Nokia 5800 XpressMusic

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
Odgovori
presvega
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pon, 22. Okt 2007. 17:39

Post od presvega »

Nije neka filozofija, opcija ''find'' postoji i u ''file manager-u'', za to verujem da svi znaju, ali nije fora u tome, nego da direktno iz music playera skaces sa pesme na pesmu koju u tom trenutku hoces...

wowzer
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Ned, 02. Nov 2008. 22:42

Post od wowzer »

@presvega, pa ista stvar. I ovde mozes da pustis pesmu :? Kad hoces sledecu kliknes na back, i trazis sledecu :chytry: Mislim zar je toliki problem sto se nece cuti prethodna pesma dok trazis sledecu? :disgust:
Nokia 5800 XpressMusic + 16gb + Sennheiser MX460

nnikola
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Ned, 10. Jan 2010. 23:13

Post od nnikola »

da opcija "find" u music player-u fali - fali, i nadam se da ce je biti u novom update-u...ali i ova alternativna resenja su ok... hvala na ideji, tek sad sam updateovao na v50 :)

vostezmaj
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Pon, 11. Sep 2006. 01:20
Kontakt:

Post od vostezmaj »

wowzer, Svaka cast za opciju find!!!Stvarno se nikada ne bih setio toga.Definitivno cu sutra odraditi update na v50.A ja sam zakasnio za jedan dan sa tim,inace bi sad imao v50 uveliko.Kad sam updatovao sa v21 na v40 dan posle je izasla v50 verzija :oops:
Opel Klub Serbia
Nokia X6 16gb

jerkann
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 07. Jan 2008. 08:14
:: Samsung Galaxy S4
:: Nokia 808

Post od jerkann »

Ta find opcija je postajala i ranije, ali mislim da ne moze da vrsi funkciju kao i klasicni koji su iz ne znam kog razloga izbacili. Po meni najbolja alternativa je instaliranje nekog music playera.

darkado
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sre, 04. Okt 2006. 18:00

Post od darkado »

odlican find :D

steta sto je search aplikacija prilicno spora .
Alcatel 992d / Sony Xperia S / Huawei IDEOS X5 / ZTE Blade / HTC Startrek

presvega
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pon, 22. Okt 2007. 17:39

Post od presvega »

Ne slazem se kako je neko rekao ''Kad hoces sledecu kliknes na back, i trazis sledecu''...Ta opcija u music plejeru zaista fali. Pazi situaciju. sednem na bajs, natakarim sluske na usi. Hocu da pustim odredjenu pesmu u tom trenutku preko opcije find, pa zatim na shuffle da cepaju pesme nasumicno. Sta da radim ako sam je nasao preko file managera? Da zaustavim bajs, pa da kliknem na back pa da trazim sledecu pesmu? Da ne pricamo o tome sto puno pesama zbog onih tagova u music plejeru ne mogu da nadjem prostim scrolom klizaca, zato sto na nekim mp3 fajlovima jednostavno pise unknown izvodjac ili naziv pesme, sto se rekao bih, na starijoj verziji plejera nije desavalo...Ali cega nema, bez njega se moze, tu je uvek neki od alternativnih plejera, kojih ima na desetine...

strosek
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pet, 15. Jan 2010. 18:17

Post od strosek »

presvega, to ima i dobre strane, nemoj da slušaš muziku na bajsu iz sigurnosnih razloga :shock:
elem, ovo što sam ja gore napisao vrši poso u potpunosti, nije baš srdž ali je oK

Motoman
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Ned, 11. Jan 2009. 05:46

Post od Motoman »

joooo ovaj telefon mi ide sve vise i vise na zivce :shock: da li se vama desava da usred pisanja poruke kad stisnete dugme za brisanje, zapuca se i sve obrise i jos uvek se oseti vibracija kao da i dalje brise?? Kao kod hardverske tast. kada se zaglavi dugme.

fxgt
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Sre, 30. Jul 2008. 13:51

Post od fxgt »

nisam imao tih problema meni radi savrseno vec 2 meseca :wink:
kod prethodnog vlasnika je bio 6 meseci i njemu je radio ok
da ti nije do soft jesi probao hard reset i flash 8)
N73 full hacked and customized by me, 5800XM NAVY blue CFW40 by FXGT

