Nokia N79

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
Odgovori
Godzilla
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Ned, 24. Maj 2009. 16:52

Post od Godzilla »

Mislim da li je istina da krckaju uopsteno :D
Nisam mislio da li je istina da bas njegov primerak krcka. :lol: :lol:
Izgleda da je od primerka do primerka!
Nokia 6220 Classic

bestboy
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 23. Jan 2007. 03:10

Post od bestboy »

Крцка!!!
Slika

:lol:
Слобода или смрт

Godzilla
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Ned, 24. Maj 2009. 16:52

Post od Godzilla »

A ovo muahaha je bilo upuceno zbog ??? :lol:
Znaci dolazio si u kontakt za n79 kad znas da krcka :D nadam se. :lol:
Nokia 6220 Classic

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
:: one+ nord2

Post od Deksi »

Godzila ako n79 normalno koristis sigurno neces cuti krckanje,ako ga stisnes malo jace cuces tek tad ce doci do nekog slabijeg krckanja. Dali postoji uopste neki primerak telefona koji pri jacem stisku ne krcka ? ? ? Gledao sam klip na yuotube bas n79 ispitivanje na izdrzljivost,ako ono nije reklama onda Nokia bas zestoko isprobava telefone na izdrzljivost.

bestboy
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 23. Jan 2007. 03:10

Post od bestboy »

Ма онако... :)
Оно што сам ја видео је да нема проблема са израдом.
Сад сачекај неког ко користи телефон пар месеци или дуже па види.
Слобода или смрт

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od Deksi »

Skrin server sa poslednjom verzijom softvera v32.001 radi a sa predhodnim tj drugim po redu 10.046 nije hteo.Eto to je jedna prednost novije verzije,meni ipak bitno.Ali u menadzeru apl. i dalje retko kad uspem da otvorim instalirane aplikacije koji sad prikazuje i teme instalirane na kartici koje se tako mogu brisati,na 10.046 verziji soft.je prikazivao teme samo sa memorije telefona.Kako vama sa ovom verzijom soft.v32.001 otvara menadzer aplikacije tj.instalirane datoteke.Da napomenem da imam puno aplikacija i igrica u tel.mozda je to razlog. :| :blinky:

Sale_M
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
:: HUAWEI P40 Pro +
:: HUAWEI P40 Pro

Post od Sale_M »

Jel se desilo nekom na najnovijem firmveru da ako krene da udje u meni i brzo da pomera kursor tj odmah da mu telefon zakoci tj softver kompletno zablokira,pa mora da se vadi baterija?Meni se ponekad to desi,cudno sa tako novom verzijom,a ranije sa starim nikad nisam imao taj problem.
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet

skar
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 17. Jan 2010. 22:07
:: nobody know
Kontakt:

Post od skar »

meni sve sljaka bez ikakvih problema,dok nisam stavio nov swf malo me zz navi wheel sad sve radi ko zmaj,jedino sto nekad ne reaguje kad brzo spustim poklopac kamere,pa nece da je pokrene,ostalo sve pohvale
inace kamera je vrhhh slike 2mb,neki mi ne veruju da sam slikao mobilnim,ostavlja u prasini 6220 i n95 8gb koje sam do pre par meseci koristio...

Sale_M
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
:: HUAWEI P40 Pro +
:: HUAWEI P40 Pro

Post od Sale_M »

Kamera jeste vrh,slike su stvarno fenomenalne,nisu bas vecina 2mb,osim ako nisi modovao kameru,ali je ovaj zadnji softver ocajan,kad bi samo mogao downgrade da odradim.Blokira cesto ako se brzo prebacujes iz radnje u radnju,a resetovanje koje sam pominjao me izludjuje,plus sto plejer nekad nece da pusta pesme pa mora da se restartuje fon. :disgust:
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od Deksi »

Ovde je jednom Ninolina napomenula da se aplikacijom cClokc moze postaviti sat posle gasenja ekrana,ja sam ubacio uvu app.ali i dalje nema sata.Ipak sada bilo koji taster da pritisnem pojavi se ovaj digitalni sat.

