HTC G1 Googlephone
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ●
1. ovo malo mi nije jasno 1 piatnje jel oces da se aplikacije intsliraju na sd card ili samjo da ih prebacis sa kompa na karticu
ya ovo prvo ti treba app2sd aplikacija a ako je drugo kad yakacis fon na pc imas gore onaj bar za notifikacije pa prevuces prstom preko jega i pojavi se opcija sd card pa ide mount i tad je vidis na kompu kao mass storage
2. teme se nalaze po netu instaliraju se kao update
znaci lepo skines neku sa neta promenis joj ime u update.zip prebacis to na sd card postupak 1.2
palis fon sa power i home i nakon izlistavanja ides alt+s ili opcija update from sd card
nakon toga reset fona i vola tema je nova instalirana znaci nije prosto kao kod nokie recimo da se samo ode u theme meny i oma se promeni tema mora ovako
3. kako mislis sta da idu na drugi broj verovatno da mogu G1 tj android je prebogat opcijama.
Eto nadam se da sam malo pomogao.
ya ovo prvo ti treba app2sd aplikacija a ako je drugo kad yakacis fon na pc imas gore onaj bar za notifikacije pa prevuces prstom preko jega i pojavi se opcija sd card pa ide mount i tad je vidis na kompu kao mass storage
2. teme se nalaze po netu instaliraju se kao update
znaci lepo skines neku sa neta promenis joj ime u update.zip prebacis to na sd card postupak 1.2
palis fon sa power i home i nakon izlistavanja ides alt+s ili opcija update from sd card
nakon toga reset fona i vola tema je nova instalirana znaci nije prosto kao kod nokie recimo da se samo ode u theme meny i oma se promeni tema mora ovako
3. kako mislis sta da idu na drugi broj verovatno da mogu G1 tj android je prebogat opcijama.
Eto nadam se da sam malo pomogao.

N73 full hacked and customized by me, 5800XM NAVY blue CFW40 by FXGT
Zahvaljujem,ali da malo preciziram svoje pitanje :
-kako da skidam aplikacije preko wifi direktno na sd card , isto tako i kontakte .
Znaci sa marketa direktno na sd card u telefonu.
- drugo pitanje sa temama se odnosi na sledece:
-jutros sam skinuo temu iPad i pokusao da je instaliram ali je nigde ne vidim a vidim je kada udjem u uninstal.
-kako da je vidim i gde se uopste teme nalaze i kako se instaliraju.
-kako da skidam aplikacije preko wifi direktno na sd card , isto tako i kontakte .
Znaci sa marketa direktno na sd card u telefonu.
- drugo pitanje sa temama se odnosi na sledece:
-jutros sam skinuo temu iPad i pokusao da je instaliram ali je nigde ne vidim a vidim je kada udjem u uninstal.
-kako da je vidim i gde se uopste teme nalaze i kako se instaliraju.
darkado, pitaj u podforumu Servisiranje posto ima prodavaca i servisera (hallo, drgrga...) koji te mogu uputiti na pravo mesto. 

● PRAVILA FORUMA ● СРБИ ЗА СРБЕ ●
Mr.Q, za ovog G1 se prica da bi tehnicki mozda mogao nabaciti Froyo, a vise informacija na -> KLIK
● PRAVILA FORUMA ● СРБИ ЗА СРБЕ ●
- Pera Detlic
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 21. Dec 2009. 13:45
- :: HTC One [m8]
htc G1 problem oko slanja poruka
Dobro vece svima,mozda je bilo pisanja u vezi sa ovim ja se izvinjavam ako jeste,naime imam htc G1 android i ne mogu nikako a nadjem opciju gde se upisuje broj servisnog centra ubih se trazeci ali dzaba,primam normalno poruke ali ne mogu ja da ih posaljem,desavalo mi se pre kad promenim telefon koji ima operativni sistem Symbian da sam morao da udjem u podesavanja i rucno ukucam broj servisnog centra za poruke,predpostavljam da je to i ovde i problem ali ja to uopste ne mogu da nadjem a trazim poprilicno vec par sati,stoga bih molio one koji mogu da mi pomognu neka se jave,inace koristim Telekomovu karticu!
Hvala unapred!
Hvala unapred!