Yettel novosti
evolution, hvala na odgovoru, sad je malo jasnije, mada mi takav potez uopste nije jasan, al dobro, to je vec druga tema. Ali ja bi se ovom prilikom pozalio na istu stvar kao i IDzO s tim sto sam ja iz Novog Sada. Pa kako je moguce da Telenor izbaci model za prodaju i onda ga nema. Ajde, jasno mi je da nije jos stigao i sta ti ja znam, al da nece ni dobijati, da ne moze da se naruci, rezervise, kako god, pa kako ja onda da dodjem do tog telefona?
Life is not the amount of breaths you take, it's the moments that take your breath away! HTC DESIRE!
misternobg, Lobachewsky, sto se tice SU VIP-a, imaju izlozen jedan Desire, 2 "Tetovirana", neki Samsungov TS telefon, jedan Vodafone Tigar i tri Vodafone Touch, neke jefitinije telefone, ali nemaju izlozene HTC HD2, TP2, Nokiu N97 mini, X6, E72, SE X10 tako da se ti modeli ne mogu pogledati u VIP-u.
● PRAVILA FORUMA ● СРБИ ЗА СРБЕ ●
- Deksi
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
- :: one+ nord2
To je ogromno razocarenje kada se covek odluci da kupi telefon ode sav sretan da ga pazari kad oni nemaju taj model,katastrofa.Zasto te telefone ne povuku sa njihovog sajta ili da daju neko obavestenje a oni ih nacrtaju tamo samo da bi ukrasili njihovu ponudu tel.
Tako sam i ja proso februara kada je bilo ono snizenje telefona,od tri telefona koje sam birao nisu imali ni jedan.

Tako sam i ja proso februara kada je bilo ono snizenje telefona,od tri telefona koje sam birao nisu imali ni jedan.

