Nokia N82

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
Odgovori
Professional
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sub, 26. Jul 2008. 02:53
:: Samsung A5 (2017)
:: Nokia 6310i
Kontakt:

Post od Professional »

Da li program Nokia Messaging moze da se zakaci na WiFi ili se samo kaci na GPRS? Hvala unapred. Pozdrav!
Currently at use: Samsung A5 (2017)
Currently at Stand By: Nokia 6310i V5.22, Nokia 6310i V7.00, Nokia N82 black + 8GB Kingston V31.0.016, hakovan & Ericsson R380s Smartphone (Symbian Ltd, 1998-2000)

Sale_M
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
:: HUAWEI P40 Pro +
:: HUAWEI P40 Pro

Post od Sale_M »

Professional, sure ofcourse :wink: ali kod prvog pokretanja programa on uvek prvo bira gprs dok podesis mejl,to ti nista nece skinuti.Posle u email sanducetu podesi da ti se konektuje preko wlana i to je to. 8)
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet

Professional
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sub, 26. Jul 2008. 02:53
:: Samsung A5 (2017)
:: Nokia 6310i
Kontakt:

Post od Professional »

Ok, hvala ti, probacu to da uradim. Pa i meni je bilo glupo da se samo kaci na GPRS :) Hvala Sale ;) Pozdrav!
Currently at use: Samsung A5 (2017)
Currently at Stand By: Nokia 6310i V5.22, Nokia 6310i V7.00, Nokia N82 black + 8GB Kingston V31.0.016, hakovan & Ericsson R380s Smartphone (Symbian Ltd, 1998-2000)

IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 30. Jun 2005. 11:01
Kontakt:

Post od IDzO »

Nedavno sam sestri poklonio svoju 82-ku i juce su se poceli javljati problemi. Poceo je brljaviti alarm (ukljuci se neka druga melodija), fotografije i muzika nisu vidljive, pa odjednom budu vidljive i sestra je jedva prekopirala fotografije na komp.
Ja sam odradio format mem. telefona (hard reset) ali ne mogu pristupiti karitici kada je u telefonu. Non stop mi pise da je "Memory card corrupted". Memorijsku karitcu sam formatirao preko laptopa i kartica radi bez problema.
Verzija sw-a je v35.
Da li znate u cemu je problem?

Sale_M
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta

Post od Sale_M »

Nekad format *3 i zelena slusalica ne resetuje sve opcije kao reset koji se radi iz samog softvera,probaj obe metode i probaj da resetujes telefon dok ti je mmc u telefonu.Stvarno jako cudan problem. :?

Sensei
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pet, 23. Dec 2005. 23:45
Kontakt:

Post od Sensei »

Meni najvise lici na problem sa mem. karticom, imao sam nesto slicno ali sa gps navigacijom, na laptopu kartica radi odlicno ali u samom gps-u brljavi nenormalno, tj. jedno vrijeme radi normalno ali onda pocne da sam ulazi u opcije i da se gubi strasno.
Cim sam ubacio novu karticu poceo je savrseno da radi, tako da ti savjetujem da i ti probas sa drugom karticom.
Samsung Galaxy S II I9100, Sony Ericsson Xperia Neo

IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Kontakt:

Post od IDzO »

Kartica radi u drugom telefonu, radi i u laptopu, ali druga kartica ne radi u 82-ci.
Sale_M, probao sam sve formate i sa karticom i bez, ali sve je isto.
Ako budem imao vremena odradicu fels preko "Feniksa", mozda to pomogne, a ako to ne stignem ide sestra sutra u servis pa neka oni utvrde sta je kvar.

Sale_M
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta

Post od Sale_M »

Moguce da nesto zeza citac kartica.Ako je to u pitanju,mislim da je zamena istog oko 10 e .

