Original maske za Nokia telefone
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
- Miškoni
- Administrator
- Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
- :: Samsung S7
- :: Huawei Y6
maraja, kakva je ta maska za N70, crna sa srebrnim okvirom?
Kao ova -> viewtopic.php?p=71959#71959
Koliko si je platila i jesi li uzela komplet (prednja, zadnja, zadnji deo kod kamere i tastatura)?
Kao ova -> viewtopic.php?p=71959#71959
Koliko si je platila i jesi li uzela komplet (prednja, zadnja, zadnji deo kod kamere i tastatura)?
● PRAVILA FORUMA ●
- dimi89
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 07. Feb 2007. 09:25
- :: Samsung Galaxy Neo
- :: LG Optimus 4X HD
Ovu temu ne da si izvadio iz naftalina nego....Svaka cast za koriscenje search opcije....Mislim da jedino Ninolina ima belu masku na N95 -ici tako da nju mozes da pitas....Mene takodje interesuje gde ima da se uzme maska za N76 naravno nova i da je dobar kinez il ioriginal jer ja u nisu nigde ne mogu da nadjem(moja je jos u "fabrickom" stanju ali kako sam resio da ne prodajem ovaj telefoni nikad trebace mi js 1 ) 

>>>Samsung S3 Neo GT I9301I<<<LG Optimus 4x HD<<<LG KS20 <<<....Nokia N76 {Symbian v60 3rd hacked}...
-
- neaktivan nalog
- Pridružio se: Uto, 25. Okt 2005. 01:19
Da li u Rajićevoj imaju originalnu i za N95? Nisam iz BGD-a a planiram da je uzmem... Konkretno tastaturu i onu dugmad, kao i "poklopce" donje i gornje.soniqa napisao:alpha copy ima originalne maske al' su bas skuperekose mi da je za moju 3120c 3000, a skroz je obicna maska...imaju u onoj prodavnici u rajicevoj (kod kneza)
-
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Pon, 20. Feb 2006. 15:43
- Kontakt:
Nina koliko si platila tu maskicu preko e-baya koju si karticu koristila, za koliko ti je stigla, ja koliko znam, paypal jos uvek ne radi bas najbolje u srbiji, kupio bih i ja, imam 2 miliona pitanja
a treba mi maskica, original za nokiju n95 8gb, bela po mogucstvu 
ima li negde kod nas da se nadje komplet, sa sve onim srebrnkastim delovima, posto mi se sve ogulilo...a drag mi je telefon, moram da ga restauriram

ima li negde kod nas da se nadje komplet, sa sve onim srebrnkastim delovima, posto mi se sve ogulilo...a drag mi je telefon, moram da ga restauriram

- Ninolina
- Moderator
- Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
- :: Galaxy Note 9 White
- :: Galaxy Watch Active2
The_Saint, ne sećam se tačno koliko sam je platila i imala je sve delove čak i belu tastaturu. Mislim da je bila oko 30 evra, valjda. Ja inače još uvek čuvam te moje bele maske i imam ih 2 kom, jer sam tel prodala sa originalnom crnom maskom
Kvalitet maski je zaista dobar, jer se na njima skoro uopšte ne primeti da su bile godinu dana na telefonu 

*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
Imam N97, i ispao mi je klizač za zaključavanje i otključavanje telefona. Ovde u Rumi ne može da se nađe taj deo. Da li ima šanse da se sa novom kupljenom maskom dobije i taj klizač! I gde bih mogao da naručim original masku za njega, jer telefon mi je super, samo sam sada neutralisao automatsko zaključavanje telefona! Pozdrav! 

- vlajko69
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Ned, 21. Jun 2009. 23:00
Zdravo!!!
Trebala bi mi samo tastatura qwerty ili qwertz (naravno originalna ili bar pribliznog kvaliteta)posto sada na telefonu imam azerty(za francusko trziste) pa bih uz promenu product coda i tastature to doveo u neko normalnije stanje,nezgodno je za kucanje,posto su i znakovi skroz ispremestani,a telefon mi je skoro nov(novog sam ga kupio)pa bi da to sredim jer imam nameru da se duze vremena druzim sa njim,jer je nepre.ebiv telefon.
Hvala...
edit:Telefon je Nokia E71
Trebala bi mi samo tastatura qwerty ili qwertz (naravno originalna ili bar pribliznog kvaliteta)posto sada na telefonu imam azerty(za francusko trziste) pa bih uz promenu product coda i tastature to doveo u neko normalnije stanje,nezgodno je za kucanje,posto su i znakovi skroz ispremestani,a telefon mi je skoro nov(novog sam ga kupio)pa bi da to sredim jer imam nameru da se duze vremena druzim sa njim,jer je nepre.ebiv telefon.
Hvala...

edit:Telefon je Nokia E71
Poslednja izmena od vlajko69 u Pon, 16. Maj 2011. 16:32, izmenjeno 1 put ukupno.
Mesto za Vasu reklamu