Nokia E52
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
- loki13
- Expert
- Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
- :: Htc Desire 500 dual
- :: Nokia E71
nency, dvadeset dana su baterije trajale na 6310i ili ericsson t28 (sa debljom baterijom),a oba aparata nemaju ekrane u boji,ekrani su im maximalno 1.6 inca dugacki i nemaju jos more potrosaca koje danasnji aparati standardno imaju....
Pitanje je da li baterija na e52 moze da izgura 20 dana na offline rezimu
Po meni je to cista naucna fantastika....
Pitanje je da li baterija na e52 moze da izgura 20 dana na offline rezimu
Po meni je to cista naucna fantastika....
D500&E71
20 dana baterija, formiranje 3*15 h.. lol...
Dobio sam ovaj telefon na poklon, i posle onog krsa N97 mini (koji sam nazalost koristio tri meseca) prosto sam odusevljen. Realno trajanje baterije uz 5 sati razgovora, oko 200 SMS poslatih poruka, oko 3 sata surfovanja preko WLan-a i isto toliko preko 3G-a jeste 2, 2.5 dana, sto je vise nego odlicno..
Dobio sam ovaj telefon na poklon, i posle onog krsa N97 mini (koji sam nazalost koristio tri meseca) prosto sam odusevljen. Realno trajanje baterije uz 5 sati razgovora, oko 200 SMS poslatih poruka, oko 3 sata surfovanja preko WLan-a i isto toliko preko 3G-a jeste 2, 2.5 dana, sto je vise nego odlicno..

- tomas.hokenberi
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
- :: Samsung GalaxyNote20
nency, nista ti nisi formirala. Li-Ion baterije se (1)ne formiraju i (2)nije ih moguce formirati. Ne postoji Li-Ion baterija koju je moguce puniti 15 sati. Punjaci se automatski iskljucuju cim detektuju da je baterija napunjena (najkasnije 2-3 sata posle ukljucenja za baterije velikog kapaciteta) posle toga je punjac iskljucen i nista se ne puni. Da je nekim slucajem elektronika baterije i punjaca neispravna i da je nastavljeno punjenje postoji jako velika verovatnoca da bi baterija eksplodirala (to se desava Li-Ion baterijama kod ekstremnog prepunjavanja). Ne razumem zasto pises ovde stvari koje je jednostavno nisu tacne.
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB
Koristio sam e52, kupljen preko mts-a, oko dve nedelje i zaista je radio besprekorno. Odmah mu je odradjen update, sve aplikacije ukljucujuci i Garmin funkcionisale su odlicno, baterija vrhunska... Medjutim, pre par dana, telefon se sam od sebe jednostavno iskljucio. Ne mogu da ga startujem, niti reaguje na punjac i usb. Vadjenje baterije i reset ne pomazu. Posto je u garanciji nosicu ga u ovlasceni servis.
Uzgred, da li neko zna sta bi to moglo biti?
Uzgred, da li neko zna sta bi to moglo biti?
- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
Isto pitanje i odgovor imaš ovde:sanjke napisao:Zna li neko od vas da li može da se odkodira telefon i koliko košta takva zafrkancija?Kupljen je u Telenoru.
viewtopic.php?t=9962&postdays=0&postord ... start=1120
Na telefonu me nervira jedna stvar. Npr. zove me neko sa fiksnog telefona a njega recimo imam u imeniku i dok zvoni telefon lepo pise njegovo ime i stoji plavi fixni telefon pored imena i to je u redu. Ali ako se ne javim na taj poziv i ako odem u propustene pozive, tamo mogu da vidim da me je zvao taj i taj ali stoji plavi mobilni kao da me je zvao sa mobilnog i ako hocu da vidim odakle me je zvao treba da odem u neku opciju u pet koraka da bi video to. Nemoguce da to nema ovaj telefon da u listi poziva lepo ikonicama razgranici da li je fixni ili mobilni telefon upitio poziv. To isto vazi i ako ja zovem, sve pozive tretira plavom ikonicom mobilnog telefona. Telefoni od pre 5 godina su lepo imali razgraniceno ikonicama odakle je i sta i lak pregled koji vas je broj zvao koristeci opciju use numeber a ovde ima 5 nekih koraka da bi se doslo do taga. Obajsnite mi jel ima neka opcija za to ili ne.
Hvala.
Hvala.
deksicom Isto mi se tako nesto slicno desilo, pa to je apsurd, jos ne mogu da verujem kako ova prica prolazi, kako se niko ne zali, o cemu se tu radi? Postavicu ovo pitanje licno Nokiji da vidim da li ima pravi odgovor na ovo pitanje, ne znam sta da radim, jako me iritita ta glupost! Nema logike nikakve da je ovo bolje nego sto je pre bilo...
-
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
- :: HUAWEI P40 Pro +
- :: HUAWEI P40 Pro
Ana mozda ti se rotirao ekran ,ali onda bi ti se rotirao ekran i u samom meniju kad okrenes telefon.Uglavnom ta opcija ti je u settings-sensor settings ili tako nesto.
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
Ne znam kako,ali ja sam ga vratila u normalo
.Par put asam ga ugasila,upalila i sve je ok 
Hvala ti na savetu!
Imam jos jedan mali problemcic sa telefonom...Evo sta me nervira:u imenik sam umemorisala neki broj i recimo kada kucam poruku,ukucam taj broj,ali ne ispise mi se ime,iako je taj broj umemorisan...Ne znam u cemu je fora,ali me nervira bas.
Mozda je zato sto sam umemorisala broj sa prefixom +381,a kada pisem poruku to izostavim,vec samo 064...??Hmmmm

Hvala ti na savetu!
Imam jos jedan mali problemcic sa telefonom...Evo sta me nervira:u imenik sam umemorisala neki broj i recimo kada kucam poruku,ukucam taj broj,ali ne ispise mi se ime,iako je taj broj umemorisan...Ne znam u cemu je fora,ali me nervira bas.
Mozda je zato sto sam umemorisala broj sa prefixom +381,a kada pisem poruku to izostavim,vec samo 064...??Hmmmm

Kada uradim backup telefona na mem karticu, sta sve obuhvata taj backup? Da li je bezbedno recimo uraditi taj backup, flashovati telefon od nule na najnoviju verizju i vratiti onda taj backup sa kartice? Da li taj backup vraca i podesavanja i neke programe koji su bili instalirani na telefonu.
Hvala unapred na objasnjenju oko ovoga.
Hvala unapred na objasnjenju oko ovoga.
deksicom, evo recimo primer...drugarica mi je u imenik upisana kao 064.... i saljem joj poruku i ukucam broj,ali ne prepoznaje,ne ispise se ime,vec samo broj.
A u imeniku nije upisana sa prefixom +381,hmmmm,bas me nervira,pogotovu zato sto ona nije jedina,jos par brojeva me tako muce.
A da ima prefix +381,nikada mi to nije predstavljalo problem,ni na jednom mobu.Neki brojevi su mi u imeniku upisani sa +381,pa kada saljem poruku kucam samo broj i prepozna ga....
Nadam se da ste me razumeli
A u imeniku nije upisana sa prefixom +381,hmmmm,bas me nervira,pogotovu zato sto ona nije jedina,jos par brojeva me tako muce.
A da ima prefix +381,nikada mi to nije predstavljalo problem,ni na jednom mobu.Neki brojevi su mi u imeniku upisani sa +381,pa kada saljem poruku kucam samo broj i prepozna ga....
Nadam se da ste me razumeli

Posle updata firmware-a na 051.018. dobio sam i novu ikonicu Ovi Sync, medjutim ona ne radi, kada dudjem i kada treba da odradi svoje, izbaci Service activacion failed. Try again later. Da li se jos nekome to desava?
I jos jedan problem, na nekoliko sati iz cista mira mi zadrazi konekciju na net, takodje posle ovog update-a, proverio sam sve sto trazi internet medjutim nigde nije automatski podeseno da trazi konekciju. Sta moze da bude u pitanju. Hvala.
I jos jedan problem, na nekoliko sati iz cista mira mi zadrazi konekciju na net, takodje posle ovog update-a, proverio sam sve sto trazi internet medjutim nigde nije automatski podeseno da trazi konekciju. Sta moze da bude u pitanju. Hvala.