HTC Wildfire

Fabrički OS, Android, Windows
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OS
Odgovori
Anony
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Čet, 01. Jul 2010. 00:00
:: iPhone 6 16GB Silver

Post od Anony »

Pozz ljudi, evo i mog prvog posta, iako vas citam duze vreme :) Dosta sam se zainteresovao za ovaj model, pa me zanima da li neko ima informacije da li ce uskoro doci u Srbiju? Ako stvarno bude cena 250e, bice to veoma dobar model. Jedino sto me malo buni sto svi pricaju o rezoluciji ekrana, i kako to nece ispasti bas najbolje, ali videcemo kad se pojavi. Po rewiev-ima na youtube-u cini mi se da nije toliko lose.

njujork14
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sre, 07. Apr 2010. 02:07

Post od njujork14 »

Od silnog cekanja da se vise pojavi :disgust: jako sam se smorio i mislim da cu odustati od njega i uzeti Desire :D

Wicker Man
Expert
Expert
Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
:: HTC Desire
:: Sony Ericsson K800

Post od Wicker Man »

Evo ga test Wildfire-a:
http://www.telefonino.net/HTC/Video/n19 ... dfire.html

Pocinje bas da mi se dopada.Dimenzije su ono sto mi je sasvim prihvatljivo,ni veliki a ni mali bas utegnut model.
E sad cena kod nas...
When I'm walking a dark road I am a man who walks alone!

godja
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Čet, 05. Maj 2005. 09:27

Post od godja »

http://www.vipmobile.rs/vip-ukratko/pre ... ekstId=167
evo i odgovora :)
Tokom ovog događaja, HTC je predstavio najnoviji HTC Wildfire™ pametni telefon koji će uskoro moći da se kupi samo u Vipovim centrima širom zemlje, sa početnom cenom od 1 dinara u tarifi Postpejd 1800 koja uključuje 1800MB besplatnog prenosa podataka i istu količinu minuta, SMS ili MMS poruka, kao i besplatne pozive u okviru Vip mreže.

HTC Wildfire™

Tanak i stilizovan HTC Wildfire dolazi u tri boje, crvenoj, crnoj i beloj i po prvi put približava HTC Sense iskustvo najširem krugu korisnika. Aplikacija Friend Stream objedinjuje i prikazuje sadržaj sa socijalnih mreža kao što su Facebook, Twitter, i Flickr u jedinstveni organizovani tok najnovijih informacija. Telefon omogućava korisnicima, bez obzira gde se nalaze, da ostanu u toku sa postovima, komentarima, alarmima i fotografijama svojih prijatelja.
Dodatno, svaki kontakt koji se nalazi u adresaru telefona uključuje i niz poslednje komunikacije sa tom osobom, SMS poruke, imejlove i najnovije informacije sa socijalnih mreža. Funkcija HTC Caller ID prikazuje Facebook profil sliku i poslednji status osobe koja poziva, a uključuje se i podsetnik ukoliko se njen rođendan približava.
Zahvaljujući svom 3.2-inčnom kapacitivnom ekranu osetljivom na dodir, ovaj najnoviji HTC napredni telefon je odličan za pregled i postavljanje fotografija na Flickr, kao i za pretraživanje interneta. Telefon poseduje i kameru od 5 megapiksela sa auto fokusom, LED blicem, 3.5 mm audio priključkom i podržava micro SD kartice
Samsung S10+ red

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sub, 11. Jun 2005. 22:52

Post od araphel »

Brzo je to stiglo kod nas u Srbijicu. Bar po nečemu smo relativno brzi :lol: Ok, 1 dinar uz tarifu 1800, ali koliko će biti uz ove pristupačnije, 900 i 325? Ukoliko bude neka finta kao sa tattoo, ima da plane dok si rekao keks!

IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 30. Jun 2005. 11:01
Kontakt:

Post od IDzO »

Ovo i E72 "ultra combo" :D
Jos samo da nije tako stroga provera u kreditnom birou! :wink:

Insider
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pon, 01. Mar 2010. 01:43

Post od Insider »

Ako nekoga slucajno interesuje, pojavio se u slobonoj prodaji u Nemackoj (260e sa porezom) i Holandiji (245e sa porezom) - sto znaci sa odbitkom poreza cca 220e odnosno cca 210e.

vanjuska
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pon, 31. Avg 2009. 00:45

Post od vanjuska »

A kako si dosao do te informacije, tj gde to tacno ima da se kupi? Mozda bi se i upustio u put do Nemacke jer ipak je jeftinije dosta nego sto ce biti kod nas, sigurno.
Life is not the amount of breaths you take, it's the moments that take your breath away! HTC DESIRE!

cenobite
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pon, 26. Maj 2008. 05:45

Post od cenobite »

šta mislite-koja će biti cifra za ovaj mob na paketu 325!?
tipa 10-15 hiljada???
i isplati li se menjati tatu za ovaj fon...?
maltene su to isti aparati sa nekoliko ispravki na wildfire-u i ++ to što je wildfire nekako utegnutiji i optički lepši...

