Win mobile - korisne aplikacije

programi, sistemski alati, navigacija
Pravila foruma
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
Odgovori
cale
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 01. Nov 2004. 23:38
:: Google Nexus 6P
Kontakt:

Post od cale »

Microsoft TellMe v1.0
Slika
A great voice command software that allows you to SMS,search,find location and more commands by just saying it out loud.
With Tellme :
* Voice to Text Messaging.
* Voice Activated Dialing.
* Web Search.
* Businesses.
* Stocks.
* Sports Scores.
* Weather.
* Movies.
* Traffic.
* GPS enabled and many more!
DEMO
Slika

Rnny_X
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Čet, 17. Dec 2009. 17:18

Post od Rnny_X »

Programi za zakljucavanje poruka - Eye On Privacy radi posao, mada je nesto starija aplikacija. Steganos Privacy Suite ima tu opciju u opisu ali nisam svario kako se zakljucava, vise opcija nema.

Imam jos jedno pitanje. Notifikacije i tonovi poruka - kad dobijem poruku izabrani ton ne prekida reprodukciju ni kad procitam poruku, jednostavno svira sve dok se ne zavrsi cijela pjesma.
Kako da podesim ove postavke, da se ton gasi kad procitam obavjestenje/poruku?

Pozdrav

dimi89
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 07. Feb 2007. 09:25
:: Samsung Galaxy Neo
:: LG Optimus 4X HD

Post od dimi89 »

Izaso je novi Nimbuzz 2.2 i odlican je..Mislim da ne trebam da stavljam neki detaljniji opis o cemu se radi i kakav je ovo program...
Slika
Download link

P.S.Shodno da je ovo freeware program postavio sam i download link

Edit:

~*Vito SMS Chat*~
Slika
Main Features:
• Templates for quick answers
• Forward, resend or delete messages
• Active links and phone numbers, onscreen alerts
• Multiple sms sending
Kao sto samo ime kaze program za Sms chat.Na slici je Vito Sms chat kome je ubacen iPhone skin.Malo da razbijemo monotoniju obicnog WM chat-a.
>>>Samsung S3 Neo GT I9301I<<<LG Optimus 4x HD<<<LG KS20 <<<....Nokia N76 {Symbian v60 3rd hacked}...

cale
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od cale »

Zuma v1.50
SlikaSlika
SlikaSlika
Survive the ancient temples of Zuma,the critically acclaimed action-puzzler from PopCap!Deep in the jungle lie hidden temples bursting with traps and trickery,and it's up to you to uncover their treasures.Fire magical balls from your stone frog idol to make matches of three or more and clear the deadly chain before it reaches the golden skull.
New version feature:
* Exciting spinning frog ball-firing action
* Stunning sounds and tribal tunes
* Bonus balls with special game effects
* Explore the Adventure mode and test your skills in Gauntlet mode
* Over 20 temples to explore!
Operating System:
* Windows Mobile® 5
* Windows Mobile® 6 Classic
* Windows Mobile® 6 Professional
* Windows Mobile® 6.5 Professional
Resolutions:
* Native 240x240
* Compatible 240x320 (QVGA)
* Native 320x240 (QVGA Landscape)
* Native 320x320
* Compatible 480x640 (VGA)
* Native 640x480 (VGA Landscape)
* Compatible 240x400 (WQVGA)
* Native 400x240 (WQVGA Landscape)
* Compatible 480x800 (VGA)
* Native 800x480 (WVGA Landscape)
Nova verzija popularne igre je na trzistu!
Slika

cale
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od cale »

myLookout
SlikaSlika
Protect your phone!
Security and backup on the go!
*Protect your phone from viruses and hackers.
*Backup your data.
*Never lost!
It is a big deal when a mobile device is lost or stolen.Your private information may be compromised, there is a significant monetary loss in the cost of replacing the device, and you are disconnected from the world.Stay in control of your device, even when you aren’t in control of it.
Lookout enables you to respond when your device is lost or stolen. Locate your device, sound an alarm, wipe your personal information—all remotely from the web.
Slika
Za sada je applikacija kao i service besplatan.I sto je najvaznije-podrzava nasu zemlju.
Info/Izvor/Download
Slika

saxyu
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pet, 30. Okt 2009. 18:23

Post od saxyu »

Cale, da li si probao aplikaciju ? Izgleda sjajno, ali se plasim da (posto trazi da uneses svoj broj telefona) ne bude zloupotreba, odnosno da ne skinu neki neverovatan iznos sa telefona ?

cale
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od cale »

