Otkup mobilnog... (koliko mogu da dobijem za..?)

opušteno ćaskanje o mobilnim telefonima
Odgovori
banman
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Čet, 24. Dec 2009. 18:47

Post od banman »

Fox, hvala na brzom odgovoru. Mislio sam da uzmem nesto sa android OS, i da doplatim do 150€-kao logican izbor se onda namecu heroj,legend i milestone(voleo bih da bude ipak kapacitivni TS). Ne znam bas za symbian sa TS-zbog komentara na forumu...Igrao sam se skoro sa n97mini,svidja mi se sto je velik ekran(mada je rezistivni) i sto sam se odmah snasao...Ne znam,mnogi kritikuju symbian korisnicki interfejs u TS varijanti, meni izgleda OK, verovatno je u pitanju i stvar navike...Mozda bi uzeo i n97mini, ili x6. Sta ti mislis?

Fox
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 23. Avg 2007. 12:34
:: Bgd - Roma - Napoli

Post od Fox »

banman,sad pitanje je da li zelis hardwersku tastaturu ili ne.
Da se ja pitam,razmislio bih izmedju X6 i Legend-a,i Vivaz je interesantan,Milestone mi se na prvi pogled ne dopada.
O N97mini bih razmisljao samo ako ne bih mogao da uzmem telefon bez hard. tastature.
Da ne bi isli dalje u off ovde,otvori temu u podforumu "Poredjenje modela" pa ces videti i misljenja ostalih kolega... :wink:
Samsung S8,Sennheiser CX300 II

Oljica
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Ned, 14. Nov 2004. 17:11

Post od Oljica »

cao dobri ljudi :)
zamolila bih vas za par informacija
imam htc touch hd sa full opremom, polovan je telefon u pitanju, izuzetno ochuvan jer su uvek koriscene folije. Koliko mogu da dobijem po radnjama za njega ako zelim zamenu za neki nov telefon i molim vas da mi preporuchite gde bih to u centru Beograda mogla da obavim jer sam zvala par radnji i ni jedna se time ne bavi?
Stvar je hitna!

bestboy
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 23. Jan 2007. 03:10

Post od bestboy »

Oljice, racunaj na cenu ~ 250 evra. Sto se mesta prodaje tice, nikako ne bih mogao da ti preporucim neku od prodavnica jer ce gledati da ti maksimalno "ubiju" vrednost mobilnog.
Ako bas hoces na takav nacin da se otarasis moba, posalji mi pp, znam jednu adresu u Knezu.
Слобода или смрт

vanjuska
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pon, 31. Avg 2009. 00:45

Post od vanjuska »

Ima li neko ideju koliko bi para mogao da dobijem za pratecu opremu od 5800?? Izgubio sam telefon, a ostali su mi trzalica, vide kabl, punjac, stalak, slusalice. Pa bi ja to sve prodao, jer mi ne treba, pa reko da vidim koliko otprilike da trazim para za to sve..
Life is not the amount of breaths you take, it's the moments that take your breath away! HTC DESIRE!

loki13
Expert
Expert
Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
:: Htc Desire 500 dual
:: Nokia E71

Post od loki13 »

vanjuska, 10-15e sve u kompletu da prodas.... :cry: :cry: :cry:
D500&E71

spasa
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Čet, 02. Mar 2006. 17:48

Post od spasa »

A koliko vredi LG ks20 kupljen pre godinu dana?

Izmenio: IDzO
*Zabranjeno je dopunjavati do 100 karaktera gomilom tacaka, smajlijima i slicnim*
Sledeci put brisanje bez obavestenja!

Procitaj -> Pravila otvaranja tema i davanja odgovora

Resničanin
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pet, 02. Mar 2007. 23:05
:: Lumia 520

Post od Resničanin »

htc tattoo, kupljen pre 3 dana, sa 2 godine garancije, sve u full-u :). nervira me kod njega sto kratko traje baterija :chytry:
KISS ME I AM 93

loki13
Expert
Expert

Post od loki13 »

Resničanin, oko 170e je neka cifra koju mozes da trazis..... :shock: :shock: :shock:
D500&E71

IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 30. Jun 2005. 11:01
Kontakt:

Post od IDzO »

Da li je puno dati 309e za belu Nokiu E72 full pakovanje, nije otvarano, jos uvek ima nalepnicu "Sealed" ? :?

