CG puna mobova, xexe :)

opušteno ćaskanje o mobilnim telefonima
hellboy_90
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Uto, 07. Jun 2005. 22:19

Post od hellboy_90 »

da li neko moze da mi objasni kako da povezem n6630 i komp pa da idem da net preko gprs-a? jer imam modem 56k, ali je veza OCAJNA (pa hocu samo da probam na ovaj nacin) :) :)
p.s.imam i bluetooth i data cabl.

Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

Post od Dexter »

Ne moj da pokushavash to ako nemash besplatan gprs!!Jer kad prikachish fon na komp tako,ti cesh otvarati normalne sajtove,a ne wap,koji su MNOGO veci,samim tim vishe kb tako da ce to da ti zguta kredit za sekundu..probao sam.. 8)

Zoka
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 18. Jun 2005. 15:07

Post od Zoka »

E da, hellboy_90, probala sam ja...mislim veza je solidna....ali što guta....ajoooj....tako da ako ti nije preko potrebno nemoj to ni da radis.... :wink: :)

Dexter
Expert
Expert

Post od Dexter »

Ja sam to radio pre par godina dok je bio promotivni period za gprs kod Mobtela,pa sam ga spojio na komp i samo tako ishao na net,ne kazem da je loshe,ali se nikako ne isplati ako ti gprs nije free! 8)

gajic_ivan
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sre, 04. Avg 2004. 01:22
:: iPhone 7 Plus
Kontakt:

Post od gajic_ivan »

Kad je bio promotivni period kod Mobtela ja sam imao 8310 ili 6510, ne znam tačno... Dva meseca sam jurio kablić koji bi mi omogućio vezu sa računarom.. bez uspeha. Pa sam onda jedva našao IrDA port pa sam se razočarao u brzinu... pa je**ga... :disgust:
make. believe

Dexter
Expert
Expert

Post od Dexter »

Ja se secam imao sam V200 chinimi se,dobio sam data kabl sa njim,tako da mi je fon bukvalno stalno bio prikljuchen na komp,i non stop na netu,samo stavim da skida neshto i ostavim ga.. 8)

mi2scg
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Čet, 16. Sep 2004. 23:11
Kontakt:

Post od mi2scg »

U vreme promotivnog perioda 063 GPRSa imao sam N-Gage i toliko sam prevukao preko njega, da je na kraju crko! U servisu su mi rekli da ne mogu da mu pomognu i da je telefon jednostavno - istrosen!!! :D :lol: 8)
Dokaz je dole ...
Pozdrav svima!

Marko MI2

Slika
Slika
Stop the madness!

Zoka
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Zoka »

mi2scg, svaka ti čast..trebalo je imati strpljenja za tako nešto.... :wink:
Inače sve je to ok ljudi, ali sada je takvo stanje da GPRS jednostavno guta kredit kada se poveže sa PC... :chytry:

mi2scg
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Kontakt:

Post od mi2scg »

Ma, sada ne treba ni pokusavati tako nesto! Kredit odleti dok si rak`o kek (s vec nemozes izgovoriti, a kradita nema)! :lol:
Pozdrav svima!

Marko MI2
Stop the madness!

Dexter
Expert
Expert

Post od Dexter »

Meni kreda ode u svakom sluchaju na razne nachine,poshto sam pre paid,bilo koja dopuna mi traje jedan dan...
@ Zoka
Netreba mu strpljenje on je uzivao u tome... :wink: :)

X
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Uto, 23. Nov 2004. 21:52
Kontakt:

Post od X »

Dexter napisao:Meni kreda ode u svakom sluchaju na razne nachine,poshto sam pre paid,bilo koja dopuna mi traje jedan dan...
:o :o :o Jedan dan??? :blinky: :blinky: :blinky:

Promeni potpis ;)
Qtek S100 WM6.1
Motorola MPx200 WM2002 fabricki

Akki
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Sub, 09. Okt 2004. 11:03

Post od Akki »

Dexter napisao:Meni kreda ode u svakom sluchaju na razne nachine,poshto sam pre paid,bilo koja dopuna mi traje jedan dan...
ti si onda lud sto nisi na postu... :D
Ne pruzam podrsku putem privatnih poruka...

