.hokenberi napisao: Kako si ti zadovoljan sa CLL?
Sorry, nije me bilo par dana...
CLL odlicno funkcionise, za sad sam zadovoljan ali postoji jedna caka. Naime, kod prvog ukljucivanja telefon mora biti na lokaciji na kojoj ce se inace koristiti jer se vezuje za bazne stanice. Daleko od toga da nece raditi izvan tih ali se moze desiti da secka razgovor, da se cuje eho ili da glas naprosto mutira. U ovih nekoliko dana koliko ga koristim imam lepa iskustva ali se desilo da se cuo eho pa sam zvao 977, prijavio "kvar" i sve mi lepo objasnio taj decko sa kojim sam razgovarao.
Nego, ono sto mene malko brine je sta ce se desiti sa CLL-om kad prodaju mt:s posto radi preko njihovih predajnika? Nadam se da nece blebnuti neke sumanute cifre za pretplatu i impulse...

Zligor
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 24. Apr 2009. 17:52
:: LG Nexus 5X

Post od Zligor »

Majska ponuda mobilnih telefona uz mt:s ugovor!
http://www.comtradeshop.com/Pages/News. ... MTgz&cid=4

bas povoljno :lol:

Zligor
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 24. Apr 2009. 17:52
:: LG Nexus 5X

Post od Zligor »

Ostvaren je najbolji rezultat u istoriji kompanije sa 15,5 milijardi dinara neto dobiti koja je porasla za čak 193 odsto u odnosu na prethodnu godinu. Operativna dobit takođe beleži rast, od oko 9 odsto u odnosu na prethodnu godinu i iznosi 19 milijardi dinara.

Istovremeno, ukupne obaveze kompanije su smanjene za 8 odsto, a koeficijent zaduženosti je povoljniji u odnosu na prethodnu godinu. To je najvećim delom uslovljeno otplatom dela zajma dobijenog od „Citibank N.A“, London, kao i povećanjem kapitala zbog ostvarene neto dobiti u 2009. godini.

I u 2009. godini se pokazala opravdanost regionalnog širenja kompanije, s obzirom da je rast poslovnih prihoda ostvaren i na nivou Grupe, u čijem sastavu posluju kćerke kompanije „Telekom Srpske“ u Republici Srpskoj i „m:tel“ u Crnoj Gori. Ukupan konsolidovani prihod Grupe u 2009. godini je iznosio 113, 9 milijardi dinara.

„Telekom Srbija Grupa“ je u 2009. godini ostvarila povećanje ukupnog broja korisnika u fiksnoj i mobilnoj telefoniji, kao i povećanje korisnika Internet i multimedijalnih usluga. Tako usluge kompanije danas u tri zemlje koristi 3,4 miliona korisnika fiksne telefonije i 7,7 miliona korisnika mobilne telefonije. Zabeležen je porast od 151 hiljadu korisnika ADSL-a, kojih je ukupno na kraju godine bilo 442 hiljade, dok je broj IPTV korisnika iznosio 23 hiljade.

Navedeni podaci deo su pojedinačnih i konsolidovanih finansijskih izveštaja Telekoma Srbija, koje je revidirao nezavisni eksterni revizor, a usvojila Skupština akcionara.
http://www.mondo.rs/s169018/Ekonomija/R ... odini.html

Odgovori