Fox
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Fox »

IDzO,po meni u ovom trenutku je to sasvim ok cena,naravno iskljucivo pod uslovom da je full pakovanje u pitanju (a jeste). 8)

IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Kontakt:

Post od IDzO »

Jeste full pakovanje, ista kutija, neka inforamciona zelena traka i nalepnice kao na netu sto sam gledao. Samo problem je taj sto je to doneseno "sa strane" i nije za nase trziste, ali ja dobijam redovnu garanciju (trebalo bi 2 god, ali zaboravio sam pitati). Isto tako ova prodavnica saradjuje sa Alpha Copy-jem pa ukoliko oni ne znaju otkloniti kvar salju AC-u, a u garanciji se nista ne naplacuje.

loki13
Expert
Expert

Post od loki13 »

IDzO, pa kada se uzme u obzir da uz njega idu bt sluska i drzac za auto,onda ti 40-50e razlike u odnosu na standardnu e721 i nije neka para....
D500&E71

IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Kontakt:

Post od IDzO »

loki13, ali ja necu crnu 72-ku nego belu. :D
Za sada se nije zvanicno pojavila kod nas, a u ITA i GER je jos uvek u fazi narucivanja pa Nokia shop salje mejl kada stigne na lager i onda se tek moze kupiti.
Gledao sam Youtube i lik u Rusiji ga je uzeo. Tako da bi se trebala pojaviti u EU, samo pitanje je kada.

Fox
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Fox »

IDzO,u Italiji i kada se bude pojavila bice u Nokia shopu oko 375e(sa porezom),tako da ova cena za koju ti dobijas glanc nov i full primerak i nije tako losa.

loki13
Expert
Expert

Post od loki13 »

IDzO, pa zato ti i kazem da tih 50e i nisu neke pare posto dobijas te dve stvari,da je razlika u ceni izmeju crne i bele boje utvrdjena samo zbog boje,onda tih 50e bi (po meni) bili cisto bacanje parica....
D500&E71

Wicker Man
Expert
Expert
Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
:: HTC Desire
:: Sony Ericsson K800

Post od Wicker Man »

IDzO, Znaci resio si da ostanes na symb.?
Ja se ovih dana razmisljam da li se uopste isplati vise uzimati symb telefon,pored Androida (posto sam imao nekih jaako povoljnih ponuda za E71).Da ima Android sa dizajnom E serije... eh to bi bilo nesto,ali to nikako da dodje a i kad dodje bice skupo u...
When I'm walking a dark road I am a man who walks alone!

IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Kontakt:

Post od IDzO »

loki13, potpuno si u pravu.
Wicker Man, izgleda da ce biti tako (jos nisam 100% siguran, vagam sta je najbolje). Meni ne odgovara telefon koji je TS, a nema hard tastaturu. E72 koncept sa Androidom i da baterija traje makar malkice duze, bi bio pun pogodak ali verujem da ce to biti i skupa investicija.

Zligor
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 24. Apr 2009. 17:52
:: LG Nexus 5X

Post od Zligor »

Wicker Man napisao: Da ima Android sa dizajnom E serije... eh to bi bilo nesto
http://blog.gsmarena.com/acer-teases-wi ... n-android/

bice uskoro

Wicker Man
Expert
Expert
Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
:: HTC Desire
:: Sony Ericsson K800

Post od Wicker Man »

IDzO, Takodje i meni bas ne odgovar solo TS,ali brate kad vidim Android,nekako mi se bukvalno smuci i Symb. i WM,ali bas.
Zligor, Video sam ja to pre neki dan i od Acera a i onu Salsu sto treba da se pojavi kod HTC,ali kao sto rekoh treba docekati to,sagledati kvalitet,sacekati da model dodje do nas,da se cena unormali itd.,a to ide veeoooma sporo. :)
When I'm walking a dark road I am a man who walks alone!

Odgovori