XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
Moje misljenje je da je nokijina slika kvalitetnija,ali vrlo male su nijanse u pitanju.A ne treba reci da taj telefon reklamiraju kao kamera telefon.I jos u testu se kaze da ni jedan nije tako ipresionira telefon koji je presao sa 5 na 8mpx
Tako je majkon80, slikala sam u macro mode-u moram reći da sam prezadovoljna kakve su dnevne slike N79 sa poslednjim izdatim fw.
A to da obožavam macro mode, potvrđujem i sledećom slikom ("oproštajnom" pred pauzu od fotografisanja, čeka me ispitni rok + diplomski )
jazz, hvala na komentaru Slikano je je kod mene u gradu,u Lazarevcu.
U pravu je majkon80, n79 pravi jedne od najboljih slika od svih telefona
Evo jos dve sa n82
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
Verujem... To su najslađi i najpametniji kučići na svetu !!! Ajde, da ne idem i ja sad u off, previše... Mnogo je lepa fotkica, a i vrlo aktuelna !!!
Podseća me na krajolik u kojem živim
Thanks cale, nebo je bilo prelepo,morao sam da zabelezim.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.