_Neo_
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Sre, 12. Apr 2006. 02:49
Kontakt:

Post od _Neo_ »

da li neko zna gde bih mogao da nađem neku dobru masku za ovaj telefon (crnu) i da li je moguće zameniti onaj deo oko kamere pošto mi se on skroz izgulio?
Nokia 6300, N82, X6, Lumia 820 all in black

oxigen
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Čet, 04. Dec 2008. 21:41
:: Samsung galaxy Note8

Post od oxigen »

imas da kupis komplet orginal masku kosta 18e u radnjama telekoma,licno sam juce video i to crna.poZZ
Samsung galaxy S2 white,and Nokia n82 white

bestboy
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 23. Jan 2007. 03:10

Post od bestboy »

IDzO
Ма флешина! :D
Кад већ хоће да ти ради Feniks. Мени на 7ци неће ни да се инсталира.
Слобода или смрт

IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Kontakt:

Post od IDzO »

Odradio sam fles, problem je ostao i telefon je odnet u servis. Rekli su da ce odraditi fles preko box-a i da cemo se cuti sutra u toku dana da jave da li su time otklonili kvar ili mora telefon na "operaciju".

_Neo_
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Kontakt:

Post od _Neo_ »

oxigen, baš si video u telekomu? Ja sam baš danas bio kod njih ovde u SM, ali nisam video da imaju maske. Ili u nekim drugim radnjama? A kvalitet? Jesu kineske maske?

Sale_M
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta

Post od Sale_M »

Pa cim je 18 eura znaci da nije original a da li je kineska ili azerdbejdzanska kakv e veze ima 8)

oxigen
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Čet, 04. Dec 2008. 21:41
:: Samsung galaxy Note8

Post od oxigen »

Neo ne znam sta da ti kazem ,nisam nesto preterano obracao paznju ali mi je delovalo ok.
P.s veliko je pitanje sta je u Srbiji orginal?
PoZz
Samsung galaxy S2 white,and Nokia n82 white

_Neo_
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Kontakt:

Post od _Neo_ »

nego jedno poslednje pitanje vezano za ovaj fon. Kako da odradim restart telefona, tj da sve bude kao fabričko, znači konplet reinstalacija software-a, znam ima nešto drži se zelena slušalica power taster i tako nešto...
Nokia 6300, N82, X6, Lumia 820 all in black

IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Kontakt:

Post od IDzO »

Hard reset se radi tako sto drzis istovremeno: Zelenu slusalicu + * (zvezdica) + broj 3 i zatim taster za on/off, drzis tako sva cetiri tastera dok se telefon ne ukljuci i dok se na ekranu ne pojavi odabir lokacije.
Isti efekat dobijes i kada kucas kod *#7370#.
_Neo_ napisao:znači konplet reinstalacija software-a
A za ovo treba da odradis fles preko Phoenixa ili servisu preko box-a.

oscar1980
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sub, 22. Mar 2008. 09:47

Post od oscar1980 »

Imam ovu zver od telefona ( N82 ) skoro dve godine i prezadovoljan sam sa njime,baterija mi traje oko tri dana nekog normalnog korišćenja,ali... Uvek ima ali :)

Kada prebacima na "Duo režim" bateija jedva može da mi izdrži ceo dan bez nekog naročitog korišćenja. Šta mislite,jel zver nešto pobrljavila ili mu 3G crpi više baterije? Lično,tipujem na ovo drugo,ali rekoh da se posavetujem sa vama :)

Takođe,šta mislite,jel ima trenutno na tržištu telefon ( samo Nokia ) koja može da parira ovoj zverini što se tiče multimedije tj slikanja ( u mraku,po danu... )?

AnGeL oF LoVe
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Čet, 23. Mar 2006. 22:18
:: Note 4
:: Note 10 lite

Post od AnGeL oF LoVe »

Poznato je da telefon u duo rezimu trosi vise energije.Sto se tiče kamere kod Nokia telefona parira mu model 6220 clasik u svim uslovima a mozda je cak i malo jaci xenon blic od N82.Medjutim,to je po ostalim mogucnostima i kvalitetu izrade slabiji telefon.
LG G2 Black,16GB

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
:: one+ nord2

Post od Deksi »

Ovde na forumu smo vrsili poredjenje slika i po danu je bolje slike uslikavao n79,ali to mogu samo telefoni sa zadnjim softverom,sa ranjim verzijama softvera slike su bile losije na n79.
oscar1980 ma gazi vreme i n82 i n79 nisu vise oni tilko u prvom planu i tehnologija ide napred,sta sve sad ima....

Odgovori