Zoka
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Zoka »

@ Zoka
Netreba mu strpljenje on je uzivao u tome... :wink: :)
Pa većina nas uziva u GPRS, ali s obzirom kakav je protok, stvarno treba imati strpljenja ;) :)

Lobachewsky
Gatekeeper
Gatekeeper
Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
:: Huawei P20 lite DS

Da li znate?

Post od Lobachewsky »

mi2scg, da si slucajno toliko prevlacio preko njega sada, dok se GPRS naplacuje ti bi zavrsio odavno go i bos zbog dugova, pa bi onda zavrsio na robiji na 10 godina, onda bi umro od gladi, i na kraju bi umro od zedji :lol: :lol: :lol:
Pazi: ako je GPRS po kb 0.05 din
All sent data: 4.36 GB = 4571791.4 kb a to je 228590 dinara(!) i plus :o
All rec. data: 4.86 GB = 5096079.4 kb a to je 254804 dinara(!) i to je ukupno :o :
----------
TOTAL: 483394 dinara (!!!!!!!!!!!!!!!!!) :o :o :o
iz toga proizilaze sledece cinjenice :D :
1. recimo da je tada 1 evro bio 75 dinara= 6445 evra :o bi potrosio
2. koliko bi trebao da radis za te pare?
-ako ti je plata 20 000 dinara (fakultetska)= 24 meseca (samo za to, bez struje, hrane, vode, go)
-ako ti je plata 15 000 dinara (visa skola)= 32 meseca
-ako ti je plata 9 000 dinara (u prodavnici, prevoz, jeftina radna snaga prima i manje)= 60 meseci (5 godina (!) :o :o :o )

NO COMMENT! :D :D :D

IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 30. Jun 2005. 11:01
Kontakt:

Post od IDzO »

u jeb... te pa toliko ni porodica milosevic ne duguje za struju!!!
:lol: :lol: :lol:

Dexter
Expert
Expert

Post od Dexter »

Pa imao sam period kad sam kupovao svaki dan dopunu od 200 ili 300 i trajala mi je 1 dan,a ona od 500 mozda 1,5 do 2 dana...(uglavnom sms,neshto poziva,i mnogo sam chat-ovao preko gprs-a)! 8)
@Akki
Nije,jer bi post paid morao da placam redovno svaki mesec,a pre paid mogu i da ne kupujem dopune kao npr sada usled manjka kesha,shtekam kredu i ne kupujem je tako chesto.. :wink: :)

fix
Banned
Pridružio se: Pon, 16. Maj 2005. 16:01

Post od fix »

pa dexter sad mogu samo da ti kazem da si do sad mogao za te pare da kupis jedan VERTU i da uz pomoc njega pojbs mnogo....

mi2scg
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Kontakt:

Post od mi2scg »

@Lobachewsky,
Pa, pazi, jeste da je bilo sporo i na misice, ali znas kako se kaze - Kad je dzabe ...
Naplatili su oni to meni svakako, kroz pozive, poruke, a i GPRS nakon promotivnog perioda. Tako da se ne sekiram puno.
Dobra ti je fora da sve to izracunas, pomisljao sam i ja, ali me je mrzelo!
Uzivajte, pozdrav svima!

Marko MI2
Stop the madness!

Wobby
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Ned, 12. Dec 2004. 23:02

Post od Wobby »

Vukao sam i ja puno saobracaja Avgusta,a posto sam post pejd,stiglo mi je negde oko 14.000 dindzi :),tako da sam sada na postu jedno 15 dana,pa ponovo krecem! :) Pitate se sta radim na gprs? Dexter me je navukao na onaj chat....jednog lepog suncanog dana saopstio mi je tu informaciju :D Drz'te se podalje od GPRS,... :wink:
Ovaj post je pisan iskljucivo radi povecanja ukupnog broja postova u mom profilu i ni u kom slucaju ne odrazava moje stvarno misljenje o doticnoj temi.

Dexter
Expert
Expert

Post od Dexter »

xe xe Wobby :D Ja te navukao?Kao shto si rekao ja sam ti samo saopshtio tu vest... 8) Al stvarno je zarazan taj chat.... :roll:
Mislim da bi moderator mogao da promeni ime teme! :wink: :)

Zaključana tema