HTC Tattoo

Fabrički OS, Android, Windows
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OS
Odgovori
markonato
Banned
Pridružio se: Sre, 09. Jun 2010. 07:05

Post od markonato »

Gdje se mogu kupiti preko neta ebay npr. slušalice za tattoo... mislim na bluetooth slušalice 8ili bolje reći slušalica) koja će služiti da se javljam na telefon kada vozim... znači da ima tipku na sebi i ja samo je dirnem i uspostavi se kontakt bez da moram uzimati telefon u ruke...
Nokia Lumia 820

Pera Detlic
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 21. Dec 2009. 13:45
:: HTC One [m8]

Post od Pera Detlic »

markonato, pa to je bilo koja BT slusalica, a sad ne znam sto bu kupovao preko neta kad tako nesto imas u skoro svakoj prodavnici tehnike...
Samo nek se rolaju....sarme.

mkvb
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 07. Feb 2006. 15:46

Post od mkvb »

Ljudi koji custom rom mi preporucujete, koji se pokazao kao dobar? Ono sto mi je bitno je da bude brz, da kamera radi, BT transfer mi nije bitan i da ima sense! Nadam se da ne trazim previse, hvala
HOX Titanium gray

jocabg011
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Uto, 19. Sep 2006. 00:01

Post od jocabg011 »

Custom rom, na kom kamera radi? Mislim da tako nesto ne postoji, ili se varam. Nvm ako nadjes tako nesto linkuj i ovde bas bih ga i ja probao. :ohmy:

Ivan Cirkovic
Banned
Pridružio se: Sre, 19. Jul 2006. 08:49
:: LG G5 SE
Kontakt:

Post od Ivan Cirkovic »

Nijedan custom rom ti ne valja.Svaka verzija ima neki nedostatak i spororadi.Ja ti preporucujem da sacekas fabricki update,ali posto su najavili da njega nece biti i da ne planiraju da rade za tattoo,predlazem ti da kupis drugi mob sa 2.1 adnrodi platformom.
Naravno sve to ako imas para...

mkvb
Mobil fan
Mobil fan

Post od mkvb »

xerosoft napisao:Neznam ljudi sta to vas muci oko ovog telefona toliko telefon je extra za te pare i bolji OS neces naci na svetu.Ako zelis da ti radi bluetotoh probaj Pancake ROM sa XDA on prekida koliko je dobar i uzivam u njemu koristeci ga,brz je kao struja lep interface i ima sve moguce na njemu cak i taj transfer podataka preko bluetoth koliko vam je bitan vidim
Ovo me interesuje... Znaci Joco kazes da kamera ne radi ni na jednom, moracu to jos da potrazim na netu detaljnije, jer meni je mnogo bitnija kamera od BTa
HOX Titanium gray

jocabg011
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Uto, 19. Sep 2006. 00:01

Post od jocabg011 »

Ja sam probao 3 komada za koje sam zakljucio da su prilicno ok. Mogu i da ih linkujem ovde ako nije zabranjeno, ni na jednom od ta 3 nije radila kamera i FM, ali je radio BT. Posto me nije bitna ni kamera ni BT nesto posebno, ipak sam se vratio na rootovani fabricki ROM, iz razloga stabilnosti, jer mi je po mom subjektivnom misljenju na sva 3 kuvana ROM-a telefon imao problem sa WI-FI i Mobile network povezivanjem. To je moje vidjenje za sada. Kao sto rece Ivan Cirkovic bolje ako imas love preji na neki fon sa 2.1 androidom ili cak 2.2. Wildfire je za sada najpovoljnija varijanta.
Pozdrav

mkvb
Mobil fan
Mobil fan

Post od mkvb »

OK, hvala, ostajem na root-ovanom fabrickom. Nego ljudi ubih se trazeci i ne mogu da se snadjem, gde mogu promeniti gmail nalog u telefonu? Napravio sam novi nalog koji cu koristiti samo za kontakte i sinhronizaciju, ali nikako ne mogu da nadjem podesavanje u fonu gde da unesem taj novi nalog!? Pomagajte!

