A1 novosti

novosti i informacije vezane za mobilne komunikacije, domaće operatore i njihove usluge
Odgovori
araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sub, 11. Jun 2005. 22:52

Post od araphel »

Wizards, moram priznati da me tvoja kampanja protiv Vipa vec pomalo iritira. ja eto recimo imam skroz pozitivna iskustva, doduse na postpaidu, a sa ostalim operaterima uglavnom samo negativna.

Inace, promenio sam nekoliko svetskih operatera u zivotu, i nigde nisam naisao na jeftino prepaid telefoniranje, tako da nema to veze samo sa Srbijom. U nekim zemljama na prepaid ne daju nista osim poziva i sms, pa sta o tome da se kaze?

Sto se tice ove promocije, prepaid me licno ni malo ne zanima, ali mislim da je sasvim korektna, za one koji redovno dopunjuju i koji ce i pricati po ovoj ceni. To sto pise sitnim slovima, je sasvim ok, pa svi prikazuju cene bez pdv. Uostalom na svakom je da izracuna sta mu odgovara, a ko nece, ne mora da koristi....

IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 30. Jun 2005. 11:01
Kontakt:

Post od IDzO »

05.05.2010
Vipovi prepaid korisnici od 1. juna plaćaju razgovore sa Korisničkim servisom

Vip će od 1. juna prepaid korisnicima naplaćivati razgovore sa agentima u Korisničkom servisu. Ovi pozivi će, bez obzira na dužinu trajanja, korisnika koštati 7,8 dinara bez PDV-a i PUMT-a. Razgovor se naplaćuje od trenutka uspostavljanja veze sa agentom.

Preslušavanje i korišćenje govornog automata 060/1234 je besplatno, kao i pristup servisima preko kojih prepaid korisnici mogu sami da provere visinu i vreme važenja kredita, do saznaju do kada im važi SIM kartica, da provere svoj broj telefona ili da upute zahtev za SOS kredit.

Komunikacija sa Vipovim Korisničkim servisom ostaje besplatna za postpaid i poslovne korisnike.
U ovo segmetnu su ispratili druga dva operatera, samo da ih ne isprate i u pogorsavanju postpaid paketa.

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od araphel »

E sad sam se razocarao......mislio sam da nece uvesti ovu glupost, kao i ostali operateri, kad eto ti ga na. Doduse, jeste samo za prepaid, ali svejedno.

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
:: Sony Xperia Z5P
:: Sony Xperia Z

Post od VeNoM »

pa i nije loše to što se naplačuje barem će zvati oni kojima stvarno nešto treba a ne da pitaju koliko ima od N.Sada do Bgda i tome slično.a i 10din nije mnog oda se da jednom mesečno.
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!

dimi89
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 07. Feb 2007. 09:25
:: Samsung Galaxy Neo
:: LG Optimus 4X HD

Post od dimi89 »

Xexexe nece valjda da "rade" nesto postpejdu sad kad asm postao njihov korisnik...

Kad sam uzimao paket i telefon rekose mi u VIP-u da posle 6 meseci mogu da uzmem novi telefon pa me interesuje jel doplacujem nesto za ovaj stari ili msao potpisem novi ugovor za veci paket i drugi tel ?
>>>Samsung S3 Neo GT I9301I<<<LG Optimus 4x HD<<<LG KS20 <<<....Nokia N76 {Symbian v60 3rd hacked}...

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od araphel »

Misli se koliko ja znam na novi broj sa novim ugovorom i telefonom, ali mozda gresim.....secam se da sam ja nesto morao da cekam pre nego sto sam uzeo jos jedan broj za kevu, sa telefonom.

Wizards
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sre, 03. Mar 2010. 16:25

Post od Wizards »

araphel, Nije to kampanja protiv Vip-a Nisi procitao moju zadnju recenicu " Svi su oni isti"...
Ja samo kazem da treba citati izmedju redova i to sto pise malim slovima inace se covek gadno moze zeznuti...
Na primer kod drugog operatera ( necu iz principa da napisem kojeg, da mi ti nebi rekao da opet ja nesto napadam VIP ) je uspostava veze 3,90 din. i SMS poruka kosta ISTO kao i MMS poruka...
Ali oni uzmu verovatno pare na necemu drugome! Dakle to sam samo hteo da kazem! 8)
Nema jeftinog Pripaid telefoniranja, pa cak ni u VIP-u!
LG G2 black

Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

Pa naravno da nema. Pripejd je namenjen onima sa ogranicenim budzetom tj skolarcima i studentima pa je i logicno da bude skuplji i minut razgovora i sms/mms nego sto je na postpejdu, gde se ostvaruje veci saobracaj, tako idu na kvantitet i tu nadomeste "gubitak" u odnosu na pripejd. Vrlo je jednostavno i upravo zbog toga je bolje biti na postpejdu pa se kontrolisati nego na pripejdu i ne razmisljati o preostalom kreditu.

mezzano
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 26. Dec 2006. 11:34
:: Motorola Moto E5 DS
:: Huawei Y5 II

Post od mezzano »

dimi89, mislim da je araphel u pravu. Verovatno se radi o uzimanju tel uz novi br. I kod mtsa moze to, samo sto je potrebno da prodje 12 meseci.