Al ti telefoni su se rasprodali, ovi prakticno nikada nisu ni stigli!!! A ima ih u ponudi... Citao sam kako si ti proplivao za telefon. Al ovo stvarno, ajde sto je covek srecan ide da kupi telefon, pa mu kazu cekaj, ajde sacekas nije frka, nego sto se to ne zna ni kad ce doci, ni da li ce doci a ti do tad se cesi i tamo gde te ne svrbi...
Life is not the amount of breaths you take, it's the moments that take your breath away! HTC DESIRE!
- Deksi
- V.I.P. MobilniSvet.com
Pa nemoguce da stavljaju u ponudi telefone koje nikad nisu ni imali,za pojedine modele se mora bas otici u bg mada ovde to nije ni naznaceno
http://www.telenor.rs/sr/Privatni-koris ... -telefona/
ranije je bila ova dupla zvezdica na neke modele a sada je nema nigde.I stvarno nevidim razlog ako je korisnik iz unutrasnjosti srbije i dugo vreme je postpeid i redovno izmiruje obaveze,zasto se njemu nemoze obezbediti telefon za par dana.Ovo je ipak malo vise neprofesionalnosti.
http://www.telenor.rs/sr/Privatni-koris ... -telefona/
ranije je bila ova dupla zvezdica na neke modele a sada je nema nigde.I stvarno nevidim razlog ako je korisnik iz unutrasnjosti srbije i dugo vreme je postpeid i redovno izmiruje obaveze,zasto se njemu nemoze obezbediti telefon za par dana.Ovo je ipak malo vise neprofesionalnosti.
Slazem se u potpunosti da bi trebalo da se omoguci da se lepo naruci telefon, pogotovo nekome ko je vec dugo postpaid, ima vec izguran ugovor, mozda i dva, pa najmanje sto mogu da urade jeste da obezbede telefon. Nije dosta sto su nam uvalili ove sve samo ne povoljne nove pakete nego jos zezaju i sa telefonima.. kriminal.. Ja se samo tesim sto od onove godine krece ono prebacivanje sa operatera uz zadrzavanje broja, pa da vidim kako ce onda da posluju...
- Ceftriaxone
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 01. Dec 2008. 23:07
- :: XZs
- :: S7e
- Deksi
- V.I.P. MobilniSvet.com
Pa ako nisu u stanju da nabave nove onda neka ga povuku sa one njihove stranice.Ja kada sam februara hteo da kupim novi tel.oni nisu imali isto su se pravdali da je nestalo i da trebaju da dobiju,ja sam im predlozio da sa pairima zavrsimo poso,da ja potpisem novi ugovor i sve sto treba a da ja dodjem za nedelju dana i uzmem sigurno telefon ali tako nije moglo pa su mi rekli da navracam svaki dan pa ako stigne stigne ako ne nista.
Ceftriaxone me je podsetio,pa IDzO je trebao da pokusa kupovinu preko njihove online prodavnice.
Ceftriaxone me je podsetio,pa IDzO je trebao da pokusa kupovinu preko njihove online prodavnice.
deksicom, ja sam tj. kartica koja je na firmi, se vodi kao Biznis korisnik pa nema mogucnosti kupovine preko neta.
Za Biznis korisnike vazi sledece:
Tako da cu najverovatnije jos malo sacekati pa cu videti da li ce biti ista novo u ponudi i da li ce se pojaviti jos modela sa Androidom i hard QWERTY tastaturom.
Za Biznis korisnike vazi sledece:
Meni najveci problem predstavlja to sto ja nemam mogucnosti da pogledam telefon pre kupovine i da vidim da li mi telefon odgovara, vec, ako postoji mogucnost, mogu naruciti telefon da stigne u poslovnicu i da ga podignem, a ako mi ne odgovara ostaju mi oglasi da ga prodam.Poslovni korisnici treba da se obrate svom biznis savetniku ili na e-mail business.solutions@telenor.rs
Tako da cu najverovatnije jos malo sacekati pa cu videti da li ce biti ista novo u ponudi i da li ce se pojaviti jos modela sa Androidom i hard QWERTY tastaturom.
● PRAVILA FORUMA ● СРБИ ЗА СРБЕ ●
Ljudi pokusao sam ja preko e-shopa, al nemoze, kad kliknete na telefon ne postoji ono ubaci u korpu, za druge neke modele postoji recimo htc smart je jedini od htc-a koji imaju, a blackberry i htc modeli ne mogu da s enadju preko neta jer ih nema u stock-u. Tako da narucivanje preko neta ne mozeeee.
P.s. Da li je neko izvalio da su snizili cene prenesi plus paketa, sada je osnovna mesecna pretplata za prenesi plus 1500!
P.s. Da li je neko izvalio da su snizili cene prenesi plus paketa, sada je osnovna mesecna pretplata za prenesi plus 1500!
- Ceftriaxone
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 01. Dec 2008. 23:07
- :: XZs
- :: S7e
vanjuska, mogao je da se naruci preko neta desire. Ja sam pre mesec dana kupio tel. Usput sam danima trazio nacin da ga kupim,pa sam izmedju ostalog pisao protestno pismo telenoru i jedno 1o puta zvao korisnicki servis. I tad su mi eksplicitno rekli da mogu bilo koji tel da narucim na kucnu adresu. Mozda su sad promenili jer nemaju aparate.
Nesto si ti omasio za ove prenesi plus. Osn pretplata je uvek bila 1500 plus porezi=2000rsd
Nesto si ti omasio za ove prenesi plus. Osn pretplata je uvek bila 1500 plus porezi=2000rsd
ex ivan87
- mezzano
- Expert
- Pridružio se: Uto, 26. Dec 2006. 11:34
- :: Motorola Moto E5 DS
- :: Huawei Y5 II
Aaaaa, zaista lepo odradjeno. Svaka čast! 
P.S. Još uvek ima grešaka. Na linku za Nokiu X6 je postavljena slika od X3.
http://www.telenor.rs/sr/Privatni-koris ... one_id=246

P.S. Još uvek ima grešaka. Na linku za Nokiu X6 je postavljena slika od X3.

http://www.telenor.rs/sr/Privatni-koris ... one_id=246
- Lobachewsky
- Gatekeeper
- Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
- :: Huawei P20 lite DS
Po tebi? A koji su to tvoji kriterijumi? Vidim da ni ti, a ni ta tvoja vecina niste bas u toku. Cuj MTS boljialeksaa napisao: Po meni,a i po prici sa dosta ljudi,zakljucili smo da je telenor pao ispod MTS-a sto se tice kvaliteta poslovanja i usluga.