Insider
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od Insider »

vanjuska, poslao sam ti na PM.
cenobite, ako budu dosledni dosadasnjem formiranju cena trebalo bi za paket 325 biti 10,11K. U svakom slucaju, "najbezobraznija" varijanta bi bila 15K din.

Chieftain
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sub, 03. Jul 2010. 19:35

Post od Chieftain »

iskreno mislim da ce cena Wildfirea biti oko 7k, obzirom da je slicno bilo i sam Tattoom...
a i naslednik je Tattooa, verujem da nece biti veca... obzirom da ce na 1800 biti dinar...
ostaje da vidimo...

pozdrav! 8)

cenobite
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pon, 26. Maj 2008. 05:45

Post od cenobite »

izgleda da će čekanje za ovaj aparat biti zaista dok ne prodaju sve zalih tatua...
ništa novo od VIPa...

mada-pošto svaki peti fon koji vidim u gradu je Tatu-nadam se da čekanje neće trajati još dugo...
zašto GSMarena ne izbaci review za ovaj fon???

seraph
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sre, 10. Mar 2010. 10:12

Post od seraph »

ma kakvi 7k.....u slobodnoj prodaji je jeftiniji od legenda za ~50e, ovi u vipu ce nabiti cenu izmedju 15k i 20k u 325 paketu ili tako nesto sl...

telep
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Okt 2007. 04:23

Post od telep »

Ne vidim zašto bi iko kupio wildfire pored Legenda, em je legend lepši, kvalitetniji, bolji ekran, brži procesor.
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sub, 11. Jun 2005. 22:52

Post od araphel »

Pa ako razlika bude kao izmedju Tattoo i legend, onda je jasno zasto bi ga neko kupio. A mislim da bi tako trebalo i da bude. Prodavati Wildfire za vise para nego sto je Tattoo kostao na pojavljivanju ne bi imalo smisla uopste. Cak i da tako bude, trebalo bi i takvu cenu brzo obarati. iskreno se nadam da ce se Wildfire uz paket prodavati u slicnim varijantama kao Tattoo do sada, mozda za nijansu skuplje. U tom slucaju ce to biti pun pogodak.

Chieftain
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od Chieftain »

seraph,
razmisli,... ako je Legend u tarifi 1800 23k, a u 325 tarifi 26k, kako onda Wildfire moze u 1800 da bude 1 din, a u 325 bude recimo 15k,..???

ne kazem da je nemoguce, ali... i to veliko ali... ukoliko bude preskup, ko ce ga kupiti..?

cenim da je max koji moze biti 10k, a i to je mnogo...

pozdrav! 8)

p.s. u slobodnoj prodaji ga jos uvek nema, a i te cene koje budu, su cene razlicitih firmi...

Anony
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od Anony »

Mene vise zanima sta ce biti sa cenom u slobodnoj prodaji, i da li ce ga biti u slobodnoj prodaji, posto ne bih da se obavezujem ugovorom. Nadam se da ce se uskoro pojaviti i da nece biti preko 250e, ali ostaje da cekamo.

Anony
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od Anony »

Hm...naleteo sam danas na ovaj tekst:

http://gizmo.rs/index.php/mobile/operat ... gao-u-vip/

...ali na VIP-ovom sajtu,nema ovog modela u ponudi jos uvek. A uz to sam video i ovo,sto me je veoma neprijatno iznenadilo:

http://www.telekoplus.com/model.php?pro ... l=Wildfire

Ukoliko stvarno bude cena priblizna ovoj, onda mislim da se ne isplati dati 300,320e ako je Desire 400.

Insider
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od Insider »

Anony, par nasih site-ova i blogova su preneli pogresno tu vest. Wildfire je samo prezentovan 02.07 od strane VIP-a. Iskreno se nadam da ce izaci od kraja meseca.

Sto se tice cene u slobodnoj prodaji, bice niza (tipa 250) kada se pojavi i prodje par nedelja. Firma sa tvog linka prodaje Desire po 485e, tako da ti je sve jasno ;)

Chieftain
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od Chieftain »

Ne daju se ovi u VIPu da kazu kad ce biti, ali po svemu sudeci, izgleda da ce biti krajem meseca,... kako kazu, "uskoro"...

U slobodnoj prodaji ga jos uvek nema, a verujem da cena u slobodnoj prodaji nece imati nekog uticaja na cene u VIPu... Cene se verovatno kreiraju u odnosu na cene skupljih i jeftinijih modela u samoj mrezi... Ostaje da pricekamo,...

Odgovori