(Ako moderatori smatraju da ovo treba da ode u neku drugu kategoriju, zamolio bih ih da premeste temu.)
Elem, već neko vreme se razmiÅ¡ljam da u skorije vreme Ä
Isplati li se Ä
-
- Entuzijasta
- Pridružio se: Sre, 16. Avg 2006. 00:59
Isplati li se Ä
iPhone 4 16GB SIM Free
-
- Entuzijasta
Ne isplati se čekati. Win phone 7 series (glupog li naziva) je bleda kopija iPhone OS-a i neće imati dodirne tačke sa sadašnjim WinMob-om (što Microsoft i želi). Mada moje mišljenje je da ako ti se ne sviđa Android, a želiš da pobegneš od Symbiana sačekaš novi iPhone.
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White
-
- Entuzijasta
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Kamiondzija, operaterima je odmah palo na pamet da ponude Apple iPhone svojim korisnicima, ali je sam Apple odbio tu mogucnost - razog - trazi pare od kolacha, a nashi ne daju ni pod tackom razno. Znamo da se iPhone u USA prodaje za 99$ uz ugovor na 2 god, a od tog ugovora Apple konkretno ima 30%. E pa isto su trazili od nashih operatera a nashi su 'ladno rekli ne dolazi u obzir, mi nashu zaradu ne damo nikome, pa ni vama.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
-
- Entuzijasta
- Wicker Man
- Expert
- Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
- :: HTC Desire
- :: Sony Ericsson K800
Kamiondzija, Ne bih ja tu nista cekao,uzimaj sad sta ti se vise dopada iz sadasnje ponude.Ko zna kolika ce cena biti kada dodje Win 7 i kakve ce boljke on u sebi imati.Dok to se sve pregura ima da osedis.
Inace kakva je to konstatacija da je jedino WM ozbiljan OS?
Sta iza ovih ostalih ne stoje velika imena?Mislis njih su sklepali neki Pera i Zika,a samo su WM i telefoni s njim ozbiljni?Molim te uputi se u materiju malo vise,procesljaj forum i pogledaj ostale sta nude.Bar to nije tesko.
Inace kakva je to konstatacija da je jedino WM ozbiljan OS?
Sta iza ovih ostalih ne stoje velika imena?Mislis njih su sklepali neki Pera i Zika,a samo su WM i telefoni s njim ozbiljni?Molim te uputi se u materiju malo vise,procesljaj forum i pogledaj ostale sta nude.Bar to nije tesko.

When I'm walking a dark road I am a man who walks alone!
-
- Entuzijasta
Ne kažem ja da je, na primer, Android loÅ¡, ÄWicker Man napisao: Inace kakva je to konstatacija da je jedino WM ozbiljan OS?
Sta iza ovih ostalih ne stoje velika imena?Mislis njih su sklepali neki Pera i Zika,a samo su WM i telefoni s njim ozbiljni?Molim te uputi se u materiju
iPhone 4 16GB SIM Free
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Pa to moze da uradi svako, da nasminka svoj OS. Ni od fabrickog iPhone OS-a nema bog-zna-sta, ali kad se jailbreakuje, pa ubace aplikacije, e onda vec imas neke stvari. Ista stvar i sa WinMob, ako imas znanje, sednes i uradis. Ako nemas, cekas da vidis na netu sta ce dobri ljudi da izbace.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!