HTC Tattoo
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ●
- Ivan Cirkovic
- Banned
- Pridružio se: Sre, 19. Jul 2006. 08:49
- :: LG G5 SE
- Kontakt:
- tomas.hokenberi
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
- :: Samsung GalaxyNote20
Ivan Cirkovic, kakve veze ima HTC sa VIP-ovim obecanjima. S druge strane po treci put akao su obecavali update onda nisu obecavali upgrade. Kod koliko je Nokia telefona bio moguc upgrade sa Symbian 7.x na 8.x ili sa 8.x na 9.x ili sa 9.1 na 9.2?
Od HTC-a ocekujes nesto sto ne ocekujes od Nokie. Kao listraciju citiracu ti nesto sa foruma Nokia:
Od HTC-a ocekujes nesto sto ne ocekujes od Nokie. Kao listraciju citiracu ti nesto sa foruma Nokia:
Q: HI,
This is regarding Nokia 6600, having:
- Symbain OS 7.0s (S60, Platform 2.0)
- The Firmware version on the phone reads as follows:
5.27.0 / 28-06-04 / NHL-10
My query is:
1) Can I upgrade the OS to a newer version (e.g. Symbain 9.1 or similar)?
A: No. Only Nokia could, but that's extremely unlikely to happen; in general, newer phones may be based on newer versions of Symbian OS, but it isn't adapted to old phones.
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB
- tomas.hokenberi
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
- :: Samsung GalaxyNote20
markonato, to nije razlog, posto bluetooth radi onako kako je zamisljeno da treba da radi u toj verziji Androida (hint. uporedi sa bluietooth-om na originalnom Iphone-u i Iphone 3G). Zamisljeno je da bluetooth treba da ima ogranicenu funkcionalnost i tako je implementirano. To nije bag vec osobina 1.5 i 1.6 Androida. U 2.x su odstupili od tog stava posto su uvideli da nije posebno popularan, ali to ostaje osobina 1.6. Ako izadje update za 1.6 koji ce u 1.6 promeniti ponasanje bluetootha to bi bio update koji bi HTC trebao da podrzi, ali nema obavezu da podrzi upgrade na 2.1 samo zbog bluetooth-a.
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Gaga 3,,,,,,,,, Uradio sam tako ali ne funkcioniše. kada pišem poruku i hoću da je pošaljem ne mogu da nađem ni jedno ime sa kartice ni kada kucam broj ni slova (ime). U fabričkom programu sve funkcioniše kako treba. Izbacivao mi je samo brojeve memorisane pod Google a kada sam ih izbrisao sada radi ovako. Molim te pomozi jer me strašno nervira. Hvala unapred
-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Uto, 15. Jun 2010. 14:43
hmm imam jedan mali problemcic ali me jako nervira.. interesuje me da li je jos neko imao problema sa WI-FI na ovom telefonu? Tacnije, meni telefon cita sve mreze, ali igrom slucaja sve imaju slab signal pa ne mogu da ga testiram na drugim mrezama vec samo na mojoj. Tu se desava nesto cudno. Prijem je Excellent, ali kada hocu da se konektujem on bukvalno ne reaguje. Mreza mi je zasticena, ali i kada skinem zastitu isto se ponasa. Onda opet idem da forget pa na connect, trazi mi sifru, ja je ukucam TACNO, i opet nista.. jel moze problem da bude to sto nemam memorijsku karticu? ali opet kontam da bi makar trebao da se konektuje.
Edit:
resio sam ovo.. da se ne cimate da ne odgovarate.. telefon ocigledno ima neki bag da ne moze da se konektuje da mrezu koja ima cudno ime, sastavljeno od ne bas toliko cestih karaktera
Spojio: IDzO
*Zabranjeno je uzastopno postovanje, koristi opciju Izmeni *
Procitaj -> Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Edit:
resio sam ovo.. da se ne cimate da ne odgovarate.. telefon ocigledno ima neki bag da ne moze da se konektuje da mrezu koja ima cudno ime, sastavljeno od ne bas toliko cestih karaktera

Spojio: IDzO
*Zabranjeno je uzastopno postovanje, koristi opciju Izmeni *
- Ivan Cirkovic
- Banned
- Kontakt:
Ljudi da li ste probali da ubacite 063 i 064 kartice u telefon?Kako vam se ponasa signal na tim mrezama?Ja sam skenirao mreze dok mi je vip kartica bila u telefonu i vidi vip,mts i ponekad telenor
Postoje dve mogucnosti,a to su da je vip sklopio ugovor sa htc-om posto su oni ovlasceni uvoznik i distributer htc-a u Srbiji da isprogramiraju software telefona tako da radi samo na vip mrezi,ili telefon ima problem sa frekvencijama 063 i 064 mreze?Sa vip-ovom karticom ima najbolji signal,a telefon mi je root-ovan i instalirao sam zvanican update 1.6,to jest flesovao sam ga...Zanimaju me vasi utisci?

- belimedved
- Novajlija
- Pridružio se: Sub, 29. Maj 2010. 00:56
- Ivan Cirkovic
- Banned
- Kontakt:
- belimedved
- Novajlija
- Pridružio se: Sub, 29. Maj 2010. 00:56
Meni kad je vip kartica unutra ne vidi mts mrezu, ali sve rdi kako treba. 
Izmenio: IDzO
*Zabranjeno je dopunjavati do 100 karaktera gomilom tacaka, smajlijima i slicnim*

Izmenio: IDzO
*Zabranjeno je dopunjavati do 100 karaktera gomilom tacaka, smajlijima i slicnim*
- Ivan Cirkovic
- Banned
- Kontakt:
Da li neko moze da mi pomogne? Interesuje me sledece:
1. kako da prebacim muziku sa PC na telefon, a u originalnoj kutiji sem punjaca i slusalica nisam dobio usb u vip-u
2. kako funkcionise market, pokusao sam da otkucam gmail adresu i lozinku ali kaze sledece:
Can t establish a reliable data connection to the server.
This coulg be a temporary problem or your SIM card may not be provisioned for data services. If it continues, call Customer Care!!!
1. kako da prebacim muziku sa PC na telefon, a u originalnoj kutiji sem punjaca i slusalica nisam dobio usb u vip-u
2. kako funkcionise market, pokusao sam da otkucam gmail adresu i lozinku ali kaze sledece:
Can t establish a reliable data connection to the server.
This coulg be a temporary problem or your SIM card may not be provisioned for data services. If it continues, call Customer Care!!!

- Master Joda
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Sre, 16. Jun 2010. 16:30
- :: iPhone 8 Plus
- Master Joda
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Sre, 16. Jun 2010. 16:30
- :: iPhone 8 Plus
Hvala Master Joda puno sad sam video nisam zapazio uopste super
))
Kada kliknem na opciju market trazi mi google account da otkucam email i sifru to i uradim ali mi izbacuje gore navedenu poruku, a podesio sam da mi na opciju mail stizu poruke i to radi,sta mislis sta bi moglo da bude? Hvala jos jednom

Kada kliknem na opciju market trazi mi google account da otkucam email i sifru to i uradim ali mi izbacuje gore navedenu poruku, a podesio sam da mi na opciju mail stizu poruke i to radi,sta mislis sta bi moglo da bude? Hvala jos jednom