Ceftriaxone
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 01. Dec 2008. 23:07
:: XZs
:: S7e

Post od Ceftriaxone »

kod telenora moze isto,ali posle 6 meseci!
Prepaid za skolarce i studente?! To bas i nije tako,verovatno si mislio na one koji ne mogu da se iskontrolisu sa racunima,ili na one koji su nepoverljivi prema postpaidu
ex ivan87

Aleksaboy
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Uto, 17. Jul 2007. 21:13
:: LG L7 II

Post od Aleksaboy »

Kupio sam danas jednu VIP prepaid karticu, i još sam uspeo da nađem fenomenalan broj. E sada imam kartice sva tri operatera pa ću da koristim promocije kako mi šta treba i odgovara. Malo je debilno da koristim tri telefona ali šta da se radi. Od Nove godine ću da vidim ko šta nudi, izabraću jedan broj koji će mi biti primaran i jedini, i uzeću paket koji će da mi zadovolji sve potrebe. A za sada idemo ovako... 8)

Wizards
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sre, 03. Mar 2010. 16:25

Post od Wizards »

Aleksaboy, Najpametnije sto covek moze danas da uradi... :D I ja cu najverovatnije isto to da uradim, ali moram nabaviti jos mobilnih telefona... :)
LG G2 black

antec
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pet, 11. Jul 2008. 03:32
:: LG G Flex 2

Post od antec »

Pa da, samo tako mozes da "ustedis" neki dinar. Pored postojeceg postpaid paketa kod Vipa imam i kartice sva tri operatera i tako ih vrtim vec 5-6 godina. Dodje dobro kad zaboravis da platis racun :) .

sigi
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Čet, 03. Avg 2006. 17:12

Post od sigi »

novo u vipu za pripejd u ponudi telefona NOKIA 1616

http://www.vipmobile.rs/privatni/prepai ... 6.925.html
:)

Aleksaboy
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od Aleksaboy »

Ljudi, da li se nekome od vas dešava da vam se pozivi automatski prekidaju nakon 5 minuta razgovora? Naravno, radi se o VIP mreži. Kupio sam prepaid broj pre par dana i od momenta aktivacije do danas svi pozivi su mi ograničeni na 5 minuta, bez obzira na to koju mrežu pozivam i bez obzira na doba dana. Prijavio sam ovaj problem VIP-ovom CC-u pa će stvar u svakom slučaju biti rešena, ali rekoh da postavim pitanje i ovde čisto da vidim da li još neko ima slična iskustva.

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
:: Sony Xperia Z5P
:: Sony Xperia Z

Post od VeNoM »

Aleksaboy ja sam postu i danas sam imao negde oko pola sata zvanja i uglavnom su bili duži od 5min.ni jedan se nije prekinuo
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!

Aleksaboy
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od Aleksaboy »

Pa stvarno ne znam u čemu je stvar. Kupio sam onaj "dupli" prepaid paket sa dva broja za 200 din. i aktivirao jedan od njih. I obavio sam jedno desetak poziva do sada ka svim mrežama i svaki poziv je trajao fiksno 5 minuta. Par sekundi pre prekida čujem u slušalici ono "bip" i nakon toga se veza automatski prekida. Prijavio sam danas problem operaterima u CC-u pa ću da vidim šta će da urade povodom toga. Ovo je samim tim i jedan test za njih, ako budu bili poslovni i reše stvar onda ću definitivno da postanem njihov korisnik (za sada prepaid a od Nove godine i postpaid). Inače, operateri u CC-u su bili jaaaako ljubazni i prijatni da ja zaista nemam reči. Svaka čast. :wink:

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od araphel »

Aleksaboy, mora da je neki problem, pa ce ga resiti valjda.Ne verujem da je nesto sireg karaktera. Ja znam nekoliko ljudi na prepaidu kod Vipa, i bas sam ih pitao kad sam video tvoj post, nemaju takav problem.

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Aleksaboy, jedno glupo pitanje, da ti nije neka takva opcija ukljucena u telefonu? Mislim, sumnjam, ali moze da bidne :D
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

sigi
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Čet, 03. Avg 2006. 17:12

Post od sigi »

mislim da ako imas nokiju jedino to moze da bude u pitanju ugasi tu opciju inace ovi ima da ti se smeju :)

Odgovori