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

Deksi, a jesi li u podešavanjima u cClocksu isključio Power Saver režim? Mislim da to treba isključiti i u podešavanjima tel ukoliko toga ima.. Ne sećam se baš svih detalja, ali znam da je radilo..:)
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

antec
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pet, 11. Jul 2008. 03:32
:: LG G Flex 2

Post od antec »

Deksi, ako vec nisi, moras da za screensaver postavis cClock :) , nista mi drugo ne pada na pamet. Probaj i ovo sto je Ninolina napisala.

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od Deksi »

To sam uradio sto ste vi naveli ali nece.Tamo odakle sam skinuo app.cinimise da je bilo napisano da je ona samo za odredjene modele,za 6120 znam da je sigurno pisalo.Provericu pa cu napisati.
Evo sad sam proverio,i tamo se pominju modeli 6120 i 6110.Moguce da samo njih pominju jer tog datuma kada je napravljen program ili ova internet stranica drugih novijih modela nije bilo pa se zato i ne pominju.Napisali su da na OS9.1 moze praviti probleme. :|

skar
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od skar »

jbt sad ispade da lazem,nisam modovao kamericu,bas sam se zacudio i ja kad sam slikao neki cvet u makro mod-u i pogledam ladno 2mb....
ver.swf 32.001

jazz
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sre, 06. Jul 2005. 14:06
:: S7 Edge

Post od jazz »

skar, mislim da nisi baš najbolje razumeo Sale_M, on je napisao da većina slika nije 2 mb, što ne znači da se ne može desiti da bude tolika :wink: pogotovo ukoliko se radi o slici sa mnogo boja i detalja. I meni se dešavalo da takve budu skoro pa 2 mb :) a kamerom sam naravno prezadovoljna :)

skar
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od skar »

izgleda da smo se lose sporazumeli
:D :D :D
u svakom slucaju tu je neko da ispravi,naravno da nisu sve slike,al je kvaltet fotografija na nivou

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od Deksi »

Uradio sam reset telefona kodom *#7370# zatim kod 12345 ali nista nije obrisalo cak ni poruke,samo mi se memorija smanjila za jos 300 kb. i jezik promenio.Hteo sam sve da obrisem jer sam internu memoriju doveo na 5 m.b. i nikako nemogu da obrisem repove programa i neke instalirane programe kao quik ofis .Kako sve ovo da obrisem i ponovo povratim memoriju i pocnem ispocetka sa instalacijama app.ali ovaj put samo ono sto sam proverio da vredi.

IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 30. Jun 2005. 11:01
Kontakt:

Post od IDzO »

Ne znam sta bi mogao biti problem, jer do sada svaki put kada sam koristio taj kod pobrisalo se sve iz telefona.
Ovo sto si ti opisao se dobije kada se ukuca *#7780#, jer to je vracanje na fabricka podesavanja bez brisanja podataka.
Pokusaj sa ovim; drzi istovremeno: zelenu slusalicu + * (zvezdica) + broj 3 i zatim taster za on/off, drzis tako sva cetiri tastera dok se telefon ne ukljuci i dok se na ekranu ne pojavi odabir lokacije.
Sa ovim bi se trebalo obrisati sve sto je u memoriji telefona (poruke, imenik...) i posle toga formatiraj memorijsku karticu i onda mozes poceti iz pocetka.

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od Deksi »

IDzO pa tako je i pisalo ,vracanje na fabricko podesavanje telefon ce se restartovti i onda je poceo proces.Uradicu i ovo sto si ti napisao a cemu sluzi master reset ovo sto sam ja uradio je valjda soft reset.Ovaj postupak sto si ti ojasnio dali to treba zapoceti kada je telefon ugasen ili ne.

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

deksicom, *#7370# ti je isto što i ono što ti je IDžo napisao, tako da možeš i tako da pokušaš ako ti je lakše. Taj kod treba ukucati kad je telefon uključen. Na ovaj način ćeš odraditi Hard reset, i njime ćeš obrisati, pored podešavanja i sve ostale fajlove i programe koje si naknadno ubacio. Znači, izbrisaće ti sve što nije bilo u telefonu kad je izašao iz fabrike.. Ono što si ti uradio sa kodom *#7780#je samo vraćanje na fabrička podešavanja.
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

Odgovori