Yettel novosti
- Layne_Staley
- Mobil manijak

- Pridružio se: Čet, 16. Feb 2006. 18:41
- :: iPhone 6 64gb SG
- Kontakt:
Alo ljudi, vec nekoliko dana nema MOtorole Milestone.. skupljao sam pare, mucio se , radio, skupio na kraju, i sad kad imam pare, telefona nema nigde u poslovnicama... znaci nemam reci ...
There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't...
-- iPhone 6 space gray, 64 GB --
-- iPhone 6 space gray, 64 GB --
- Ceftriaxone
- Mobil manijak

- Pridružio se: Pon, 01. Dec 2008. 23:07
- :: XZs
- :: S7e
Dobro su stesali cenu HD2 na Prenesi 400 i Prenesi plus od 1GB (cini mi se za 3-4 crvene) .
● PRAVILA FORUMA ● СРБИ ЗА СРБЕ ●
-
misternobg
- Redovni učesnik

- Pridružio se: Ned, 20. Avg 2006. 09:10
- Kontakt:
-
Kamiondzija
- Entuzijasta

- Pridružio se: Sre, 16. Avg 2006. 00:59
- Sensei
- Mobil manijak

- Pridružio se: Pet, 23. Dec 2005. 23:45
- Kontakt:
Kamiondzija, jos uvijek ti nije aktiviran tarifni dodatak, tako da pazi na potrosnju neta, moj drug se tako zeznuo prije mjesec dana, mislio je da mu se ne naplacuje net vec trose mb ali se neprijatno iznenadio kad mu je stigao racun. Tarifni dodatak mu je bio aktiviran tek nekoliko dana(i nekoliko poziva call centru) posle aktivacije preko koda.
Samsung Galaxy S II I9100, Sony Ericsson Xperia Neo
-
Kamiondzija
- Entuzijasta

Pa dobio sam obaveštenje da će dodatak biti aktiviran u roku od 30 minuta, i posle toga nikakvo dodatno obaveštenje nisam dobio, a na portalu uredno piše da je tarifni dodatak aktivan.
Da li je trebalo da dobijem nekakvo obaveÅ¡tenje, tj. kako da znam kada je dodatak aktiviran? Ili baÅ¡ moram da zovem korisniÄ
Da li je trebalo da dobijem nekakvo obaveÅ¡tenje, tj. kako da znam kada je dodatak aktiviran? Ili baÅ¡ moram da zovem korisniÄ
iPhone 4 16GB SIM Free
Sensi bez brige. Tako je i meni bilo prvi dan kada sam aktivirao dodatak sav internet saobracaj mi je isao u zaduzenje ali se vec drugog dana sve to ponistilo i na kraju meseca sve je bilo ok. Malo glupo kod postpaida sto ne moze da se proveri koliko je ostalo Mb i to zaokruzivanje na 100 kb. Cim pocne internet da ti zaduzuje znaci da su dodatak potrosio. Ni ja nisam dobio obavestenje ali mi je na portalu pisalo da sam aktivirao TD.
-
Kamiondzija
- Entuzijasta

