pozdrav ljudi
jel ima neko živaca da mi objasni koji tel bi trebao da uzmem od ovih sa android platformom ako hoću da koristim tj instaliram na njega google earth ili blilo koji drugi na koji bi mogao da instaliram ovu stvar... pogubio sam živce lutajući po netu....... Hvala vam unapred
Izmenila Ninolina:: budi precizniji sa nazivom teme. Takodje, mesto za ovakvu temu je u odeljku Poredjenje modela. Pročitaj pravila foruma pre nego što otvoriš novu temu
susumugija, na bilo koji android mozes da instaliras google earth bez problema.
Kazi jos neki kriterijum koji ti je bian za odabir telefona kako bi ti jos vise pomogli.
to mi je najbiniji kriterijum i naravno cena , bukvalno da ne moram nositi lap a da imam pristup earth-u (jel mora da se konektuje na net ?)... i dal je moguće da radi na telefonima sa windows platformama ?
susumugija, naravno da mora da se konektuje na net (bilo na WiFi bilo na gprs/edge/3G) da bi ti radio Google-Earth. Mape se preuzimaju sa Google servera. Ako zelis da koristis Google Earth preko mobilne mreze spremi se na prilicne troskove ili predji na neki postapid paket sa dosta ukljucenih MB. Google Earth aplikacija nije dostupna za Windows Mobile (dostupna je samo Google Maps). Da citiram google sajt
Not all features are available on all phones. Google Earth for mobile is currently available on Android devices running Android OS 2.1 or newer and iPhone.
onda mi se ne isplati, ipak cu uzeti neki lap 10" i instalirati na njega jel necu da se obavezujem ugovorima sa operaterima a opet ce me drati u suprotnom zbog MB jel tamo gde sam planirao jedva ima puteva a kamoli wifi-ja
hhvala vam drugari, spasili ste me gadnog troška i objasnili neke stvari
probah kod sebe i radi, nemozes ucitavati slike ili ekstra fino izostravati ali radi posao... izostrava do nekih 500m visine što je za moje potrebe odlično
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.