Telenor celu srbiju prekrio 3Gom, a ti ga stavljas iza mts-a. Mts mreza u raspadu, Telenorova ko sat... Informisanost, temeljnost, sajt na strani Telenora. Trenutno izvrsenje naspram "usluga ce vam biti aktivirana u naredna 24h" na strani telenora!
Ne bih Telenor da poredim sa Vipom jer su misljenja podeljena, bice krljanja, ali mts je ubedljivo najgora mreza, van svake konkurencije.
Sve u svemu danas svako moze sve da kaze i da zvuci kompetentno.
I na kraju... neko ce da kaze da imam nesto protiv telekoma, naravno da imam. Sve po zasluzi.
Koliko ja nesto sada kontam, kod telekoma se placa i 3G pretplata?! Tako da i te jeftine cene telefona i nisu toliko jeftine, dodaj na njih plus 2500, ako hoces da koristis funkcije koje si toliko skupo platio. Ili kupujes telefon samo da poziras?
Korisnicki sam uspeo da dobijem iz treceg puta, samo automat da mi se javi, ni to ne mogu da naprave kako treba.
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim
Realno i ja se slazem da je Telenorova "data mreza" ubedljivo najbolja u Srbiji. Nisu pokrili celu zemlju 3G-om ali su pokrili dosta gradova i mesta. Telekom je sigurno drugi ali daleko drugo mesto. Kvalitet usluge im je ocajan a podrska je katastrofa.
Jedina moja zamerka Telenoru sto su dozvolili da VIP nabavlja brze telefone od njih. Sve ostalo je extra. Mogu Vam reci da neke svetske mreze ne mogu da se porede po kvalitetu/cene usluge u odnosu na Telenor.
Uporedite 3G mrezu Telekoma/VIP-a i Telenora i videcete da je to stvarno nebo i zemlja ali treba porediti prave stvari.
Jedina moja zamerka Telenoru sto su dozvolili da VIP nabavlja brze telefone od njih. Sve ostalo je extra. Mogu Vam reci da neke svetske mreze ne mogu da se porede po kvalitetu/cene usluge u odnosu na Telenor.
Uporedite 3G mrezu Telekoma/VIP-a i Telenora i videcete da je to stvarno nebo i zemlja ali treba porediti prave stvari.
Ljudi opusteno,ja sam i sam pre godinu dana ugasio MTS broj i presao na telenor,najvise zbog "cuvene" provere stanja!
Ali telenor me u poslednje vreme bas razocarao,prvo promenom tarifa i uvodjenjem novog zaokruzivanja. Zatim im je trebal cela vecnost da ubace MB u pakete,i kad su to uradili,nisu se bas proslavili,napravili su dva paketa koja uopste nisu dobro izbalansirana.
Cene telefona su im katastrofa,plus sto pola telefona i nemaju po poslovnicama.
Dok kod VIP-a skoro u svim poslovnicama mogu da se nadju telefoni,i to za pristupacnije cene.
MTS ima jos manje cene telefona,i mrezu svojih dilera,koji doduse ne funkcionisu bas najbolje,ali ipak prodaju mnooogo vise telefona od telenora.

Ali telenor me u poslednje vreme bas razocarao,prvo promenom tarifa i uvodjenjem novog zaokruzivanja. Zatim im je trebal cela vecnost da ubace MB u pakete,i kad su to uradili,nisu se bas proslavili,napravili su dva paketa koja uopste nisu dobro izbalansirana.
Cene telefona su im katastrofa,plus sto pola telefona i nemaju po poslovnicama.
Dok kod VIP-a skoro u svim poslovnicama mogu da se nadju telefoni,i to za pristupacnije cene.
MTS ima jos manje cene telefona,i mrezu svojih dilera,koji doduse ne funkcionisu bas najbolje,ali ipak prodaju mnooogo vise telefona od telenora.
Sony Xperia P