HTC Tattoo
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ●
- Pera Detlic
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 21. Dec 2009. 13:45
- :: HTC One [m8]
Ako ne znaš nemoj ništa da radiš pošto neki problem prilikom flešovanja radia brikuje telefon, inače se flešuje preko recovery-ja isto kao i rom. Radio služi za
Basically, the radio rom is the firmware that runs the phone, wireless and blutooth portions of the phone. Newer versions are likly to improve performance or fix bugs.
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White
- Pera Detlic
- Mobil manijak
- Pera Detlic
- Mobil manijak
- Ivan Cirkovic
- Banned
- Pridružio se: Sre, 19. Jul 2006. 08:49
- :: LG G5 SE
- Kontakt:
Ljudi da li je moguce da ovaj telefon nema opciju da vidim u koliko sati mi je poslata poruka i primljena?Mislim na default sms program koji ide uz android,a ne na handcent sms?Znaci kada udjem za jucerasnji dan da vidim kada sam primio poruku ili psolao pise samo yesterday,a nema vreme u koliko sam primio i poslao poruku...Gledao sam opcije i nema nista sto se tog podesavanja tice.To je najveci nedostatak koji su propustili ovi iz htc kompanije,jer nije poenta da kupim telefon i dokrpljujem ga programima koje cu skidati sa interneta...STRASNO!
Ivane...mislim da imas totalno pogresan stav prema androidu.on i jeste zamisljen da mozes sam da personalizujes aparat i da koristis programe koji su ti potrebni.po onome kako komentarises najbolje da prodas taj tattoo i vratis se na dumb telefone i koristis one funkcije koje postoje u aparatu da ne bi morao da krpis aparat raznim aplikacijama.nemoj ovo pogresno da shvatis ali kada ti nesto ne valja valjda je logicno da menjas.
pozdrav
pozdrav
Samsung S10+ red
Ivane naravno da je to poenta , pa personalizacija je glavna stvar , tako da se slazem sa Godjom
....ja sam koristila N 70, N 95, N 73..imala sam na kratko iskustvo i sa E serijom i NIKADA NIKADA ne bih sad zamenila ovaj Tattoo da mi neko ponudi u zameni sve te telefone zajedno.....jedino ako neko hoce da se menja za Desire LOL.....hocu samo reci ANDROID forever !!!!!! Naravno sve je stvar licnog dozivljaja tako da kome ne odgovara android neka zameni telefon, a ne da pljuje po njemu i sistemu i da stvara pogresne predstave o telefonu kod buducih kupaca! 

HTC Tattoo
- Ivan Cirkovic
- Banned
- Kontakt:
Upravu si da je sve stvar ukusa ali ja samo zelim da kazem ljudima da se ne zalecu i ne uzimaju ovaj telefon,jer je los...Na prvi izgled deluje mocnoali kad ga malo precesljate shvatite da nije nista posbeno da dosta sporije radi od ostalih telefona...Cak kupci treba da znaju da update-a nikad nece biti i da zbog toga ne kupuju telefon koji je demode,a kome je vazan bluetooth niposto da ga ne uzima,jer nikad nece raditi za transfer podataka.Nije poenta da sve sto ja imam to je najbolje,vec da ukazem ljudima i buducim kupcima na potencijalne probleme oko ovog modela telefona...
Necu vise da nastavljam prepirku jer je stvarno glupo...ali telefon uopste nije ni spor ni demode...net radi extra, office, video, slike, ubacila sam neke filmove sa prevodom cisto da probam kako radi i izgleda, sve radi besprekorno, zvuk odlican, baterija ok...precesljala sam ga , instalirala sve i svasta ...mucila ga na razne nacine, ni jednom nije zablokirao, restartovao se , izdao me.... dok npr dok sam imala nokiu N 73 net je bio ne moguca misija , a da ne govorim o svemu ostalom, kad ga zakljucam ne mogu da ga otkljucam dok ne izvadim bateriju i jos par stvari...ma uopste ne bitno....ti lepoo prodaj tattoo....i postedi sebe mucenja ...a mi ostali cemo da uzivamo u inovacijama android sistema....
a da kad smo kod BT mislim da je to demode....ne vidim poentu.....pozdravvvvvvvvvv

Znas kako Ivane, tebi mozda ne odgovara, ali nekome sigurno odgovara, ja recimo sledece nedelje treba da kupim tattoo i uopste mi bluetooth ne igra nikakvu ulogu, jednostavno koristim ga jednom u 6 meseci za neki transfer, ono sto mi je bitno to radi (slusalica). Kamera mi nije prioritet tako da i tu mi je ok, jedino mi je bitno da moze da gura iGO a to moze. Sve zavisi od potreba i ocekivanja, sa N95 koja mi je najblaze receno dosadila presao sam na HTC Smart jer sam provalio da nista od aplikacija ne koristim a ipak je noviji i moderniji telefon (istina losiji). Ali ipak volim da imam OS na fonu tako da sam Smarta prodao i cekam Tattoo koji mi je idealan za sada. WiFi ako radi super, ako ne radi zabole me jer ni na 95ici ga nisam koristio, imam MB preko oeratera.
Volim da eksperimentisem i hocu da ga kupim, idealan je za neki prelazni period do Desire-a ili neke druge azdaje, za sada se nema para.
Svako dobro...
Volim da eksperimentisem i hocu da ga kupim, idealan je za neki prelazni period do Desire-a ili neke druge azdaje, za sada se nema para.
Svako dobro...

HOX Titanium gray
Ivane ,tvoje potrebe i potrebe drugih korisnika verovatno nisu iste.od koji to telefona radi sporije? update? o čemu pričaš..pa kada je izašao tattoo bilo je fazon ima 1.6 android pa to je bolje od magica-a koji ima 1.5... baš je demode aparat,kao i phone kome bt nije radio...
Hvala ivane što hoćeš da otvoriš ljudima oči i da im ukažeš na probleme sa tattoo-om ali mislim da radiš to na pogrešan način
Hvala ivane što hoćeš da otvoriš ljudima oči i da im ukažeš na probleme sa tattoo-om ali mislim da radiš to na pogrešan način
Samsung S10+ red
- Jorda
- Mobil fan
- Pridružio se: Uto, 12. Jan 2010. 22:42
- :: Prism Blue S10
Imenjace, Ivane, buraze, stvarno ga pretera pljuvanjem pa androidu i tattoo-u konkretno.
Po meni fon je bruka i radi brze od bilo kakvog symbiana. Nebitno to, nije mi jasno kako nisi video vreme poruka? Lepo pise sine iznad svake poruke dan, mesec, br dana i godina. Jedino nema vreme, ali mislim da to i nije nesto bitno sad...
Ako moze neko da mi posalje na PP uputstvo za instalaciju iGO bio bih jako zahvalan, nDrive se baguje za 10.
Po meni fon je bruka i radi brze od bilo kakvog symbiana. Nebitno to, nije mi jasno kako nisi video vreme poruka? Lepo pise sine iznad svake poruke dan, mesec, br dana i godina. Jedino nema vreme, ali mislim da to i nije nesto bitno sad...
Ako moze neko da mi posalje na PP uputstvo za instalaciju iGO bio bih jako zahvalan, nDrive se baguje za 10.
- Ivan Cirkovic
- Banned
- Kontakt: