Nokia E52
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
- mb011
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Pet, 07. Jul 2006. 22:18
- :: Sony Xperia M4 Aqua
- :: Nokia 208
Dobio sam ovaj telefon pre neki dan na poklon. medjutim, iako u principu radi super, nekako mi izgleda suvise osetljivo sto se tice izrade... ima li neko ko ga ima neko duze vreme (par meseci npr.) da mi kaze kakvi su mu utisci o kvalitetu izrade posle nekog vremena koriscenja? inace se reazmisljam da li da ga zadrzim zbog toga...
-
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
- :: HUAWEI P40 Pro +
- :: HUAWEI P40 Pro
alf_yu, neznatno usporenje sa 8gb karticom je sasvim logicno u odnosu kad je u tel 2gb,ali napominjem neznatno.E52 verifikovano moze 16gb da podrzi.
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
ljudi, koliko vam se puni baterija na telefonu?
naime, telefon mi je nov i kada ga punim, naravno prvo ga ugasim ali onaj indikator ne prestaje da se ''mrda'' po 12 sati... sto je najcudnije, posle takvog prvog punjenja, baterija je drzala sasvim normalno, jedno 3-4 dana... ali ipak mislim da ne bi trebalo da se toliko dugo puni... ajd' ak neko zna...

naime, telefon mi je nov i kada ga punim, naravno prvo ga ugasim ali onaj indikator ne prestaje da se ''mrda'' po 12 sati... sto je najcudnije, posle takvog prvog punjenja, baterija je drzala sasvim normalno, jedno 3-4 dana... ali ipak mislim da ne bi trebalo da se toliko dugo puni... ajd' ak neko zna...

Na žalost, nema... Postoji li neka "kompas aplikacija" koju bih mogao da instaliram?
Izmenio: IDzO
*ne citirajte ceo post na koji odgovarate već izdvojite samo deo na koji se odnosi vaš komentar, a u slučaju da odgovarate na poslednji post u temi citat je nepotreban jer se podrazumeva da se na njega nadovezujete*
Sledeci put brisanje bez obavestenja!
Procitaj -> Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Izmenio: IDzO
*ne citirajte ceo post na koji odgovarate već izdvojite samo deo na koji se odnosi vaš komentar, a u slučaju da odgovarate na poslednji post u temi citat je nepotreban jer se podrazumeva da se na njega nadovezujete*
Sledeci put brisanje bez obavestenja!
Procitaj -> Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
1)Da li znate gde moze E52 da se kupi,ali u zlatnoj boji?
2)Ima jedna sitnica,koja me mnogo nervira...ne znam da li je tako kod svih Nokia telefona,ali znam da je kod E71...kada gledam slike u mobu,ako naletim na neku koja mi se ne dopada,obrisem je i skroz me vrati na pocetak!!??I ja onda opet moram da listam kroz slike,umesto da me je ostavio kod te poslednje slike,koja je prethodila ovoj koju sam obrisala.To je sitnica nekome,ali mene mnogo nervira,pa me zanima da li je tako i na E52?
2)Ima jedna sitnica,koja me mnogo nervira...ne znam da li je tako kod svih Nokia telefona,ali znam da je kod E71...kada gledam slike u mobu,ako naletim na neku koja mi se ne dopada,obrisem je i skroz me vrati na pocetak!!??I ja onda opet moram da listam kroz slike,umesto da me je ostavio kod te poslednje slike,koja je prethodila ovoj koju sam obrisala.To je sitnica nekome,ali mene mnogo nervira,pa me zanima da li je tako i na E52?
Kod mene na e52 to nije slučaj... Evo upravo sam proverio... Imam 78 slika na kartici i obrisao sam 73. posle čega me je prebacio na prvu sledeću sliku i lepo je odmah oduzeo jednu od ukupnog broja, dakle sada pokazuje da sam na 74/77...annaBG napisao: 2)Ima jedna sitnica,koja me mnogo nervira...ne znam da li je tako kod svih Nokia telefona,ali znam da je kod E71...kada gledam slike u mobu,ako naletim na neku koja mi se ne dopada,obrisem je i skroz me vrati na pocetak!!??
