S60v5 - aplikacije, igre, teme...

Pravila foruma
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
NokiaSamsungSony Ericsson
Odgovori
VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
:: Sony Xperia Z5P
:: Sony Xperia Z

Post od VeNoM »

Wizards ma ok je sve i ugasi se on ali desi se da se upali kada se senzor nalazi izmedju uha i glave pa ima onaj prostor.a ja da pritiskam kao sivonja ne pada mi na pamet.
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!

mill
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Čet, 05. Jun 2008. 21:43

Post od mill »

Kupio sam 5530 XM sestri, medjutim tu joj ne odgovara nekoliko stvari...prvo, koju aplikaciju preporucujete za slanje SMS-ova koja ima smajlije? Drugo, da li postoji neka druga, bolja, tastatura koja moze da se instalira od ove koja dolazi u njemu?

hvala!

mezzano
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 26. Dec 2006. 11:34
:: Motorola Moto E5 DS
:: Huawei Y5 II

Post od mezzano »

mill, smajliji, koliko mi je poznato ne mogu da se instaliraju, a sto se tice tastature ja sam probao jedan program, mislim da se zove "Slide it", ali nisam bio nesto odusevljen, pa sam ga odmah deinstalirao. Ima ga i na Ovi storeu. A sta ti se konkretno ne svidja kod default tastature?

mill
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Čet, 05. Jun 2008. 21:43

Post od mill »

Znam da ne moze, ali cuo sam da ima neka aplikacija koja to omogucava? Ne znam, kaze da joj je nezgodna tastatura i da tesko kuca...

dyca
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Čet, 04. Okt 2007. 21:06

Post od dyca »

ja sam video da mogu da se ubace drugacije tastature..recimo nalik onoj koja je opera browser-u za symbian..ali ta tastatura je puna qwerty i u portrait modu,pa i ona moze biti nezgodna za kucanje na tako malom ekranu.. U svakom slucaju,da bi menjao tastature,najverovatnije ti je neophodan hack..

zlajaazdaja
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Pon, 25. Jan 2010. 19:30

Post od zlajaazdaja »

Prijatelji
Trebala bi mi mala pomoc da li neko moze da mi pomogne i kaze kako se zove program-aplikacija kad sam sebi mozes da posaljes lazan sms ili uputis lazan poziv sam sebi.
Hvala unapred

bestboy
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 23. Jan 2007. 03:10

Post od bestboy »

zlajaazdaja
Fake Messages и Fake Calls.
Слобода или смрт

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
:: one+ nord2

Post od Deksi »

zlajaaazdaja to moze i ActiveFile i smestice ti sms u primljene poruke.da pitam i ja dali postoji program koji moze prikazati koliko je vremena razgovarano sa nekim kontaktom tj.sa nekim likom iz imenika.

Dymatize
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Ned, 01. Jul 2007. 20:10

Post od Dymatize »

da li postoji neki program osim battery life-a (probao sam sa par intalacija i pise da sertifikat nije kompatibilan (nije ona fora sa datumom)),koji prikazuje procentualno koliko je puna baterija ?
u pitanju je xm5800

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
:: one+ nord2

Post od Deksi »

takvih progarama ima puno ali nista novo ti ne donose,dok su ti sve crtice na ekranu pune i on ce ti pokazivati da je napunjenost 100% cim jedna opadne tad ce ti i on pokazivati npr.80% a to sto imas problem sa sertifikatima hakni ga malo i resen problem,ili idi ovde viewtopic.php?t=14568&highlight=SINGED pa se opravljaj dalje.

antec
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pet, 11. Jul 2008. 03:32
:: LG G Flex 2

Post od antec »

Za s60v3 postoji program iON BatteryTimer i mogu reci da sasvim korektno radi i menja procente srazmerno istrosenosti baterije. Medjutim primetio sam da mi se vek baterije skratio pa sam ga obrisao.

slavko101
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Sub, 13. Jun 2009. 14:21

Post od slavko101 »

Zna li neko neki web pretrazivac za 5800 preko kojeg je moguce proveravati stanje racuna u Banci Intesi preko neta posto ni preko opere mobile ni preko integrisanog web pretrazivaca u samom telu to nije moguce?

Sensei
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pet, 23. Dec 2005. 23:45
Kontakt:

Post od Sensei »

slavko101, pokušaj sa skyfire, nisam nikad probao taj sajt ali s obzirom da čita maltene sve stranice možda će moći i tu.
Samsung Galaxy S II I9100, Sony Ericsson Xperia Neo

slavko101
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Sub, 13. Jun 2009. 14:21

Post od slavko101 »

Sensei, Hvala ali mi ne radi posao. Nije problem u otvaranju stranice. Otvorim je ja i sa Operom i sa integrisanim pretrazivacem nego je problem u tome kada dodjem na stranicu za prijavljivanje unesem regularno podatke i kada treba da se prijevim taj taster mi je neaktivan. E sad ne znam da li problem moze da bude taj sto ovu proveru mogu jedino sa kompa da gledam iz Internet Explorera i ni iz jednog drugog web pretrazivaca.

Sensei
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pet, 23. Dec 2005. 23:45
Kontakt:

Post od Sensei »

slavko101, e pa je onda je jasno zasto ne mozes da otvoris preko mobilnog tu stranicu. Neke stranice rade iskljucivo preko Internet Explorer-a.
Imam i ja jedan program za nadgledanje vozila firme preko gps-a koji se update-uje ISKLJUCIVO preko Internet Explorer-a, svi ostali browser-i su neupotrebljivi!
Samsung Galaxy S II I9100, Sony Ericsson Xperia Neo

Dymatize
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Ned, 01. Jul 2007. 20:10

Post od Dymatize »

imam problem sa operom mini ...
xm 5800 ... naime opera mobile radi savrseno(nju ugl koristim kad uhvatim wifi) ali mini opera 5 mi radi samo na wifi,na GPRS nece,kaze da proverim net settings tako nesto ... dok opera mobile 10 radi i na GPRS savrseno
jer ima neko ideju u cemu je problem ?

Motoman
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Ned, 11. Jan 2009. 05:46

Post od Motoman »

Konacno sam pronasao dobar program S60v5 - SPB Mobile Shell v3.05.295 S60v5 ! Instalirajte ovo obavezno :D

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

Motoman, jedino što zauzima baš mnogo RAM memorije. Koliko ti ostaje slobodno kad je on instaliran? Neki kažu da ni opera ne može da se pokrene?
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

Motoman
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Ned, 11. Jan 2009. 05:46

Post od Motoman »

Ne znam tacno koliko RAM-a mi je uzeto, posto u spb nigde ne pise a nem neki drugi program. ALi mogu ti reci da mi Opera radi sasvim normalno, ne osecam neki lag, iako su mi ukljuceni svi prelazi. Program lepo radi i dok je muzicki plaer ukljucen u pozadini.

Nikola031
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 06. Okt 2008. 20:25
:: Lumia 640 Dual SIM
Kontakt:

Post od Nikola031 »

Ninolina, meni samo sa upaljenim SPB shellom ostane oko 32.1 MB, a sa upaljenim Shellom i Operom u isto vreme oko 7 MB.
Sony Ericsson prototypes: G702 (BeiBei), W707 (Alicia), 3x M610i (Lizzy)

Odgovori