Dali bilo ko moze da pokrene aplikaciju iGOMyWay2009_8.4.2.124036_android.apk, odnosno da instalira IGO na Tattoo-u I dali nekom radi IGO na HTC Tattoo-u ???
Root sam odradio I rezultat je pokazao da je sve ok, sad Tattoo-u radi sa bilo kojom karticom, znaci moze da radi na svim mrezama I radi bez problema, pokrecu se normalno sve aplikacije, uninstall takodje, radi bez seckanja , ali kad dodjem do trenutka da pokrenem aplikaciju za instalaciju IGO dolazi do problema:
“ IGO could not be vlewed. Free up some space on your phone and try again”…
P.S. Imam oko 3.8 GB praznog mesta na SD katici…
Dali ima neko resenje za ovo???
Pozdrav svima
bane2707, to sto si root uradio na svom telefonu nema nikakve veze sa karticama koje ti prima telefon jer svi tattoo-i su otkljucani kod nas u srbiji na sve mreze,a sto se tice Igo na njemu kao sto kaze kolega drjerremy oslobodi mesta na internoj memoriji i teraj po upustvu instalaciju Igo-a
Malopre mi je operater vipa rekao da je u htc tattoo koje sada prodaju novi android 2.1 beta,pitao sam je a gde ja to da skinem i rekla mi je na zvaničnom android sajtu ?
ma koji zvanicni android sajt valjda htc.com ako na to misle tamo nema nista ili je taj operater nesto pio na prazan stomak ili je zaposlen preko veze pa pojma nema o cemu prica
xerosoft, ma ja sam obisao sve moguce sajtove koji se bave androidom i nigde se ne spominje taj 2.1 softver nebitno da li je beta ili alfa verzija.Mada ne bi loe bilo da importuju softver iz wildfire-a u tattoo a po mom misljenju to ce nam i biti ali tek za koji mesec
Znaci kolko sam ja shvatio kad nam bude izasao taj 2.1 softer onda ce nam raditi i bluetooth sa drugim telefonima?
I interesuje me kolka memorijska moze da se stavi? Jel 8 GB najvise??
Poslednja izmena od makibiki u Ned, 23. Maj 2010. 19:29, izmenjeno 1 put ukupno.
ljudi manite se apdejta...
nema od toga ništa...a i da bude-očigledno neće skoro,pogledajte kašnjenja za mnogo skuplje aparate!
a drugo zašto mislim da nema apdejta jeste zato što izlazi 'wildfire'-koji je po meni čist naslednik 'tattoo'-a,pa ako 'oćete droid 2.1 kupite 'wildfire'!
[mislim,kapiram da bi nam to HTC rekao,samo da sme]
instalirao sam ndrive,i bas sam danas pokusao da ga isprobam i ne radi kako treba,probam da ukucam neku ulicu u bg a on nema ni jednu..... a ubacio kartu srbije... jel zna neko sta je problem? ili ako neko moze na pp da mi kaze gde da skinem igo? ili da mi posalje na mail celu instalaciju? hvala
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.