Izvinite, ali ja imam taj telefon i stvarno traje dvadesetak dana baterija. Sorry, ali izgleda niste formatirali bateriju tri puta po 15 sati!
Napajanje
* Baterija BP-4L 1500 mAh
* Trajanje razgovora (maksimalno):
- GSM do 8 sati
- WCDMA do 6 sati
* Trajanje stanja pripravnosti (maksimalno):
- GSM do 672 sati
- WCDMA do 432 sati
* Trajanje muzičke reprodukcije (maksimalno):
- Muzički plejer do 18 sati
- FM radio do 30 sati
http://www.nokia.rs/proizvodi/telefoni/ ... cifikacije
Napajanje
* Baterija BP-4L 1500 mAh
* Trajanje razgovora (maksimalno):
- GSM do 8 sati
- WCDMA do 6 sati
* Trajanje stanja pripravnosti (maksimalno):
- GSM do 672 sati
- WCDMA do 432 sati
* Trajanje muzičke reprodukcije (maksimalno):
- Muzički plejer do 18 sati
- FM radio do 30 sati
http://www.nokia.rs/proizvodi/telefoni/ ... cifikacije
Poslednja izmena od nency u Sre, 02. Jun 2010. 14:07, izmenjeno 1 put ukupno.
nency,kao prvo stariji tipovi baterija NiMH se ne formatiraju vec se baterija - formira,a s obzirom na tip baterije koju koristi ovaj model i 99,9% drugih telefona na trzistu,baterija kod ovog i ovih modela se ne formira.
Drugo,ako tebi baterija traje od jednog do drugog punjenja i uz normalno koriscenje 20 dana - Super,svaka cast,ja i dalje stojim pri tome da je to nemoguce.
3. Taj podatak sa Nokia-ijinog site-a koji je naveden o trajanju baterije je "napravljen" u idealnim uslovima,i siguran sam da tada telefon posle ukljucivanja nije pipnut dok se baterija nije istrosila,odnodno telefon iskljucio.Ako neko tako "koristi" telefon - ok.
Evo i sta o trajanju baterije pise u testu e52 sa ovog site-a:
"Prilikom testiranja uspeli smo da postignemo pet dana rada telefona uz prosečno korišćenje koje je obuhvatalo oko 2 časa poziva, dvadesetak snimaka nastalih kamerom i oko sat ipo slušanja muzike. Vreme potrebno za potpuno punjenje baterije je bilo oko 1.5 časova."
Drugo,ako tebi baterija traje od jednog do drugog punjenja i uz normalno koriscenje 20 dana - Super,svaka cast,ja i dalje stojim pri tome da je to nemoguce.
3. Taj podatak sa Nokia-ijinog site-a koji je naveden o trajanju baterije je "napravljen" u idealnim uslovima,i siguran sam da tada telefon posle ukljucivanja nije pipnut dok se baterija nije istrosila,odnodno telefon iskljucio.Ako neko tako "koristi" telefon - ok.
Evo i sta o trajanju baterije pise u testu e52 sa ovog site-a:
"Prilikom testiranja uspeli smo da postignemo pet dana rada telefona uz prosečno korišćenje koje je obuhvatalo oko 2 časa poziva, dvadesetak snimaka nastalih kamerom i oko sat ipo slušanja muzike. Vreme potrebno za potpuno punjenje baterije je bilo oko 1.5 časova."
Samsung S8,Sennheiser CX300 II
Ok, stamparska greska, izvini , formirala sam je tri puta po 15 sati i traje mi oko dvadesetak dana . Da li to ima veze sa time ne znam, ali nemam ubacenih aplikacija i koristim ga normalno, za poruke i poneki poziv. Stvar je bila u tome da mi je vec posle dva meseca crkla slusalica i da joj je to mana.