HTC Desire
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ●
-
- Novajlija
- Pridružio se: Uto, 01. Jun 2010. 17:18
Uspeo sam prilicno bezbolno da izvrsim update. Ako ga skidate preko neta samo da znate da je velicine oko 27mb. Update traje oko 7-8 minuta tokom kojih telefon ne moze da se koristi i sve funkcionise normalno, nista se nije poremetilo. Najvise mi se svidja sto normalno pisu nazivi servisnih poruka. Za one koji ne znaju, update mozete rucno pokrenuti (ja sam tako odradio, nisam dobio pre toga nikakvo obavestenje) uradite sledece "From the Home Screen go to MENU> Settings> About Phone> System software updates > Check now"
E sad jedno pitanje, jos nisam stavio nikakvu navigaciju ali kad probam da koristim Google maps (ukljucen samo GPS) on mi uvek masi lokaciju za 200m
ne znam da li je to neki bug ili nesipravnost GPS uredjaja? Pre ovog telefona imao sam Nokiu N79 sa instaliranim Garminom i on me je pronalazio u krugu od 3-5 metara. Telefon sam uzeo preko Telenora
E sad jedno pitanje, jos nisam stavio nikakvu navigaciju ali kad probam da koristim Google maps (ukljucen samo GPS) on mi uvek masi lokaciju za 200m

HTC 10
z10, kontam da ce se vremenom upropastiti od grebanja, ali kad ode dodjavola, skinucu ga i baciti....imam i silikonsku futrolu za situacije kad treba bas da bude zasticen, a i treba uskoro da stigne ona sto pokriva samo ledja i coskove, za elegantnije situacije
pimplo, google maps se tako kako ti opisujes obicno ponasa dok ne ulovi signal gps signal. meni radi sasvim normalno, mada ne koristim google maps. motonav se odlicno snalazi i veoma je precizan.

pimplo, google maps se tako kako ti opisujes obicno ponasa dok ne ulovi signal gps signal. meni radi sasvim normalno, mada ne koristim google maps. motonav se odlicno snalazi i veoma je precizan.
@araphel jel mozes onda da mi posaljes na pp linkove i ako treba neko posebno uputstvo za motonav da isprobam i to 
Jel probao neko da formatira novu (citaj vecu) SD karticu i koja je procedura? Cenim da ce mi zatrebati bar 8gb ako ne i 16gb kad izadje update na Android 2.2 koji ce omoguciti instaliranje aplikacija na SD karticu

Jel probao neko da formatira novu (citaj vecu) SD karticu i koja je procedura? Cenim da ce mi zatrebati bar 8gb ako ne i 16gb kad izadje update na Android 2.2 koji ce omoguciti instaliranje aplikacija na SD karticu

- Ceftriaxone
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 01. Dec 2008. 23:07
- :: XZs
- :: S7e
Araphel: ...to stoji. Meni se licno taj providni kejs mnogo svidja . Dok sam jos bio zagrizen za Iphone ,samo sam o njemu razmisljao . On zadrzava izgled fona ,zbog kojega se u vecini slucaja tel i kupuje.
Drugi case je isto super . Ima ces tri varijante za svaku priliku .
Pimplo: Ne znam zbog cega bi ti trebala toliko veca kartica zbog update-a ? Update presnimava podatke preko vec postojecih ,a i ne verujem da ce toliko biti veci od postojeceg. Valjda sam u pravu?
Drugi case je isto super . Ima ces tri varijante za svaku priliku .
Pimplo: Ne znam zbog cega bi ti trebala toliko veca kartica zbog update-a ? Update presnimava podatke preko vec postojecih ,a i ne verujem da ce toliko biti veci od postojeceg. Valjda sam u pravu?
-
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Čet, 03. Jun 2010. 00:32
z10: pa da mogu snimam gomilu stvari, na N79 sam isto imao 4gb i stalno mi je bila puna, pored aplikacija, muzike i videa, dosta snimam videa sa kamerom a voleo bi da mi ostanu na kartici a ne da ih prebacujem na komp non stop. Trenutno imam samo 15mb slobodno na telefonu tako da ce update dobro doci zbog snimanja aplikacija na karticu
Ceftriaxone: A jesi li nesto snimao na karticu kad si je ubacio npr sve one default foldere sto imaju na standardnoj kartici ili telefon to sam odradi?

Ceftriaxone: A jesi li nesto snimao na karticu kad si je ubacio npr sve one default foldere sto imaju na standardnoj kartici ili telefon to sam odradi?
HTC 10
- m@c|-|oR
- Expert
- Pridružio se: Pon, 19. Apr 2010. 21:21
- :: Samsung Note 20 Ultr
Sinhronizacija kalendara sa Symbianom ne radi. Ili ja nisam umeo da ih sinhronizujem.
Pokušao sam i da preko BT šaljem pojedinačne događaje iz kalendara, ali format nije podržan.
Na kraju sam jedan po jedan ručno unosio u Desire.
Može li neko da pomogne?

Pokušao sam i da preko BT šaljem pojedinačne događaje iz kalendara, ali format nije podržan.
Na kraju sam jedan po jedan ručno unosio u Desire.
Može li neko da pomogne?
"Kad čovek nešto neće, on nađe razlog, kad hoće - nađe način"
Kineska Poslovica
Kineska Poslovica
-
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Čet, 03. Jun 2010. 12:56
Nije po pravilima foruma,ne sme se postavljati nikakav link prema piratizovanom softveru. Sibnucu i tebi na pp,ali ljudi,imajte razumevanja,niti ja znam bas sve,niti imam vremena da non stop odgovaram na privatne poruke koje stizu u nenormalnom broju. Bez uvrede,ali sad mi polako postaje jasno zasto neki clanovi stavljaju "nemojte mi slati privatne poruke" u svoj potpis.
-
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Čet, 03. Jun 2010. 12:56
- Ceftriaxone
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 01. Dec 2008. 23:07
- :: XZs
- :: S7e
pimplo, prkopirao sam sve fajlove sa ,,originalne" kartice.
Ne bih nikog da vredjam,ali stvarno su neverovatni neki ljudi,kao ne mogu da nadju motonav. Pa jbt odes na google.rs i kucas igo my way,android i on ti odmah izbaci gomilu sajtova gde se raspravlja o samom programu,i gde uvek ima linkova za download. Samo se treba potruditi malo. Secam se da sam za svoju staru 5800 nasao na netu puno full programa koji su na oviju bili samo kao trial.
araphel, zato sam ja liku samo sibnuo link na pp,nisam mu ovde napisao: ,,e posao sam ti na pp"
Ne bih nikog da vredjam,ali stvarno su neverovatni neki ljudi,kao ne mogu da nadju motonav. Pa jbt odes na google.rs i kucas igo my way,android i on ti odmah izbaci gomilu sajtova gde se raspravlja o samom programu,i gde uvek ima linkova za download. Samo se treba potruditi malo. Secam se da sam za svoju staru 5800 nasao na netu puno full programa koji su na oviju bili samo kao trial.
araphel, zato sam ja liku samo sibnuo link na pp,nisam mu ovde napisao: ,,e posao sam ti na pp"

ex ivan87