S60v5 - aplikacije, igre, teme...
Pravila foruma
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Nokia ● Samsung ● Sony Ericsson ●
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Nokia ● Samsung ● Sony Ericsson ●
-
- Novajlija
- Pridružio se: Pon, 25. Jan 2010. 19:30
- Deksi
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
- :: one+ nord2
takvih progarama ima puno ali nista novo ti ne donose,dok su ti sve crtice na ekranu pune i on ce ti pokazivati da je napunjenost 100% cim jedna opadne tad ce ti i on pokazivati npr.80% a to sto imas problem sa sertifikatima hakni ga malo i resen problem,ili idi ovde viewtopic.php?t=14568&highlight=SINGED pa se opravljaj dalje.
Sensei, Hvala ali mi ne radi posao. Nije problem u otvaranju stranice. Otvorim je ja i sa Operom i sa integrisanim pretrazivacem nego je problem u tome kada dodjem na stranicu za prijavljivanje unesem regularno podatke i kada treba da se prijevim taj taster mi je neaktivan. E sad ne znam da li problem moze da bude taj sto ovu proveru mogu jedino sa kompa da gledam iz Internet Explorera i ni iz jednog drugog web pretrazivaca.
- Sensei
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pet, 23. Dec 2005. 23:45
- Kontakt:
slavko101, e pa je onda je jasno zasto ne mozes da otvoris preko mobilnog tu stranicu. Neke stranice rade iskljucivo preko Internet Explorer-a.
Imam i ja jedan program za nadgledanje vozila firme preko gps-a koji se update-uje ISKLJUCIVO preko Internet Explorer-a, svi ostali browser-i su neupotrebljivi!
Imam i ja jedan program za nadgledanje vozila firme preko gps-a koji se update-uje ISKLJUCIVO preko Internet Explorer-a, svi ostali browser-i su neupotrebljivi!
Samsung Galaxy S II I9100, Sony Ericsson Xperia Neo