Sta uzeti od pomenutih telefona, i koja je tacna razlika izmedju n97 i n97 mini, da li je mini kvalitetnije izrade ?
Hvala
e75, n97, n97 mini
- Ninolina
- Moderator
- Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
- :: Galaxy Note 9 White
- :: Galaxy Watch Active2
oktagon, od ova 3 mislim da je najbolje da uzmeš 97 mini. U odnosu na "big" 97icu, mini verzija ima malo manji ekran, manje memorije (8GB u odnosu na 32GB), nema poklopac za kameru, malo slabija baterija (1200 mAh naspram 1500 mAh), ali zato ima više memorije na C particiji, malo drugačija tastatura (kao da je lakša za upotrebu), metalni poklopac za bateriju, .. I mislim da je to to.. I naravno manja je po dimenzijama od "big" 97ice, ali ne mnogo..
Ja sam imala priliku da menjam big za mini, ali mi je big verzija lepša i veličina ekrana je presudila. Na tebi je odluka

Ja sam imala priliku da menjam big za mini, ali mi je big verzija lepša i veličina ekrana je presudila. Na tebi je odluka

*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
oktagon, Dajem glas miniju, najviše zbog kvalitetnije izrade u odnosu na "big" n97,međutim ako je veličina ekrana bitna onda je logičan izbor big n97.
U svakom slučaju Ninolina, je navela najbitnije razlike između minija i big-a, pa ti shodno tome odluči šta ti više odgovara.
U svakom slučaju Ninolina, je navela najbitnije razlike između minija i big-a, pa ti shodno tome odluči šta ti više odgovara.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)