Dymatize
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Ned, 01. Jul 2007. 20:10

Post od Dymatize »

telefon je super ...
vec 10ak dana ga koristim i imam samo reci hvale,najbolje na trzistu sto mozete dobiti po toj ceni,lepo izgleda,wlan,touch ...
medjutim imam jedno pitanje,da li je neko koristio uz njega slusalice od n97.zasto pitam ... pa s obzirom da je ovo muzicki telefon,nisam bas odusevljen kvalitetom pre svega slusalica(originalnih) a onda i zvuka,a n97 sluske deluju "bolje" Smiley pa me bas zanima da li je neko probao sa nekim drugim slusalicama i uporedio kvalitet zvuka

antec
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pet, 11. Jul 2008. 03:32
:: LG G Flex 2

Post od antec »

Dymatize, 5800 ima 3.5 mm ulaz tako da mu mozes gurnuti koje hoces sluske. Predlazem ti da procitas ovu temu. Ja sam probao sa "senhajzer" sluskama i razlike definitivno ima. :wink:
Poz

Dymatize
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Ned, 01. Jul 2007. 20:10

Post od Dymatize »

hvala,nije mi to uopste palo na pamet,kapirao sam da mobilne sluske imaju drugaciji ulaz :oops:
8)

strosek
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pet, 15. Jan 2010. 18:17

Post od strosek »

Motoman, hahaha, i meni se to dešava :lol: i smešno mi je to....kao da mi dugme zakucalo....khm "dugme" !!! ali to mi se dešava od kad sam na v50. prešao

slavko101
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Sub, 13. Jun 2009. 14:21

Post od slavko101 »

Da li ima neko ko je namestao u porukama ono za e-mail. Ja sam uspeo da napravim za gmail i hotmail da primaju poruke dok yahoo nece nikako da se konektuje na svoj server pa da mi skine poruka, ali sam jedino preko hotmail-a uspeo da posaljem e-mail dok preko gmail-a to nije moguce. Zna li neko mozda u cemu je problem sa gmail-om i yahoo-om i kako da se ovo resi?

Motoman
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Ned, 11. Jan 2009. 05:46

Post od Motoman »

slavko101, ni ja ne mogu tako da dodjem do svojih e-mailova, inace koristim hotmail... Kako je retardirano sto kad ides preko Galerije pa u pesme, on udje u Muzicki centar :dry: bolje bi bilo da udje u listu svih pesama kao na E71.

Stupid phone :chytry:

Esseker
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pet, 27. Mar 2009. 03:16
:: Huawei P40 Pro

Post od Esseker »

E ljudi,pre nekih 10 sati sam postao vlasnik ovog fona. Platio ga sa 1 god garancije 230 eura,sa sluskama,punjacem,trzalicom u USB kablom. Softver je V40. :D :D :D
Sada menjam potpis,jer N82-ojka ide u fioku dok je ne prodam! 8)
Galaxy Note 9 SM-G960F/DS 128 GB Ocean Blue

aleksa87
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Sub, 09. Dec 2006. 21:20

Post od aleksa87 »

Cestitke za nov telefon!

Inace sto se tice maila, ja normalno koristim za gmail! Za yahoo znam da ne moze, ali yahoo milsim da ne moze preko bilo kog telefona! Mogu da primam i saljem mail-ove! Ali mi se vise svidja originalna Gmail aplikacija!
LG Nexus 4 16GB

Esseker
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pet, 27. Mar 2009. 03:16
:: Huawei P40 Pro

Post od Esseker »

E moze li se namestiti e-mail za ptt.rs. I kako idu podesavanja ako neko to zna!
Svaka pomoc je dovro dosla :unsure: .
Galaxy Note 9 SM-G960F/DS 128 GB Ocean Blue

aleksa87
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Sub, 09. Dec 2006. 21:20

Post od aleksa87 »

najverovatnije moze, samo trebas da podesis u e-mail settings, podesavanja za incoming i outgoing email! Odgovarajuce servere i konekcije! ;)
LG Nexus 4 16GB

Odgovori