Sta je vama na telefonu najvaznije?
Sta je vama na telefonu najvaznije?
Izuzev funkcija tipa telefoniranje, slanje sms-ova,... Sta je vama najvaznije na modernom telefonu danasnjice?
meni....jednom rečju:sve. Mora da ide na net, i da to dobro radi, da se integriše sa social networking sajtovima, da otvara i edituje office fajlove, da prima i šalje mailove, da dobro reprodukuje muziku i video, da ima solidnu kameru, za poneko fotkanje/snimanje kad zatreba, da ima što više mogućnosti personalizacije......jednom rečju, mora da mi zameni sve spravice koje bih inače teglio po džepovima. sve manje od toga je neprihvatljivo.
- mezzano
- Expert
- Pridružio se: Uto, 26. Dec 2006. 11:34
- :: Motorola Moto E5 DS
- :: Huawei Y5 II
Za mene je najbitnije da ima dobar displej (veliki, sto veca rezolucija...), da ima mogucnost kustomizacije (zbog toga nikada niam voleo Samsung, koji u vecini modela nema mogucnost izmene tema), naravno, reprodukcija muzike da bude na nivou (3.5mm jack obavezan)... Kamera mi i nije toliko bitna. Vazno je da je ima, ali ne mora da bude high end, jer imam digitalac. Sve to, za sada zadovoljava moja Nokia 5230. 

- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
U principu sve što je navedeno.....da ima što više konekcija, da ima dobru, kvalitetnu kameru, naravno neizostavni 3.5mm jack, veliki displej i dobru, tj. sto veću rezoluciju, kako bi slika zaista izgledala impresivno.Takođe mi je bitno da telefon bude izrađen od čvrstih materijala, odnosno da je kvalitetne završne izrade.
- Deksi
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
- :: one+ nord2
Da nije na dodir,da ima dobru kameru sa zatvaracem,stereo zvuk,dobar ekran,mogucnost promena tema se podrazumeva,gps,wifi,lep na izgledu,da se nevide otisci prtiju,mogucnost postavljanja bilo koje melodije za sms,baterija i glavna karakteristika OS za koji postoje na stotine aplikacija.
Sad da ne ulazim u sitnije detalje kao signala ili jacinu zvuka u slusalici ili slicnog to je uglavnom dobro kod vecine modela.

Sad da ne ulazim u sitnije detalje kao signala ili jacinu zvuka u slusalici ili slicnog to je uglavnom dobro kod vecine modela.

- LittlePrince
- Mobil manijak
- Pridružio se: Ned, 28. Okt 2007. 04:32
- :: Xiaomi Redmi Note 5
- Kontakt:
- Wicker Man
- Expert
- Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
- :: HTC Desire
- :: Sony Ericsson K800
Takodje,
Da moze da se telefonira, da ima dobar prijem signala, zvuk kvalitet razgovora i sve ostalo sto ide sa tim
Da ima brzu tastaturu i da je lak za brzo pisanje poruka ( tj da ne bude tauch screen nikako )
A za sva ostale dzidza midze, npr ako treba dobra kamera, nijedan telefon, ne moze da zameni dobar digitalni fotoaparat, isto kao sto ni jedan tel nemoze da zameni laptop, televozor i ostalo.
tako da pre svaga da je osnovna namena telefona ok, a ostalo je nebitno!
Da moze da se telefonira, da ima dobar prijem signala, zvuk kvalitet razgovora i sve ostalo sto ide sa tim
Da ima brzu tastaturu i da je lak za brzo pisanje poruka ( tj da ne bude tauch screen nikako )
A za sva ostale dzidza midze, npr ako treba dobra kamera, nijedan telefon, ne moze da zameni dobar digitalni fotoaparat, isto kao sto ni jedan tel nemoze da zameni laptop, televozor i ostalo.
tako da pre svaga da je osnovna namena telefona ok, a ostalo je nebitno!
- horkolerbus
- Neredovni učesnik
- Pridružio se: Sub, 14. Okt 2006. 12:11
- jerkann
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 07. Jan 2008. 08:14
- :: Samsung Galaxy S4
- :: Nokia 808
Meni najbitnija stavka je GPS. Toliko puta mi je pomoglo postojanje navigacije u telefonu da ne mogu da vam opisem. druga bitna stavka koja je ujedno vezana i za prvu jeste OS. Treca , koju moj trenutni telefon ne ispunjava trenutno, jeste xenon blic. Cetvrta touch screen (tesko da bih mogao da se vratim na neki netouch).