Onda mozes bilo koji da uzmes,naravno uz ugovor. Idi do vipa,pogledaj kakav je desire (kod telenora ne znam da li mozes da vidis kakav je),pogledaj tu motorolu ako je imaju,pa se odluci
Desire sam danas video i izgleda primamljivo, i ne upadljivo. A motorolu nisam uspeo da vidim. Dali postoji jos neki model sa multitouch ekraom osim ova dva ?
postoji htc legend. On je manji od desirea,i s obzirom da je 60ak evra jeftiniji,ne isplati se uzeti ga ako vec mozes da uzmes desire. http://www.gsmarena.com/htc_legend-3141.php
Jeste da ce Hero u zasluzenu penziju mada ima jos da se kupi, a Legend je jos prilicno nov telefon na nasem trzistu tako da je i skuplji nekih 80-90 eura. Ako mislite da OLED ekran, malo brzi procesor i vise RAM-a se isplate te pare onda svakako Legend je pravi izbor, a za one ,,stedise,, Hero je sasvim dobar.
WG3 Quad Band Dual SIM Card TV Mobile Phone With JAVA and WI-FI Black
Ja mogu najiskrenije da ti preporucim Htc Desire . Vec neko vreme ga koristim i mogu samo da kazem lepo o njemu. Tel. prosto ujeda. Brz je ko munja i tako dobro ukomponovan da ti je prosto uzivanje da ga kostis. Bezbroj mogucnosti ti je na raspolaganju sa njim . Totalno mi je zamenio komp ,tako da ga koristim bukvalno za sve.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.