Evolution jel to od ovog meseca? Po listingu za prosli bilo je na 100 kb. Aj ubacite malo vise povoljnijih smart telefona, obnovite uslugu besplatno za dvoje, omiljeni br je bas nepovoljan, eventualno neki povoljniji prenesi plus jer kod konkurencije je povoljnije, a ja za svoje pare idem gde mi je povoljnije makar i pomenio broj. Ne bih da se ratajemo
images/smiles/icon_bigyellowgrin.gif
evolution, imam dva pitanja za tebe:
1. Šta će se desiti ako više puta uzastopno uplatim tarifni dodatak "Dodaj međunarodne pozive"? Da li će se kredit sabirati ili ne, pošto je meni 100 dinara malo i uplatio bih odmah više.
2. Kako da proverim koliko mi je kredita za međunarodne pozive ostalo? Koji kod da ukucam? To nigde ne piše na vašem sajtu.
Hvala unapred na odgovoru.
1. Šta će se desiti ako više puta uzastopno uplatim tarifni dodatak "Dodaj međunarodne pozive"? Da li će se kredit sabirati ili ne, pošto je meni 100 dinara malo i uplatio bih odmah više.
2. Kako da proverim koliko mi je kredita za međunarodne pozive ostalo? Koji kod da ukucam? To nigde ne piše na vašem sajtu.
Hvala unapred na odgovoru.
Aleksaboy, ti uplatom 100 dinara ne uplaćuješ kredit, već samo otkupljuješ "pravo" da narednih mesec dana pozivaš izvan zemlje po povlašćenim tarifama. Primera radi, imaš 500 dinara kredita, uplatiš međunarodne pozive, ostaje ti 400 dinara koje možeš utrošiti narednih mesec dana na pozive u inostranstvo. Tačne provere za sada mislim da nema, jedino da sačuvaš dobijenu poruku o aktivaciji, mada ćeš svakako dobiti poruku o isteku. 
Telenor tuži Ratel
7. jul 2010. - Kompanija Telenor d.o.o. danas je podnela tužbu Upravnom sudu u Beogradu protiv Republičke agencije za telekomunikacije zbog neadekvatnog regulisanja međuoperatorske cene poziva (terminacija) između mreža Telenora i Telekoma Srbija.
Ratel je početkom juna doneo odluku o uslovima i cenama korišćenja infrastrukture Telekoma Srbije, pošto nisu uspeli direktni pregovori Telenora i Telekoma, dajući operatorima rok od mesec dana za dogovor o sadrži ugovora, koji je istekao danas.
Tužba se bazira na činjenici da Ratelova odluka određuje previsoke naknade za pozive iz mobilne mreže kompanije Telenor ka fiksnoj mreži Telekoma Srbije. Cena koju je odredio Ratel oko četiri puta je veća od one koju Telenor naplaćuje konkurenciji u Norveškoj i, što je još važnije, nije formirana po principu „Troškovi plus“.
„Uspeli smo na osnovu Ratelove odluke da se sa Telekomom Srbije dogovorimo o mnogim pitanjima, ali pitanje cena poziva u Telekomovu fiksnu mrežu ostaje nerešeno. Cene koje je Ratel regulisao ne uvažavaju osnovni princip nediskriminacije operatora, što je propisano Zakonom o telekomunikacijama. Pod takvim uslovima ne možemo da očekujemo istinsku liberalizaciju tržišta telekomunikacija u Srbiji i fer konkurenciju ”, kaže Ćel Morten Jonsen, generalni direktor kompanije Telenor d.o.o.
Telenor će nastaviti da radi na ispunjenju uslova iz svoje fiksne licence, u očekivanju pozitivne sudske odluke.
Link: http://www.telenor.rs/sr/O-Telenoru/Med ... atel/?pn=1
7. jul 2010. - Kompanija Telenor d.o.o. danas je podnela tužbu Upravnom sudu u Beogradu protiv Republičke agencije za telekomunikacije zbog neadekvatnog regulisanja međuoperatorske cene poziva (terminacija) između mreža Telenora i Telekoma Srbija.
Ratel je početkom juna doneo odluku o uslovima i cenama korišćenja infrastrukture Telekoma Srbije, pošto nisu uspeli direktni pregovori Telenora i Telekoma, dajući operatorima rok od mesec dana za dogovor o sadrži ugovora, koji je istekao danas.
Tužba se bazira na činjenici da Ratelova odluka određuje previsoke naknade za pozive iz mobilne mreže kompanije Telenor ka fiksnoj mreži Telekoma Srbije. Cena koju je odredio Ratel oko četiri puta je veća od one koju Telenor naplaćuje konkurenciji u Norveškoj i, što je još važnije, nije formirana po principu „Troškovi plus“.
„Uspeli smo na osnovu Ratelove odluke da se sa Telekomom Srbije dogovorimo o mnogim pitanjima, ali pitanje cena poziva u Telekomovu fiksnu mrežu ostaje nerešeno. Cene koje je Ratel regulisao ne uvažavaju osnovni princip nediskriminacije operatora, što je propisano Zakonom o telekomunikacijama. Pod takvim uslovima ne možemo da očekujemo istinsku liberalizaciju tržišta telekomunikacija u Srbiji i fer konkurenciju ”, kaže Ćel Morten Jonsen, generalni direktor kompanije Telenor d.o.o.
Telenor će nastaviti da radi na ispunjenju uslova iz svoje fiksne licence, u očekivanju pozitivne sudske odluke.
Link: http://www.telenor.rs/sr/O-Telenoru/Med ... atel/?pn=1
iPhone 6 Plus