HTC Wildfire

Fabrički OS, Android, Windows
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OS
Odgovori
gargamel4
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 02. Mar 2006. 08:37

Post od gargamel4 »

araphel, toliku rezoluciju na neznatno manjoj dijagonali možeš videti na mom TyTNu, mada si ga i imao pa se od prilike i sećaš. Nije katastrofa, ali je prevaziđeno.
Masovnijoj produkciji Androida se svakako radujem, jer ću onda na leto ili jesen manje love izdvojiti za Desire (koji neće tako lako i uskoro biti prevaziđen).
A sudeći po nekim iskustvima telefoni su se podelili na, uslovno rečeno, "muške" i "ženske". Odnosno bez obzira šta Karen drži u ruci Slika
kapacitivni ekrani nikako ne odgovaraju ženskim noktima, kao što rezistivni ne odgovaraju ćevapima.
Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sub, 11. Jun 2005. 22:52

Post od araphel »

Moram priznati da sad kad sam pročitao ovaj mini review i pojurio fotke na netu, baš mi se dopada, i dosta mi je lepši nego Tattoo. Ako se pojavi kod nas, biće bum....ja mislim.

Što se rezolucije tiče, zaista sasvim korektno izgleda, s tim da je sam kvalitet slike nekako bolji nego na Tattoo, koliko mi se bar ovako čini.

gargamel4
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 02. Mar 2006. 08:37

Post od gargamel4 »

Pa Amoled je pa su boje drečavije, ali rezolucija je rezolucija. Simpatičan low-end uređajčić, but not my cup of tea .
Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO

Bodibiber
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pet, 19. Jun 2009. 20:02

Post od Bodibiber »

I ja se nadam da ce desire-u cena malo pasti na leto pa da uzmem preko vipa za manje pare. To za sada nije realno jer trenutno je desire najbolji fon koji se moze naci ali cim izadje galaxy s verujem da ce htc spustiti cenu

Wicker Man
Expert
Expert
Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
:: HTC Desire
:: Sony Ericsson K800

Post od Wicker Man »

Ovo mu dodje Desire u malom. :)
Svidja mi se dizajn i verujem da ce imati prodju i to dobru ako bude cena ok,jer dosta ljudi ima zelju da predje na Android a ovi noviji modeli su skuplji i ne zeli svako tako olako bacati novac.Tako da ovo stize u pravi cas.
When I'm walking a dark road I am a man who walks alone!

xerosoft
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sre, 09. Dec 2009. 17:41
:: Iphone 4s
:: Iphone 3gs
Kontakt:

Post od xerosoft »

zna li ko kada izlazi ovaj model tacno i kada ce biti dostupan kod nas i naravno po kojoj ceni???
ako ima neko proverene info nek javi ovde ili na private svejedno
Iphone 4s white clear install

annaBG
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Čet, 08. Jan 2009. 22:35

Post od annaBG »

Fino izgleda ovaj mob.Verujem da ce po ceni biti kao tattoo...ali Tattoo mi se ne dopada,jer mi deluje za siroke narodne mase

loki13
Expert
Expert
Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
:: Htc Desire 500 dual
:: Nokia E71

Post od loki13 »

annaBG, ne vidim nikakav problem u tom sto je tattoo namenjen prvenstveno kao ulaznica za android svet...ja ga imam oko mesec dana i nijednu zamerku nemam osim slabe baterije,ali taj problem postoji i na ostalim android teleonima
D500&E71

annaBG
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od annaBG »

On je dobar telefon,ali mi se ne dopada sto ga svi imaju,barem u mom okruzenju 8)

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od araphel »

loki13, nije slaba bateriaj, nego je prenatrpan funkcijama vise nego sto baterija moze da iznese :lol:

xerosoft
Mobil fan
Mobil fan
Kontakt:

Post od xerosoft »

araphel, pa to sto kazes jesi u pravu i ja sam dosta skeptican po pitanju baterija u android telefonima mada me telefon ponekad iznenadi kad istera dan ipo koristenja

