markonato, jel mozes da mi kazes sta si uradio, posto ja na heroju imam slican problem, ovde na moru radi normalno wifi, a na mom kucnom modemu nece, odnosno gubi konekciju... Svaka 3-4 minuta puca veza...
Desila mi se cudna stvar, mozda je neko imao slicno iskustvo. Pokusao sam da sinhronizujem kontakte sa gmailom ali nisam uspeo, u gmail contacts kada odem vidim da mi je napravio grupe koje sam kreirao u androidu ali kontakte nije prebacio. Ponovo sam probao da sinhronizujem sa telefona i kaze da je zavrsio, odem u gmail kad tamo nema ni jednog jedinog kontakta. Sve gmail adrese mi je pobrisao!!! Znaci gmail prazan a u fonu imenik ostao nepromenjen! Sta se desilo, ima li neko ideju? Verujem da gmail kontate ne mogu da vratim
Isti problem imam i ja! Svi kontakti sa gmaila su mi obrisani, a
na mobilnom je sve ostalo...
Zna li neko kako da prebacim kontakte sa moba na gmail nalog?
nisam pratio temu, ima dosta stranica. Ja ga koristim sa mts karticom i bas ima ocajan signal, vise sam ne dostupan nego sto sam dostupan! telenor mi ne ocitava uopste, a u centru grada nema pun signal sto zacudjuje.
Vezano za kontakte koji su obrisani, ne znam kako je na tatoo ali na desire imas opciju da izaberes tip kontakta, jedan od tih tipova je google tip i tek kada njega izaberete on ce vam sinhronizovati kontakta.
Tip birate kada vas pita gde hocete da sacuvate kontakte(sim, phone, google).
makibiki, otac je uzeo preko vipa na ugovor na svoju karticu i meni dao telefon, a ja koristim mts-ovu, signal sa mts nikakav, a sa vipovom nesto kao ima, ali opet nedostupan!
@xda meni se desavalo da cesto izgubim signal dok u opcijama nisam promenio Network mode na GSM Only. O tome se dosta pricalo na forumima. Ako ti je podeseno GSM/WCDMA auto onda telefon hoce da se pogubi i izgubi signal.
Master Joda, to sam uradio, nema ni na GSM only signal, kada udjem u skolu koja je blizu centra grada, tacnije u ucionicu on smanji signal, tacnije nema ga uopste! :S
To nije sigurno, drugi telefoni imaju signal
Cak i kod mene u kuci nema signal, ima na nekim mestima kao pun, a pomeris ga pola metra nema ga uopste. Reklamirao sam ga, videcu sta ce biti tj. flesovali su ga 3 puta i nista nisu postigli, nisam hteo da uzmem.
Izmenila Ninolina:: nemoj da citiraš post koji je odmah iznad tvog. Podrazumeva se da na njega odgovaraš. Pročitaj pravila foruma.
Ljudi, sve to je podeseno, raspitivao sam se pre toga ne na forumu nego isto na sajtu samo komentari ispod specifikacije, nista se nije promenilo.
Koristim mts-ovu karticu, javio mi se ovde preko pp jedan covek isti problem ima, isto mts kartica i tattoo.
P.S.kartica je ok, probao sam u drugom telefonu.
Nedavno sam pisao da kada isključum net ne mogu ga vise ukljuciti dok ne restartujem telefon ili upalim/ugasim airplane mod... e pa to sam rjesio uz pomoć APN on/off widget (ima na marketu)... znači samo pritisnete i on pocrveni i nema neta, pritisnete opet on pozeleni i odmah radi net
Tattoo definitivno ima problem sa signalom. Kada radi sve je super a onda jednostavno pocne da gubi mrezu i tad nastaju problemi. To se ne desava kad je telefon nov vec posle nekog izvesnog vremena koriscenja. Fleshovanjem se nista ne postize, tj i dalje gubi mrezu.
ja sa tattoo-om nisam imao nikakvih problema sa signalom.koristim vipovu karticu.komšinica koristi vipov tattoo sa mts karticom i nikad se nije žalila na signal
e ljudi imam jednu informaciju koja moze da koristi ljudima sa sl.problemom koji ja imam tj....... imam malo izgreban displej na svom tel.,,,,postoje neke paste za poliranje koje se trenutno mogu nabaviti u tempu...bar kod mene u gradu sve ostalo morate sami da uradite jer nema nikog ko to radii...niti sam bar ja naso na takaf servis
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.