da li se moze obavljati video konferencije preko mobilnog sa mns profilom ili skype-om. nesto kao video poziv. konkretno za Desire, posto nema prednju kameru recimo okrenem telefon i zadnja tj glavna kamera bude kao veb kamera i pricam ili ovako da se nadvikujem ili preko slusalica. pretpostavljam da hardverski nije nemoguce samo softverski. i da li mob moze da posluzi kao web kamera kompijuteru.?
naravno zanima me kojim programima
Pera Detlic, ima nekoliko vrsta kontrole kompa mada ja koristim onu gde ti se stream-uje slika sa kompa na desire i preko njega kontrolises misa i radis sta god oces. Jedina mana aplikacije mi je to sto nece uvek iz prve da se konektuje.
Jedno pitanje: Postoji li besplatan program za navigaciju za android, a da odradjuje posao? i da li vredi kupovati komercijalne programe za navigaciju na androidu, odnosno da li oni opravdavaju ulozeni novac u odnosu na besplatne programe sa istom namenom...?
Imam pitanje u vezi sa Fring app.
Od skora (verovatno od poslednjeg apdejta) nemam više pristup na Skype.
Fring sam samo zbog toga i instalirao! Koristio sam ga i na prošlom Symbian telefonu, a sad neće.
Ima iko kakvu ideju?
Čitao sam ovde negde da će uskoro da izađe Skype app za Android. Nekih vesti o tome?
"Kad čovek nešto neće, on nađe razlog, kad hoće - nađe način"
Kineska Poslovica
LockBot Pro v1.13.3
LockBot is a lock screen editor.Customize by yourself or download from Theme Gallery.
-iPhone,Hero,Eclair,Flan,X10,Galaxy style.
-Background image from Flickr,Picasa or SDCard.
-Change unlock sound.
-Digital,Analog clock.
-Schedule theme play list.
-Password,Graphic Pattern security.
-Shake unlock.
-Any key wake up.
ljudi jel ovde pravo mesto da postavim pitanje za iGo za Hero? s obzirom da je ovo ipak aplikacija, a pitanje sam postavio u temu Hero, pa su moderatori obrisali..
dakle, jel moze neko da mi posalje link na pp za samu aplikaciju iGo, uputstva za instaliranje, i mape evrope...?
Aplikcija koju spominjete se placa. S tim da postoji mogucnost da se radi o ilegali, postovi vam budu obrisani. Proctitajte pravila foruma te ne trazite linkove za download ilegalnih stvari.
Ako zelite da kupite, mislim da nije problem proguglati.
telep, hvala ti puno. Nadam se da cu to uspeti da nadjem. Kazi mi, da li se od pomenutih aplikacija na prethodnim stranama nalazi jos neka za koju znas da je izuzetak za galaxy s? Pregledala sam sve strane i popisala spisak aplikacija koje mi se svidjaju da poskidam kad budem imala vremena.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.