Harthouse
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Uto, 13. Nov 2007. 06:06

Post od Harthouse »

He he he... Šta reći... Mislim da sam u petak veče oborio rekord u izdržljivosti baterije (Desire)... Bez 2 časa, baterija je izdržala bezmalo 4 puna dana, a to podrazumeva: 3-4 poziva (od po 2 min.), 2-3 SMS poruke i oko 30 min. WiFi surfovanja dnevno :D
HTC Desire + MIUI 0.11.12

annaBG
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od annaBG »

da li se ekran brzo prlja?Bolje receno mrlja ?:)
Kako pipnem ovu moju Motorolu,sreen touch,ona sva musava :)
E da i kako vidis po dnevnoj svetlosti??Imala sam problem da se skoro nista ne vidi

xerosoft
Mobil fan
Mobil fan
Kontakt:

Post od xerosoft »

pa ljudi perete li vi ruke posle jela :) mora da se mrlja odnosno brlja ekran jer u toku dana sa svim i svacim smo u kontaktu i prenosimo to na telefon

annaBG
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od annaBG »

haha pa znas ima razlicitih ekrana,negde se vise vidi negde manje...na ovom mom je bilo iritantno,jos kada je suncan dan,aauuuuu da ga bacis i ne zalis :)

Zligor
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 24. Apr 2009. 17:52
:: LG Nexus 5X

Post od Zligor »

Za godinu dana ce mnogi da kukaju kako wildfire ne moze da se updateuje na android 3.0 baklava i tako u krug :lol: simpatican model, tattoo mi se vise svidjao jer je malo odudarao od ostalih htc modela cisto sto se izgleda tice, po specifikacijama je normalno ovaj mnogo bolji

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od araphel »

Zligor, ali 3.0 baklava :lol: :lol: :lol: :lol:

Ono sto se mora priznati, to je da Wildfire donosi: metalne delove kucista, amoled, multitouch...sve to u tu kao neku entry level klasu. A cena u slobodnoj prodaji ce definitivno biti kao Tattoo kad se pojavio, tako da mislim da stvarno ima snase da bude jako popularan. A kladim se da ce ga i biti kod operatera uz pakete, sto ce ga rasiriti po nasem trzistu sigurno, kao i Tattoo uostalom.

cenobite
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pon, 26. Maj 2008. 05:45

Post od cenobite »

meni se ovaj fon totalno dopada!
što sa strane hardvera [dizajn i ono ispod haube],što sa strane softvera,
ako se bude pojavio kod nas [kod operatera,jelte-za manje para] sigurno je moj...

i totalno mi je drago da je HTC skontao da treba da izbacuje aparate koji su jevtiniji od fazon 400evra...

tata87
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Čet, 27. Maj 2010. 18:37

Post od tata87 »

Danas sam slucajno prolazio kroz jedan trzni centar (trenutno radim i zivim u Moskvi) i vido sam promociju ovog uredjaja. Na prvi pogled izuzetno kvalitetno obradjen uredjaj (bar ovaj promotivni) i ekran ima super sliku uprkos rezoluciji (ja ima Hero, mada ih nisam direktno uporedjivao :D ). Sve u svemu dostojan naslednik Tattoo-a i ima povoljnu pocetnu cenu koja ce, bar kako su mi rekli ovamo, biti negde oko 250-300e (znaci 280) i nisam siguran da ce nekad dobiti oficijalni update na ver. 2.2 posto se ljudi iz HTC-a razmisljaju da li da izbace 2.2 upgrade za Legend (sta li tek misle za wildfire)-ali uvek je tu xda 8)

annaBG
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od annaBG »

Nadam se da kod nas neće biti viša cena nego u Rusiji.Jedvačekam da stigne,jer mi deluje jako interesantno...
Da li ovi HTC screen touch mobilni reaguju na dodir noktom ili samo na dodir prsta?Zvuči glupo pitanje,ali to je nama devojkama,koje imamo duge nokte,bitno :)

Odgovori