Vlada Zem, cestitke na kupovini i u zdravlju ga koristio i za boolji zamenio! bestboy, extra telefoncina!
Jesi li pokusao na Limundu da potrazis bateriju? Nikola031, ovaj Erikson izgleda kao da je juce izvadjen iz kutije.
Ja sam pre par dana uzeo HTC Smart posto sam izmenjao sve zivo rekoh da probam i ovaj novi Brew OS. I da vam kazem da uopste nije tako los ko nije probao
IDzO, Wicker Man, araphel, hvala puno Jos da mi reprezentacija ne iskida zivce veceras, bice ovo savrsen dan.
Takodje cestitam svima na mobilnim prinovama.
pozz
Nikola031, hvala Promenio bih 'potpis" ali mi "Mobilnisvet" stalno daje obavestenje da mi je "banovan" email (preko moba).
I dosta "zelje, cestitke i pozdravi", vidimo se u temama
Cestitke svima na prinovama
Idzo, nasao sam na jednom mestu bateriju pa cu za koji dan da odem da vidim da li odgovara. Limundo izbegavam zbog mogucih prevara.
Cestitke cale, ,da ga dugo koristis. Zavidi ti pomalo.Voleo bi i ja da malo testiram njegove mogucnosti.
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
Auu bre, iPhone zamenis kopijom iPhone-a?
Trebao si da ostanes na heroju, jedino ako ti pare nisu bilo potrebne, pa da menjas...
A ja iPhone ne bih ni menjao...
Pozz...
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.