HTC Tattoo

Fabrički OS, Android, Windows
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OS
Odgovori
Pedjoni
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Uto, 19. Jun 2007. 22:00

Post od Pedjoni »

Hvala Ivane na odgovoru.
Malo bezveze sto ne moze direkt sa telefona da se komentarise ali ok, snacicem(o) se i bez toga.

telep
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Okt 2007. 04:23

Post od telep »

Možeš normalno komentarisati aplikacije na marketu samo moraš prvo da je rate-uješ
Slika
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White

Pedjoni
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od Pedjoni »

Snasao sam se. Hvala puno na pomoci.

Nekako mi bilo logicno da moze da se postuje i sa samog telefon :)

Ivan Cirkovic
Banned
Pridružio se: Sre, 19. Jul 2006. 08:49
:: LG G5 SE
Kontakt:

Post od Ivan Cirkovic »

Izvinjavam se na odgovoru,ali nisam znao da moze...Pokusavao sam ranije ali nisam znao da prvo treba da se oceni program,pa onda se komentarise.Nadam se da se necete ljutiti :|

Pedjoni
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od Pedjoni »

Nema ljutnje naravno, pa tu smo da pomognemo, a sad ako se iz dobre namere pogresi ne treba uzeti za zlo :)

markonato
Banned
Pridružio se: Sre, 09. Jun 2010. 07:05

Post od markonato »

Isprobavam navigaciju copilot... Interesuje me kako ubaciti mape za bih, srb i hr... ja nisam našao posebno na netu samo te mape... skiuno sam europe map (veličina 1,7 GB) i sada ne znam kako da iz toga izdvojim samo te tri pomenute mape
Nokia Lumia 820

telep
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Okt 2007. 04:23

Post od telep »

Ne vredi ti CoPilot ništa za Srbiju. Za Srbiju na Androidu samo iGo i Ndrive ili ako se pojavi Garmin za Android.
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White

sigi
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Čet, 03. Avg 2006. 17:12

Post od sigi »

posto sam nov i zelen u androidnom svetu :oops: voleo bi da mi neko pomogne tj odgovori dali ima skype koji moze da radi na tatto kao i kao da nadjem na marketu tu igo navigaciju :? tacnije kako da nadjem pravu verziju za nasu zemlju tj prostor EX-YU
unapred hvala , cito sam ovo ali nemogu da odlucim koja je zadnja i prava verzija , koristio sam nDrive ali mi se nesvidja bas nesto posebno

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sub, 11. Jun 2005. 22:52

Post od araphel »

sigi, Nema da se nadje Igo na marketu. Mora da se trazi lecena verzija sa prepravljanom rezolucijom.

sigi
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Čet, 03. Avg 2006. 17:12

Post od sigi »

:( ja sam sve ovo vase cito celu noc cenim to :wink: hvala svima ali nadjem ja na rapidu taj igo i izbaci mi neku stvar tesku 1,44 gb :shock: :unsure: a ja imam karticu od 2 gb :(
jos cu malo da iskopavam mozda nadjem ako ne cekamo google navigaciju koja izlazi do jeseni ;)
i jos jedno pitanjce tj molba ako moze neko da mi preporuci ako ima uopste takvo nesto vezano je za filmove i sajt imdb , nesto kao pirate verzija imdb , kao i koji su naj muzicki i video player ima li vlc , aimp ili neki od poznatijih uradjenih za android :unsure:

markonato
Banned

Post od markonato »

Jedno pitanjce

Instalirao sam igo navigaciju i radi savršeno... Mene interesuje kako ubaciti srpski jezik (voice)... Ubacio sam zip arhivu na karticu tamo gdje je i arhiva za eng jezik, međutim nigdje u programu ne mogu naći opciju da prebacim na srpski jezik, dok je kada sam prvi put pokretao program imao odmah na početku opciju da odaberem jezik itd.

ostrica
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Čet, 10. Dec 2009. 19:17

Post od ostrica »

odes u Postavke, pa na Lokalni i tu biras (citam ti kao sto je kod mene, posto je vec na srpskom), prvo polje biras jezik samog programa, drugo je jezik glasa, e tu stavis recimo "Srpski - Nevena v1.1"

markonato
Banned

Post od markonato »

Našao hvala na informaciji... Nisam vidio da ima još opcija, ja mislio samo ono što je na početnom ekranu kada se udje u settings :oops:
Nokia Lumia 820

markonato
Banned

Post od markonato »

Je li neko isprobao onaj patch za market da se sve aplikacije prikažu... ja sam nešto probao čačkati ali ne ide... radi li to uopšte ?
Nokia Lumia 820

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

markonato, ja sam to sredila na svom Tattoou..:) Radi :) Nije veliko zezanje da se ubaci taj Patch, ali prethodno moraš i da Root-uješ tel :)
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

markonato
Banned

Post od markonato »

Urado sam root prema tutorialu kada sam ubacio igo... Sada sam išao prema tutorialu.... Kucao sam cd C:\Tattoo i onda sam kucao adb push Vending-Tattoo-patched.apk /system/app/Vending.apk ali mi kaže nothing found iako sam ubacio taj file u Tattoo folder :?
Nokia Lumia 820

Ivan Cirkovic
Banned
Kontakt:

Post od Ivan Cirkovic »

Obrati paznju na kose crte,posto ima jedna nakosena na levo i na desno...Ako je fajl unutar foldera,jedino da nesto nisi dobro ukucao...mala,velika slova ili razmak...Evo ti link kako da instaliras igo na tattoo...

http://www.sk.rs/forum/showthread.php?t=55917

markonato
Banned

Post od markonato »

Po tome tutorialu sam i radio neki dan i sada sam prekopirao ovaj market patch u folder tattoo i kucao ovo gore navedeno i kaže mi nothing found :?
Nokia Lumia 820

markonato
Banned

Post od markonato »

Znate li adresu odakle se može skinuti fabrički 1.6 OS... ne treba meni nego jednom prijatelju.............

Ivan Cirkovic
Banned
Kontakt:

Post od Ivan Cirkovic »

Evo ti adresa i samo konektuj telefon i instaliraj.Kada se telefon sam restartuje uspeo si...

http://www.filestube.com/faad6c01e7899b ... river.html

Odgovori