Edit> uspeo sam da prebacim nalog...
HOX Titanium gray

xerosoft
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sre, 09. Dec 2009. 17:41
:: Iphone 4s
:: Iphone 3gs
Kontakt:

Post od xerosoft »

Ninolina, posto vidim iz druge teme da si postavljala vec nove fontove u tattoo da li ti je tesko da mi posaljes upustvo kako se to radi imam root-ovan tel i ima 2.1 cooked rom
Iphone 4s white clear install

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

xerosoft, pa nista nije komplikovano. Kad ti je rootovan tel i odradio si mount systema, onda samo preko kompa zameniš 2 fonta u folderu System/ Fonts... Treba zameniti fontove DroidSans.ttf i DroidSans-Bold.ttf... Najvažniji je ovaj prvi :)
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

xerosoft
Mobil fan
Mobil fan
Kontakt:

Post od xerosoft »

Ninolina, pa znam ja gde treba da se stave novi fontovi da treba da se preimenuju kao originalni nego mozes li na pvt da mi posaljes upustvo kako to odraditi preko kompa mislim tipa komandna linija sta kucati.izvini ako te smaram i jos jedno pitanje posto si ljubazna pa odgovaras jel radi Igo na tatto i gde moze mape da se nadju za njega.naravno na pvt link ako imas

Ninolina
Moderator
Moderator

Post od Ninolina »

xerosoft, ma bez ikakvih komandi. Bukvalno ideš copy-paste u folder Fonts...:) Znači, povežeš tel sa kompom, pokreneš Panda PC Suite za Android, preko njega pronadješ folder System/ Fonts i ubaciš ih...:)
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

xerosoft
Mobil fan
Mobil fan
Kontakt:

Post od xerosoft »

Ninolina, e super onda hvala ti bas si car evo jos da odradim ovu maskicu za moj telefon jos nemam preko koga da je kupim jer ja nemam kreditnu karticu a nemam nikog u inostranstvu da mi uzme.....

midzovic
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Ned, 08. Avg 2010. 23:29

Post od midzovic »

Pozdrav svima! I ja sam jedan od mnogobrojnih zadovoljnih korisnika ovog sjajnog aparata.. :D
Nemam nikakvih problema sa telefonom, a ono sto mene zanima jeste sledece: da li i kako je moguce da sacuvam SMS poruke na racunaru, posto imam 4000 razmenjenih sa devojkom i jako sporo mi otvara, pa bih da ih izbrisem iz telefona a sacuvam na racunaru... Jos bolje bi bilo kad bih mogao i da ih otvorim na kompu.. :-)
Ako neko slucajno ima resenje za moju situaciju, ili predlog da drugacije resim, neka se javi...

Hvala najlepse! :-D

Despotq
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sub, 04. Nov 2006. 05:06

Post od Despotq »

Najbolje rešenje koje sam ja video je SMS Backup koji prebacuje SMS u novi folder na Gmailu i ima opciju da to automatski radi. Porukama posle naravno može da se pristupi sa bilo kog kompa. Drugi program koji sam takođe probao se zove SMS buckup & restore. On čuva poruke na sd karticu koje posle naravno možeš da prebaciš na komp. Nadam se da sam pomogao

Pera Detlic
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Pera Detlic »

ljudi, od juce sam ostao bez telefona(prodao sam Hero) i sad planiram da uzmem Tattoo... pa me zanima, sta vi mislite koje su najbitnije stvari koje treba da pogledam kad kupujem, jer cu ga 99% uzeti polovnog... dakle, zanima me stva sve moze da zeza, sta vi mislite na sta sve treba da obratim paznju...

p.s.: da li za njega postoji neka najobicnija crna maska... znaci bez ikakvih sara, po mogucnosti sa nekim logo-om HTC-a...?

Ninolina
Moderator
Moderator

Post od Ninolina »

Pera Detlic, a sto Tattoo posle Heroa??? Nadam se da znas da je to losiji tel? :-(

mkvb
Mobil fan
Mobil fan

Post od mkvb »

Za koliko si ga prodao ako nije tajna? Mogli smo da uradimo trampu sa doplatom :smutny: jer ja sada jurim Magic
HOX Titanium gray

Pera Detlic
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Pera Detlic »

Ninolina, zbog 'ajPoda'... i kinte... jurim neki dobar fotoaparat... :) znam da je losiji telefon, ali za moje potrebe je sasvim ok... uz 'ajPod' mi ide super... :D

mkvb, prodah ga za 210 jevrica...

mkvb
Mobil fan
Mobil fan

Post od mkvb »

Pa dobo, ok cena, ok razlozi i ok izbor za drugi fon koji vrsi posao! Ipak ne bi radili trampu, velika mi je razlika :wacko: :wacko: :wacko:
HOX Titanium gray

Odgovori