Slike sa mobilnih telefona
- napalm death
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sub, 21. Okt 2006. 13:47
- napalm death
- Mobil manijak
- Miškoni
- Administrator
- Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
- :: Samsung S7
- :: Huawei Y6
He, he, ja nisam posebno gadljiv na bude ali ovog jelenka je drugar pokupio pa sam ja iskoristio priliku. Jedino od čega umem baš da se naježim je zvuk krckanja bubašvabe prilikom gaženja.
Što kaže drugar - nema malih i velikih bubašvaba, sve su velike!
A oblak na Avali je interesantan, svuda naokolo je sijalo sunce samo se taj jedan navukao baš iznad samog tornja i tu je stajao neko vreme. Kao da ga je privukao toranj, što uopšte nije nemoguće.
I da, restoran još uvek ne radi, srpska posla...
napalm death, i Dr. Nick Riviera sa foruma je nabavio jednu čupavu tarantulicu, čini mi se da je ženka. Kakav kućni ljubimac...

A oblak na Avali je interesantan, svuda naokolo je sijalo sunce samo se taj jedan navukao baš iznad samog tornja i tu je stajao neko vreme. Kao da ga je privukao toranj, što uopšte nije nemoguće.

I da, restoran još uvek ne radi, srpska posla...

napalm death, i Dr. Nick Riviera sa foruma je nabavio jednu čupavu tarantulicu, čini mi se da je ženka. Kakav kućni ljubimac...

● PRAVILA FORUMA ●
- napalm death
- Mobil manijak
- napalm death
- Mobil manijak
Nemojte mi zameriti sto kacim sliku koja je napravljena digitalcem (ne bih mogao sa 6630 napraviti dobru sliku), ali hteo sam podeliti sa vama jednog zanimljivog kucnog ljubimca.
Ovo je neka ukrstena, hibridna vrsta sokola koji se odgaja u Senti i salju se za Emirate gde ih seici koriste za lov tj. imaju neki sport gde se takmice sokolovi ko ce biti bolji lovac.
Ovaj soko je zenka koja se zove Agata i mogu vam reci da uzivo jos lepse izgleda, ali cudno gleda u prolaznike pa sam na brzaka skljocnuo i pobeg`o.

P.S. najezio sam se gledajuci bubu i pauka na prethodnoj strani.
majkon80, ova slicica izgleda kao iz nekog filma katastrofe planete Zemlje.
Ovo je neka ukrstena, hibridna vrsta sokola koji se odgaja u Senti i salju se za Emirate gde ih seici koriste za lov tj. imaju neki sport gde se takmice sokolovi ko ce biti bolji lovac.
Ovaj soko je zenka koja se zove Agata i mogu vam reci da uzivo jos lepse izgleda, ali cudno gleda u prolaznike pa sam na brzaka skljocnuo i pobeg`o.

P.S. najezio sam se gledajuci bubu i pauka na prethodnoj strani.

majkon80, ova slicica izgleda kao iz nekog filma katastrofe planete Zemlje.
● PRAVILA FORUMA ● СРБИ ЗА СРБЕ ●