Koji tel.imate Nokiu ili neki drugi.
- Deksi
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
- :: one+ nord2
Koji tel.imate Nokiu ili neki drugi.
Evo da napravimo kratak presek zastupljenosti Nokia symbian telefona ili imate neki telefon sa drugacijim operativnim sistemom.Pa da vidimo ko je jaci Nokia sa symbianom protiv svih ostalih.
Glasanje ce trajati 30 dana,pa da vidimo kakav ce rezultat ispast pa ga mozemo ponoviti ponovo za 6 meseci pa da uporedimo rezultate.
Glasanje ce trajati 30 dana,pa da vidimo kakav ce rezultat ispast pa ga mozemo ponoviti ponovo za 6 meseci pa da uporedimo rezultate.
- Wicker Man
- Expert
- Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
- :: HTC Desire
- :: Sony Ericsson K800
- tomas.hokenberi
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
- :: Samsung GalaxyNote20
Nikada nisam bio ljubitelj Nokia telefona ni Symbian ni "dumb". Imao sam prilike da ih isprobam dosta ali mi se nijedan nije svideo ---> nikada nisam bio vlasnik Nokia telefona. Koristio sam Siemens, SE i Samsung telefone.
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB
- Miškoni
- Administrator
- Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
- :: Samsung S7
- :: Huawei Y6
Neki drugi kao primarni OS ali N91 je ostao kao trofej kome trenutno baterija traje i po sedam dana... 

● PRAVILA FORUMA ●
I šta sad ja da stavim kad imam 3 godine staru e50, i HTC TyTN, koji će možda uskoro biti zamenjen nečim drugim?
e50 je mali i kompaktan, metalan i kad mu rikne baterija jeftina je, ali je jako spor i bez obzira na Symbian ne bi mogao da mi bude primarni telefon, tj. da radi ono što se predpostavlja kad se kaže da se uzima telefon sa OSom.
e50 je mali i kompaktan, metalan i kad mu rikne baterija jeftina je, ali je jako spor i bez obzira na Symbian ne bi mogao da mi bude primarni telefon, tj. da radi ono što se predpostavlja kad se kaže da se uzima telefon sa OSom.
Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO
Za sada je Symbian OS koji koristim, ali kada budem kupovao novi telefon vijacu neki koji ce imati drugi OS, jer Symb. nema vise sta atraktivno da ponuti korisniku. Takodje, Nokia je otisla u debeli ofsajd pa je pocela da brljavi pa je vreme da se predje na nekog stabilnijeg proizvodjaca.
● PRAVILA FORUMA ● СРБИ ЗА СРБЕ ●
- Dream Weaver
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 10. Nov 2004. 02:45
- :: Xiaomi Mi Max 2
Koristim WM 6.5 na HTC-u HD2
Godinama sam imao nokijine telefone sa simbijan OS-om ali zadnje 2 godine ne korisitm simbijan i mislim da se necu vise vracati na taj OS. U zadnje vreme koristim: WM tri telefona( htc tytn II, touch pro i HD2) i jedan android (samsung I7500) i samsung dumb fon sa dve kartice.

Godinama sam imao nokijine telefone sa simbijan OS-om ali zadnje 2 godine ne korisitm simbijan i mislim da se necu vise vracati na taj OS. U zadnje vreme koristim: WM tri telefona( htc tytn II, touch pro i HD2) i jedan android (samsung I7500) i samsung dumb fon sa dve kartice.

and justice for all...
- Pera Detlic
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 21. Dec 2009. 13:45
- :: HTC One [m8]
- MilančeBGD
- Expert
- Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
- :: Sony Xperia U
- :: SE K800i
Dao sam priliku N82 prvenstveno zbog novijeg Symbian-a i razocarao se... Jedno znam, a to je da vise nikad necu uzeti Symbian telefon (a ni Nokia)... Da sam uzeo neki dumb imao bih vecu korist... Sledeci telefon ce biti ili neki dumb SE ili neki sa Android OS.
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...