Servisiranje - pitajte
- hallo
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Sre, 20. Sep 2006. 19:51
- Kontakt:
Nikola031, neki od eeprom programatora, prepraviti sadrzaj eeproma na odredjenim mestima i gotovo. WrongBat NIJE programski problem.
Pozdrav
Pozdrav
GsmReverseUnion-EvropskaAsocijacijaServisera www.gsmreverse.com
NISAM IZ BEOGRADA!!!!!!!!!
- hallo
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Sre, 20. Sep 2006. 19:51
- Kontakt:
Nikola031, dekodiranje 800,00 din a problem baterije verovatno resava ORIGINALNA nova betrija...a mozda ima i tragova vlage na B_Temp BSI liniji...
Pozdrav
Pozdrav
GsmReverseUnion-EvropskaAsocijacijaServisera www.gsmreverse.com
- tomas.hokenberi
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
- :: Samsung GalaxyNote20
Nikola031, jel imas mozda onu manjeg kapaciteta ali sa "vibratorom" (S10 je podrzavao vibraciju iskljucivo ako se umesto standardne baterije stavi baterija sa "vibratorom")?
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB
ljudi imam u900 samsung
touchscreen je poludeo,nekad ne radi,a kad radi pipnem jednom,on kao da sam ga pipnuo 10 puta...
tako i sad dugmicima...ima garanciju ali "ne vazi" za flet kabal...mamu im hostaplersku
inace dali je moguce zameniti flet za neke normalne pare(posto 500 dinara kosta,ali ne znam da ga namestim) i jos u najgorem slucaju 500 din za ruke...znaci dali je moguce za 1000 dindzi da se zameni? koliko to traje? hvala na odgovoru!
touchscreen je poludeo,nekad ne radi,a kad radi pipnem jednom,on kao da sam ga pipnuo 10 puta...
tako i sad dugmicima...ima garanciju ali "ne vazi" za flet kabal...mamu im hostaplersku
inace dali je moguce zameniti flet za neke normalne pare(posto 500 dinara kosta,ali ne znam da ga namestim) i jos u najgorem slucaju 500 din za ruke...znaci dali je moguce za 1000 dindzi da se zameni? koliko to traje? hvala na odgovoru!
- napalm death
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sub, 21. Okt 2006. 13:47
Da li si siguran da je do kabla ? Mislim da postoji mogucnost da je kvar softwerski. Nekada ne registruje dodir dok se vjerovatno nekada zabaguje pa odradi deset koraka umjesto jedan.
Mislim da pokvaren flat kabl ne moze urokovati "rapodno" klikanje. Pokusaj da ga flešujes.
Sto se tice trajanja kabla, trebao bi svaki kabl da ima rok trajanja ..odnosno, koliko se puta moze saviti (otvoriti/zatvoriti mopbitel). Trebas da ganjas originalni kabl jer predpostavljam da imaju oni malo jeftiniji ali naravno, slabije kvalitetni.
Mislim da pokvaren flat kabl ne moze urokovati "rapodno" klikanje. Pokusaj da ga flešujes.
Sto se tice trajanja kabla, trebao bi svaki kabl da ima rok trajanja ..odnosno, koliko se puta moze saviti (otvoriti/zatvoriti mopbitel). Trebas da ganjas originalni kabl jer predpostavljam da imaju oni malo jeftiniji ali naravno, slabije kvalitetni.
pozdrav drugari.. imam jedno pitanje.. pukao mi ekran na lg kp500.. ja to mogu sam da zamenim, ali me zanima da li touchscreen ide zajedno sa ekranom kad ga kupim? kada sam otisao u jedan servis rekli su mi da je otisao ekran ali da ne znaju da li je i tacskrin, tj da to ide odvojeno.. tu su mi rekli da je tacskrin ona folija gore, a u drugom servisu da je ispod stakla.. pa mi to malo cudno, reko da ne pokusavaju da me zavrnu.. kazu 30-50e ekran + 15e tacskrin+ruke.. a ja nasao ekran za 25e.. i mogu da ga zamenim za 5min.. sam svoj majstor.. 

Uzeo ja prije mjesec dana ajfonche 2g i sve bilo super do juce kada mi je pao na beton.. odmah se pojavila mala kao flekica (vidi se ekran kroz nju, boje i sve ostalo,samo je oivicena pixelima) ja reko ajde nije strasno, ali ubrzo zatim iz nje su krenule 2 tanke crte (po jedan pixel sirine rekao bih) da se sire ka drugom kraju ekrana,i evo do danas su dosle do drugog kraja ekrana, a to vec smeta... I plus mi se cini da su se podebljale malo (2 reda pixela) . Bas sam se smorio, a pitanje je ima li ikakve sanse da se to popravi (iako sumljam u to) i koliko bi kostala promjena ekrana ukoliko ne moze da se popravi? U bg-u sam da kazem i to.. Trudio sam se da sto bolje opisem kvar pa eto, ako neko zna nesto nek viche.
.
- Super Sayian
- Mobil fan
- Pridružio se: Uto, 22. Maj 2007. 08:40
-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Pon, 19. Jul 2010. 17:58
Cao momci, imam problem sa SE K800.
telefon mi od jednom pokazuje "ubacite ispravnu SMS karticu",
tada sam otkrio da mi je kartica oshtecena, ZAMENIO JE,
ali telefon i dalje izbacuje istu greshku, iako kartica radi na drugom mobu...
shta tu moze da bude ?
sa "update service" softverom sam reinstalirao softver ali isto...
thx u napred !
P.S. ima neko punjac za ovaj telefon POVOLJNO ili da mu ne treba ?!?!?!
telefon mi od jednom pokazuje "ubacite ispravnu SMS karticu",
tada sam otkrio da mi je kartica oshtecena, ZAMENIO JE,
ali telefon i dalje izbacuje istu greshku, iako kartica radi na drugom mobu...
shta tu moze da bude ?
sa "update service" softverom sam reinstalirao softver ali isto...
thx u napred !
P.S. ima neko punjac za ovaj telefon POVOLJNO ili da mu ne treba ?!?!?!