Najbolje/najkorisnije aplikacije za OS9.1,9.2,9.3 (S60v3)

programi, sistemski alati, navigacija
Pravila foruma
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
Odgovori
mladen_bgd
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 30. Sep 2008. 05:42

Post od mladen_bgd »

Koji je dobar program za blokiranje brojeva iz imenika i brojeva koji nisu u imeniku, takodje da moze i da blokira sms od tih brojeva?
I ako moze isto neko da mi kaze koji je dobar porgram za zastitu slika, videa itd?

antec
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pet, 11. Jul 2008. 03:32
:: LG G Flex 2

Post od antec »

Advanced call manager, Best black list, BlackBaller i jos poneka. Mogu da blokiraju i sms i poziv. Sto se tice zastite imas cini mi se SmartCrypto, Smart Guard i jos dosta njih, ne mogu da se setim posto ne koristim.

IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 30. Jun 2005. 11:01
Kontakt:

Post od IDzO »

Samo jos da dodam objasnjenje za poruke; poruke ne mozes odbiti i uvek ti stignu, ali program sam skloni poruku sa displeja u svoj posebni folder da je ti ne vidis, a posiljaocu stigne izvestaj da ti je stigla poruka. Te poruke, koje stizu sa nezeljenog broja, mozes uvek pregledati i obrisati sa tim "odbijajucim" programom.

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
:: one+ nord2

Post od Deksi »

Naso sam aplikaciju Battery Extender,ova app.bi trebala da vrsi ustedu baterije ali ja kad sem je instalirao nije hteo da radi sms timer,morao sam cak da je obrisem da bi sms timer radio.Ona bi trebala da gasi blutut,i jos neke procese.Dali ima efekta da se ona koristi,pa da sms timer zamenim drugom app. recimo sms scheduler.
Probao sam i largetime za prikaz vremena nakon gasenja ekrana ali i on se vidi samo 5 sekundi i gasi isto kao i fabricki prikaz vremena i datuma.Telefon je N79.

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

deksicom, u vezi XCLOCKa, ukoliko se već nisi snašao... Evo primera kako da podesiš da ti alarmira na svakih 5 sati:
1. Pokreni XCLOCK i dvaput klikni na Periodic Alarm.
2. Idi na Options pa New periodic alarm
3. Pod opcijom Interval ukucaj broj 5
4. Pod opcijom Interval Unit izaberi Hour
5. Klikni na Back i to je to :)
Možeš izmeniti i ton kojim će se alarm oglasiti i čak možeš snimiti i poruku kojom ćeš se podsetiti zbog čega ti alarm zvoni. Ne vidim šta je tu bilo teško podesiti, ali eto napisala sam ti detaljno uputstvo :) Ajd javi jesi li se snašao :)
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od Deksi »

Evo podesio sam i videcu dali ce raditi kako treba ali nisi napisala dali iz aplikacije treba izaci na exit ili na hide i da je ostavim u pozadini da radi.
Hvala na savetu.
:unsure:

Ninolina
Moderator
Moderator

Post od Ninolina »

deksicom, ja sam kod mene izašla na Exit i aplikacija je ostala aktivna u pozadini. :)
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od Deksi »

Jao ninolina muke moje jer ovo cudo xcloc nece nikako da proradi sada sam nasao neku noviju verziju Quit Smoking Expert-FoXPDA Verzija 3.00(1) naziv je ovakav ali ima iste opcije kao xcloc i kada sam je instalirao tel.me je pitao dali hocu da zamenim predhodnu za ovu app.ono sto si ti napisala objasnjenje tako sam i ranije pokusavao da podesim ali nikako da je nateram da radi,mozda ja gresim time sto je instaliram na mem.karticu mozda treba da ode na memoriju telefona
:cry: :cry:

Ninolina
Moderator
Moderator

Post od Ninolina »

deksicom, pa s obzirom da treba da bude stalno aktivna kako bi te u odredjenom trenutku obavestila, bolje je da bude instalirana na memoriji tel :) Ja sve, meni važne, apps instaliram na internu memoriju :)

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od Deksi »

Tacno je,obadve alikacije rade kada se postave na memoriju telefona.To mi se jednom dogodilo sa nekom best app.za snimanje telefonskih razgovora i ona nije htela da radi kada se instalira na kartici.

darkonda
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 01. Avg 2008. 01:12
:: iphone 5s 32gb

