Ok, hvala. A ima i onaj editor kojeg puo hvale. Izmjeni desktop te ponudio ako se ne varam, do 7 "površina" ali meni ne moze na 1.5 android softweru pa tako da nisam probao.
I evo par aplikacija koje nisam skuzio da su se spomenule na ovoj temu (ili sam preskocio):
Barcode Scanner - Za skeniranje barkoda i ujedno download Android aplikacija. Ako je rezolucija monitora 4:3 na 16:9 ekranu, skener ne prepoznaje bar kod.
Currency Converter - Konverter valuta koji uporedjuje zadane valute preko interneta. Tako da je kursna lista up to date.
Ringdroid - Sluzi za sjeckanje pjesama kako bi bile zgodnije za ringing tone.
Shazam - Sluzi za prepoznavanje pjesme koju trenutno cujete. Par sekundi snima audio zapis te preko neta provjeri izvodjaca. Odlicno radi. Poredjenja radi, evo neke od pjesama sto mi je pronasao: Oakenfold - Redy Stady Go, Symmetry C - Brainchild, Immolation - Challenge The Storm, The Smashing Pumpkins - Perfect, Lamb Of God - BEating On Death's Door, Rammstein - Sone (jest da nije to ta pjesma ali je uzet dio od Rammsteinove pjesme), the Prodigy - Trick, Opeth - By The Pain I See In Others, Opeth - Weakness, Meshuggah - Combustion, Staind - Change, NAILS'i - Love Is Not Enought, Black Light Burns, Fabian Buch - Hello Hello, Type O Negative - Love You To Death, Bush - Evrything Zen.. Znaci, razni žanrovi. Kada je nasao Immolation i Meshuggah onda moze sve-.- hehe.. (doduse nista iz electro HC žanra)
Tricorder - Aplikacija koja prikazuje razne senzore. Pokazuje parametre X, Y i Z ose te mjeri gravitacionu sliu. Ima jos par pokazatelaj za koje nisam siguran sta znace.
Note Pad - Kao i na racinaru. Aplikacija za spremanje tekstualnog sadržaja.
Google Skay Map - Gledate polozaj zvijezda u "realnom vremenu"l. Najbolj provjeriti preko youtubea o cemu se radi. Super stvar.
System Monitor - Pokazuje zauzece procesora, rama, interne memorije, memori kartice i kapacitete baterije.
Layar - Da ne govorim previše, radi se o
ovoj aplikaciji. Ja jos nisam uspio da nadjem lokacije koje prepoznaje ovaj program pa ne znam kako radi iz prve ruke.