iPhone 4
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za iOS, možete to uraditi preko sledeće prečice:
● iOS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za iOS, možete to uraditi preko sledeće prečice:
● iOS ●
- dimi89
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 07. Feb 2007. 09:25
- :: Samsung Galaxy Neo
- :: LG Optimus 4X HD
600 dolara je sim free ali sto se isporuke tice to je pod znakom pitanja.Cuo sam po pojedinim forumima da ce prvo da izbacuju samo u crnoj boji a tek koji mesec kasnije i u beloj tj. neces moci odmah da pazaris onaj u beloj boji.
>>>Samsung S3 Neo GT I9301I<<<LG Optimus 4x HD<<<LG KS20 <<<....Nokia N76 {Symbian v60 3rd hacked}...
-
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Sub, 19. Dec 2009. 00:07
to sto se tice boje nije nista novo....tako je bilo sa 3G a i sa 3Gs-om prvo je bio samo crn u prometu a kasnije i beo...
Poslednja izmena od Mis iz roletne u Sre, 16. Jun 2010. 14:38, izmenjeno 1 put ukupno.
iPhone 4 32GB white & black | iPad 32GB white | iPad 2 64GB white | New iPad white 64GB
U subotu sam se vratio iz Nemačke. Bio sam 2,5 nedelje. Joj šta bih dao da tamo živim.
Da ne dužim puno evo jednog od razloga: http://www.t-mobile.de/iphone/tarife
Mada do sada mi se Iphone nije preterano svidjao, ali sada mi sve više i više privlači pažnju.

Da ne dužim puno evo jednog od razloga: http://www.t-mobile.de/iphone/tarife
Mada do sada mi se Iphone nije preterano svidjao, ali sada mi sve više i više privlači pažnju.

Ja ovde ne vidim ništa povoljno
Možeš da uzmeš iP4 za 300e, i to je lepo, 200MB i nije tako mnogo, za 25e imaš 240 min što je oko 2 puta skuplje od naših MIX/VIP/PRENESI tarifa UZ porez od 10%, a SMS od 0.19e je
No da se približimo temi, bez obzira što, ako ikad i dođe kod nas, ne očekujem povoljne cene i tarife, ovakve tarife i mogućnosti ipak govore malo o tome da mnogo internet protoka uključeno u paket, nije neophodan uslov da operater dobije distribuciju iPhone-a.

No da se približimo temi, bez obzira što, ako ikad i dođe kod nas, ne očekujem povoljne cene i tarife, ovakve tarife i mogućnosti ipak govore malo o tome da mnogo internet protoka uključeno u paket, nije neophodan uslov da operater dobije distribuciju iPhone-a.
Poslednja izmena od gargamel4 u Čet, 17. Jun 2010. 09:10, izmenjeno 1 put ukupno.
Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO
-
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Ned, 20. Avg 2006. 09:10
- Kontakt:
Tarife su im vrh, najbolja je ona gde dobijes telefon za 1e a mesecno placas 120e i tako 2 godine ali imas sve neograniceno, ne znam samo sta je ovo wireless neograniceno, zar nije to besplatno po kaficima i restoranima i aerodromima ili mozda t-mobile ima svoje stanice po zemlji i sad se to koriscenje inace placa a oni ti daju besplatno uz paket?
@gargamel4,
Zaboravljaš da su plate kod njih veće 5-10x nego naše.
Postavio sam link da bi se videlo kakva je kod njih ponuda Iphone-a na njihov standard, a šta onda nas tek čeka.
Slučajno sam postavio ovu poruku 2 puta, pa nek neko od moderatora obriše ovu prvu.
Zaboravljaš da su plate kod njih veće 5-10x nego naše.

Postavio sam link da bi se videlo kakva je kod njih ponuda Iphone-a na njihov standard, a šta onda nas tek čeka.

Slučajno sam postavio ovu poruku 2 puta, pa nek neko od moderatora obriše ovu prvu.

Poslednja izmena od vla-do u Čet, 17. Jun 2010. 10:45, izmenjeno 1 put ukupno.
- Miškoni
- Administrator
- Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
- :: Samsung S7
- :: Huawei Y6
Na WWDC-u je potvrđeno da telefon ima 512MB RAM-a. Ljudi sa sajta "Jablíčkář.cz" su se dočepali jednog primerka i okačili su malo slika i jedan video klip, odrađenih u normalnim uslovima a ne strogo idealnim kakve je Apple koristio za njihove.

HD video
Preuzeto sa Jablíčkář.cz kroz Google translate.

HD video
Preuzeto sa Jablíčkář.cz kroz Google translate.
● PRAVILA FORUMA ●
Kojom logikom je SIM free kada će ga prodavati AT&T?dimi89 napisao:600 dolara je sim free ali sto se isporuke tice to je pod znakom pitanja.
Izmenio: IDzO
*ne citiraj ceo post na koji odgovaraš već izdvoji samo deo na koji se odnosi tvoj komentar, a u slučaju da odgovaraš na poslednji post u temi citat je nepotreban, jer se podrazumeva da se na njega nadovezuješ*
Procitaj -> Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
-
- Redovni učesnik
- Kontakt:
Logika je, cinimi se, u sledecem sto je kod AT&T 200$ uz ugovor na dve godine, pa ko nema 600$ ali bez ugovora, taj ce da se obaveze na 2 godine i da placa mesecnu pretplatu koja ide i do 100$ ja sam u mom ranijem postu na prethodnoj strani rekao sta je mom drugu koji je trenutno u USA rekao prodavac u radnji: moze bez ugovora ali je cena 600$ ali mu nije rekao da li je sim free ili ne, nego sam to ja rekao da je verovatno sim free cim je tolika cena, mora da je Apple nesto promenio u svojoj politici jer do sada si mogao da kupis u USA samo na ugovor kod AT&T osim u Hong Kongu i Australiji gde su bili sim free.
-
- Redovni učesnik
- Kontakt:
-
- Redovni učesnik
- Kontakt:
Vidis to je interesantno pitanje, da li je cena 600$ samo zato sto je bez ugovora ali je zakljucan za AT&T mrezu ili je to sim free cena? Ovaj moj drug se ne razume bas mnogo u telefone pa nije znao sta tacno da pita. Pisalo se po raznim sajtovima za mobilne telefone da ce poceti Verizon da ga prodaje jer on ima najbolju pokrivenost ali od toga nije bilo nista zato sto AT&T ima exclusivitet tako da je vrlo moguce da je ipak to cena samo zato sto nije na ugovor. Sad sam se seti sta je to:http://i2.phonearena.com/showimage.php? ... e&id=29401 to je doduse bilo za 3gs ali sad se to verovatno primenjuje na 4g. I naravno zakljucani su na AT&T ali kako je jedan apple-ov sluzbenik u pratecem clanku rekao potrebno je samo 2 minuta da se otkljuca.
-
- Redovni učesnik
- Kontakt: