S60v5 - aplikacije, igre, teme...
Pravila foruma
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Nokia ● Samsung ● Sony Ericsson ●
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Nokia ● Samsung ● Sony Ericsson ●
-
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Čet, 08. Jul 2010. 00:51
pokusaj sa fring-om, znam da je fring jedini imao video call opciju preko skype-a, ali ne znam kako je to sada i da li su nesto promenili...
Edit: sad sam video da fring vise nema podrsku za video skajpovanje, kriv je iphone 4, navodno su im se preopteretili serveri od video poziva preko iphone 4, i na kraju je skype izdao nativnu app sa video call za iphone 4, a symbian i androd su, za sada, ispusili...
Edit: sad sam video da fring vise nema podrsku za video skajpovanje, kriv je iphone 4, navodno su im se preopteretili serveri od video poziva preko iphone 4, i na kraju je skype izdao nativnu app sa video call za iphone 4, a symbian i androd su, za sada, ispusili...
-
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Čet, 08. Jul 2010. 00:51
vuchko987, mislim da je aktuelna verzija Garmina 5.00.50, a 5.00.60 je valjda modovana za telefone tipa 5800 i N97, da bi prikaz u horizontalnom polozaju bio preko celog akrana. Sto se tice funkcija, nisam primetio nikakve razlike u odnosu na prethodne verzije...
P.S. Juce se pojavila nova mapa Srbije SCG Route NT 2.30
P.S. Juce se pojavila nova mapa Srbije SCG Route NT 2.30
- Deksi
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
- :: one+ nord2
Aplikacija ovi ti i netreba da bi skidao app...sa ovi,samo ti dzabe zauzme memoriju tel.Mozes i ovako izbrisi ovi sa telefona i onda idi kompijuterom na sajt ovi i vidi koja ti se app... svidja klikni na sent mobile i ti ces ubrzo dobiti sms i u njemu link za aplikaciju,nadji slobodan wifi i skinije.Naravno da bi sve ovo radilo mora da si registrovan na ovi to valjda znas.
[quote="mazzy"][/quote]
jesi li instalirao? ima li primjetnih (vaznih) novina u odnosu na 5.00.60 - posto mi ta verzija radi extra za moje potrebe...
Izmenio: IDzO
*ne citiraj ceo post na koji odgovaraš već izdvoji samo deo na koji se odnosi tvoj komentar*
Procitaj -> Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
jesi li instalirao? ima li primjetnih (vaznih) novina u odnosu na 5.00.60 - posto mi ta verzija radi extra za moje potrebe...
Izmenio: IDzO
*ne citiraj ceo post na koji odgovaraš već izdvoji samo deo na koji se odnosi tvoj komentar*
Procitaj -> Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
- nikola5800
- Banned
- Pridružio se: Sre, 09. Jun 2010. 14:30
- nikola5800
- Banned
- Pridružio se: Sre, 09. Jun 2010. 14:30
- snenad
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Pon, 09. Jul 2007. 14:46
- :: LG G2mini (LG-D620r)
vuchko987, probao sam, ali odavno nisam sa nekom novijom verzijom. tada mi se nije svidelo. ista fora kao google reader mobile verzija. meni predstavlja problem to sto imam veliku kolicinu feedova u razlicitim folderima pa mi takav pregled usporava citanje. u svakom slucaju hvala. probacu sa poslednjom verzijom pa cu da vidim
instalirao sam ga i testirao. ima vise stvari koje mi ne odgovaraju ali je za sad je gravity najbolja aplikacija na koju sam naiso. i dalje je nokiin browser najbolji
instalirao sam ga i testirao. ima vise stvari koje mi ne odgovaraju ali je za sad je gravity najbolja aplikacija na koju sam naiso. i dalje je nokiin browser najbolji