S60v5 - aplikacije, igre, teme...
Pravila foruma
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Nokia ● Samsung ● Sony Ericsson ●
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Nokia ● Samsung ● Sony Ericsson ●
Da li neko zna neku dobru aplikaciju za merenje potrosenog data saobracaja (mb)...? Aktivirao sam tarifni dodatak (a posto naravno, nemam proveru stanja), moram nekako u telefonu da merim potrosene MB. Imam Nokiu 5800, ne znam koliko je dobar onaj njegov standardni Log za data sabracaj.
iPhone je najbolji telefon na svetu. Tacka.
- mezzano
- Expert
- Pridružio se: Uto, 26. Dec 2006. 11:34
- :: Motorola Moto E5 DS
- :: Huawei Y5 II
vuchko987, mislim da je dosta precizan log koji postoji u telefonu. Ja, doduse, imam 5230 i aktiviran dodatak i oslanjao sam se na njega i nije bilo nikakvih problema. Posle sam skinuo neki program koji se zove "Data Quota", milseci da on nudi neke bolje opcije, medjutim, on vuce podatke iz loga, i to graficki prikazuje. Imas jednu crticu za protok, a drugu za broj dana, pa mozes videti da kako stojis sa potrosnjom.
- Ninolina
- Moderator
- Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
- :: Galaxy Note 9 White
- :: Galaxy Watch Active2
Mr.Q, može da se izadje iz aplikacije. Idi u settings aplikacije i klikni na levi taster s donje strane i izaći će ti opcije Backup Settings, Restore Settings, a ti izaberi Exit Shell
I to je to
Nadam se da sam ti dobro objasnila 

*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
- Ninolina
- Moderator
- Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
- :: Galaxy Note 9 White
- :: Galaxy Watch Active2
Mr.Q, kako misliš da toga nema na tvom aparatu? Ajd da pokušam ponovo da objasnim... Kad udjes u Settings samog SPB Shella, trebalo bi da su ti na ekranu sledeće ikonice: General, Homescreen, Animation, Agenda view, Weather, System i About
E tu sad na ekranu imaš u donjem desnom uglu kockicu kao taster za podmeni
Klikni na to i pojaviće ti se podmeni sa 3 opcije od kojih je jedna Exit Shell
Klikneš na to i izlaziš iz Aplikacije 

*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
Ninolina hvala , uspeo sam konacno. Samo je za to bio potreban neko da mi "nacrta" , a pored svih tih ikonica stoji i ona regist sa korpicom, znaci da je ogranicena verzija. Postoji li uopste neka free ? I koji program za regulisanje procesa da ubacim ? Ranije sam koristio JbakTask ali na ovom telefonu nece da funkcionise ?
-
- Novajlija
- Pridružio se: Pon, 25. Jan 2010. 19:30
djolex, Ne znam konkretno program ali slicnu stvar mozes da uradis sa kalendarom. Napravis To-do-note u kalendau, subject ce ti se videti na pocetnom ekranu, a mozes u sam to-do-note da ubacis dodatni note kao opsirnije sta tada treba da radis. Naravno imas i alarm. Jedino sto moras dodatno da podesis u settings-u je da ti se unosi u kalendaru prikazuju na ekranu. 

- snenad
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Pon, 09. Jul 2007. 14:46
- :: LG G2mini (LG-D620r)
slavko101, Jeni problem u tom metodu (koji i ja koristim) je što možeš najviše 2 to do notes da vidiš odjednom
Mr.Q, JbakTask radi savrseno na mom 5800 poslednja verzija je 1.36 (izašla juče)
E sad da ja nešto pitam. Da li neko zna neku aplikaciju za alarm u stilu iPhona. Znači da mogu da navijem nekoliko alarma 3-4 i da ne moram da ih isključujem tako što ću da ih obrišem (kako je po defaultu), već da ih jednostavno isključim/uključim kada mi trebaju.
Mr.Q, JbakTask radi savrseno na mom 5800 poslednja verzija je 1.36 (izašla juče)
E sad da ja nešto pitam. Da li neko zna neku aplikaciju za alarm u stilu iPhona. Znači da mogu da navijem nekoliko alarma 3-4 i da ne moram da ih isključujem tako što ću da ih obrišem (kako je po defaultu), već da ih jednostavno isključim/uključim kada mi trebaju.
- snenad
- Mobil stručnjak
antec, nije mi palo na pamet da probam jer sam ga imao na e50 i znam da tu opciju nije imao, pa ga obrisao i zaboravio na njega. Hvala u svakom slučaju.
djolex, sad sam se setio da sam nešti slicno sticky notes video na ovi storu u delu najskidanije free applikacije, pročačkaj malo i naćićeš, nije dalje od 4,5 strane (nadalje nikad nisam išo, smorim se)
djolex, sad sam se setio da sam nešti slicno sticky notes video na ovi storu u delu najskidanije free applikacije, pročačkaj malo i naćićeš, nije dalje od 4,5 strane (nadalje nikad nisam išo, smorim se)
- snenad
- Mobil stručnjak
antec, upravo sam probao handy clock na zalost ne radi onako kako ja zelim. kada se alarm ukljuci snoozze je 4 minuta i ne moze da se promeni, a navijeni alarm se pomera za to vreme. hvala u svakom slucaju.
da li neko drugi zna za neki alarm koji funkcionise kao na iphonu?
djolex, mislio sam na Sticky Notes Touch
da li neko drugi zna za neki alarm koji funkcionise kao na iphonu?
djolex, mislio sam na Sticky Notes Touch
- snenad
- Mobil stručnjak
Ninolina instalirao sam poslednju verziju v1.70 (nisam nasao v1.06) nazalost nisam uspeo da nadjem opciju da se alarm iskljuci ves samo delete, edit i reset. Ako mozes pusti mi link ka v1.06 na PM.
Izgleda mi da su samo korisnici iPhona i WM blagosloveni ovakvim alarmom (nasao sam aplikaciju WM koja je bukvalno kopja iPhonove cak su ubacili tockice za namestanje vremena)
Izgleda mi da su samo korisnici iPhona i WM blagosloveni ovakvim alarmom (nasao sam aplikaciju WM koja je bukvalno kopja iPhonove cak su ubacili tockice za namestanje vremena)