Nokia 5230 vs HTC Tattoo
Nokia 5230 vs HTC Tattoo
Dakle imam dilemu da li da kupim Nokia 5230 ili HTC Tattoo preko Vipa. Čini mi se da Nokia ima bolji ekran a HTC veću memoriju i procesor. Osim toga razlika je i u operativnim sistemima... Šta uzeti?
- mezzano
- Expert
- Pridružio se: Uto, 26. Dec 2006. 11:34
- :: Motorola Moto E5 DS
- :: Huawei Y5 II
Nokia ima bolij display, fotografije (po danu) su sasvim solidne, a video je odlican. Mana mu je sto nema WiFi i malo slabija zavrsna obrada, a takodje i jako, jako siromasan sadrzaj pakovanja. Ovako nije los telefon, ja ga imam vec oko 3 meseca i mogu reci da sam zadovoljan. Nokia ima symbian, Tattoo android, pa je to mozda jedna od prednosti Tattooa, jer svi navode kako je androdi mnogo bolji i perspektivniji od symbiana. Isto, iako nisam koristio Tattoo, pogledao sam ga jednom u jednoj Vipovoj radnji i delovao mi je da je bas dobro odradjen. Ako te nesto interesuje u vezi 5230, pitaj. 

- Ninolina
- Moderator
- Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
- :: Galaxy Note 9 White
- :: Galaxy Watch Active2
l0shmi, zavisi da li ti je WIFI potreban ili ne. Ukoliko ne, onda je Nokia u ovom slučaju bolji izbor. Iako je Android prednost kod Tattooa, pored podrške za Wifi, u ostalim stvarima je 5230 ipak bolji. Brzinu procesora koja je kod Tattooa, na papiru, veća u odnosu na 5230 nećeš mnogo osetiti, jer je u praksi brzina Tattooa i manja nego na 5230...
Opet, ukoliko ti je Wifi bitna stavka onda bolje izaberi Tattoo
S obzirom da uzimaš paket preko VIPa i da ćeš imati uračunate i MB u okviru paketa, manjak Wifi podrške na 5230 možda možeš i da prevazidješ
Opet, ukoliko ti je Wifi bitna stavka onda bolje izaberi Tattoo

S obzirom da uzimaš paket preko VIPa i da ćeš imati uračunate i MB u okviru paketa, manjak Wifi podrške na 5230 možda možeš i da prevazidješ

*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
Hvala ljudi,
wifi mi nije toliko bitan a zaključio sam da to što je android perspektivniji od symbijana nije dovoljan razlog da se odlučim za HTC tattoo. Verujem da simbijan ima podršku za sve što mi je neophodno:
- ms office i adobe reader
- outlook
- navigaciju.
- neki dobar organizer
Veliki pozdrav
wifi mi nije toliko bitan a zaključio sam da to što je android perspektivniji od symbijana nije dovoljan razlog da se odlučim za HTC tattoo. Verujem da simbijan ima podršku za sve što mi je neophodno:
- ms office i adobe reader
- outlook
- navigaciju.
- neki dobar organizer
Veliki pozdrav