Post od darkonda »

treba mi neki program koji podrzava msn, skype, facebook.. koristio sam nimbuzz ali je uzasno spor i usporava telefon. fabricki skype je takodje spor jako, i tel baguje. ebuddy je ekstra dobar, ali ne podrzava skype.. :x

wucinac
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Sre, 09. Apr 2008. 22:03
:: Google Pixel 4XL
:: Google Pixel 2XL

Post od wucinac »

darkonda, ja koristim nimbuzz i nisam primetio da mi telefon usporava, ali sam primetio da jede ram :? ako je program spor izbrisi chat history. meni je pomoglo. zamenu nisam ni trazio jer ima sve. mozda slick bude dobra konkurencija, kad ubace i skype. :)
Google Nexus 6P~Google Pixel XL~Google Pixel 2XL~Google Pixel 3XL~Google Pixel 4XL

darkonda
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 01. Avg 2008. 01:12
:: iphone 5s 32gb

Post od darkonda »

a postoji li opcija na nimbuzz, kad se na skajpu kucka u grupi, da mi i na telefonu bude napravljena grupa, a ne da mi stizu odvojeno poruke

wucinac
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Sre, 09. Apr 2008. 22:03
:: Google Pixel 4XL
:: Google Pixel 2XL

Post od wucinac »

darkonda, nisam to jos probao.

Auto Call Back v.0.11 nece da radi. :x
da li neko zna koja aplikacija jos to radi, dobro bi mi doslo kad me sin zove. :)
Google Nexus 6P~Google Pixel XL~Google Pixel 2XL~Google Pixel 3XL~Google Pixel 4XL

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od Deksi »

Treba mi app. za prijatelja i njegov n73.Aplikacija treba da blokira prijem sms poruke ali da taj ko salje dobije izvestaj da poruku nije isporucena.Znaci da ja primim poruku a kod njega da bude da ja poruku nisam dobio.Probali smo Private Call And Sms Guard, i Best Private Conversation ali nikako da podesimo da rade kako treba. Dajte neki predlog za neku drugu app.ili pojasnjenje za ove dve.
Ninolina ti si strucnjak za ove stvari,pomoc.
:unsure: :blinky:

IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 30. Jun 2005. 11:01
Kontakt:

Post od IDzO »

deksicom napisao:Aplikacija treba da blokira prijem sms poruke ali da taj ko salje dobije izvestaj da poruku nije isporucena.Znaci da ja primim poruku a kod njega da bude da ja poruku nisam dobio.
Takav program ne postoji. Blokada prijema poruka se moze odraditi ako odredjeni broj maltretira ili preti i to se radi kod operatera. Drugi nacin ne postoji.

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od Deksi »

Imeni se cini da je tako jer sam nasao sinoc jedan SMS Spam Manager koji radi tako sto ja necu poruku primiti u inboks nego direktno u program a taj ko salje ce dobiti izvestaj da sam ja primio poruku najnormalnije.Mislio sam da postoji neka kombinacija kao sa pozivima da javlja stalno zauzece ali ovde je drugacije.
:( :o

oxigen
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Čet, 04. Dec 2008. 21:41
:: Samsung galaxy Note8

Post od oxigen »

da li neko moze da mi posalje na pp ili da postavi link gde bi mogao da skinem full verziju Free-iSMS v.1.09 cini mi se da je program zanimljiv..da li ga je neko koristio i kakvi su utisci?
Samsung galaxy S2 white,and Nokia n82 white

Ninolina
Moderator
Moderator

Post od Ninolina »

oxigen, zabranjeno je tražiti linkove prema nelegalnom softwareu :( Inače za tu verziju i nema leka :( Isprobaj v1.03 ona je skroz ok i free je :)

Deksi, već si dobio odgovor na svoje pitanje, ali eto i ja da ti potvrdim. Nema aplikacije koja će totalno blokirati prijem SMSa a samim tim tel će svakako poslati izveštaj o prijemu.

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od Deksi »

Ma to je i meni bilo jasno cim sam probao par njih nego ovaj moj prijatelj hteo da nadjemo takvu app.da on primi sms a da tome ko salje stigne izvestaj da sms nije isporucen.
A u cemu je problem sa verzijom iSMS v.1.09 .Koliko sam ja cuo zadnja verzija je v.1.08. a mozda i gresim.

Odgovori