Zbog "pretrpanog" server-a nije mi nista stizalo te sam link morao rucno da ukucam i download-ujem applikaciju.
Tako da "skidanje" bilo kakvog kredita nije bilo.
Da napomenem jos da applikacija u saradnji sa servisom radi odlicno.
A rizik je svakako prisutan,kako kod ove applikacije/servisa tako i kod ostalih koje zahtevaju ostavljanje licnog broja telefona kao i licnih podataka.
Moj savet Vam je da idete na soluciju manuelnog download-a.
Slika

lesa0208
Supreme Themer
Supreme Themer
Pridružio se: Ned, 14. Feb 2010. 22:33

Post od lesa0208 »

Ljudi kada skinem neki program za telefon koji nije cab ni exe nego je zip jer samo taj zip preimenujem u cab i to bude to? :unsure:

dimi89
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od dimi89 »

lesa0208, nece biti tako.Obicno .zip trebas da raspakujes jer se u njemu nalazi .ca ili .exe ali napominjem (po 999 put) da je ikonica za .zip i .cab ista i da pre nego sto raspakujes pogledas ekstenziju .
>>>Samsung S3 Neo GT I9301I<<<LG Optimus 4x HD<<<LG KS20 <<<....Nokia N76 {Symbian v60 3rd hacked}...

lesa0208
Supreme Themer
Supreme Themer

Post od lesa0208 »

da da to je ok nego mi se desilo da sam skinuo neke programe al izgleda da nisu za i900 nego za HTC neki

saxyu
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od saxyu »

Da li je moguce raditi update vremenske prognoze u Spb mobile shell-u preko wi-fi, kako se ne bi skidali impulsi ?

banelaki
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pet, 02. Jun 2006. 14:06

Post od banelaki »

saxyu, prodaj Win mobile telefon i uzmi nokiu 3310. Tamo ti nece skidati impulse za vremensku prognozu. Inace moze preko Wi Fi.

dimi89
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od dimi89 »

saxyu, naravno da moze.Podesis u setitngs da updatujes manualno vreme i podesi na free connections only.

saxyu
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od saxyu »

Hvala na odgovorima.
dimi89, podesio sam manual update, ali gde se nalazi opcija za free connections only ?

lesa0208
Supreme Themer
Supreme Themer

Post od lesa0208 »

e ljudi koji je dobar plejer za win mob 6.5 da mi preporuchite poshto ovaj windows media je glupav skroz

tomas.hokenberi
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
:: Samsung GalaxyNote20

Post od tomas.hokenberi »

lesa0208, ja umesto Windows Media Player-a koristim S2P (slide to play) i uglavnom sam zadovoljan s njim. Posebno je zgodan u kombinaciji sa S2U (slide to unlock). I jedan i drugi su besplatni. Zvanicni sajt: http://s2u2.ac-s2.com/
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB

dimi89
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od dimi89 »

tomas.hokenberi, S2P jeste lepo odradjen ali povremeno se javljaju bagovi ja bih ipak preporucio Nitrogen plejer i mozes za njega da skines mnostvo skinova i najglavnije veoma malo jede memoriju. 8)

milve
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Ned, 09. Maj 2010. 12:29

Post od milve »

ponosan sam vlasnik HTC HD2 nekih 20 dana i otada sam na ovom forumu procitao sve o njemu i mnogo mi je pomoglo jer sam instalirao puno korisnih aplikacija i naucio dosta dobro da baratam sa njim.kada sam video onon sto je cale postavio a tice se TouchXperiance Alpha 1 odusevio sam se medjutim ne znam o cemu se radi i kako bi to ubacio u telefon,pa vas molim da ko zna nesto o tome da mi pomogne.unapred hvala

misadjole
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Sub, 13. Feb 2010. 19:15
:: samsung ace plus
Kontakt:

Post od misadjole »

Procitao sam ovo od 1. do 33. stranice i nisam nasao program koji pravi nove foldere za smestaj sms-ova koje zelite da cuvate van inboxa na wm6.1, nasao sam ovo...

Jeyo Mobile Companion 2.1 Build 1011, program se sinhronizuje sa Microsoft ActiveSync, znaci instalira se na kompjuteru i preko kompa za sekundu napravite novi folder za cuvanje poruka... Onda na mobilnom izbrisete poruku, pa idete u Deleted i Move u novi folder. Ja sam pocetnik u WM, meni je ovo bilo mnooogo korisno, mozda je vama glupo, pozz!
SmartMovie za pustanje filmova sa prevodom, meni tcpmp brlja a ovaj mi radi ekstra i ima svoj konvertor koji se instalacira na komp.
android ili wp8 ?

tomas.hokenberi
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
:: Samsung GalaxyNote20

Post od tomas.hokenberi »

misadjole, da li si probao da jednostavno izaberes Start->Messages->Tools->Manage Folders ?
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB

Odgovori