Naslov sve govori, troumim se izmedju ova tri telefona pa mi treba pomoc oko odluke, da napomenem da bi kupio telefon u prodavnici, a ne preko nekog paketa kod nekog od operatera, unapred hvala na pomoci.
DaxR, nemas tu sta puno da razmisljas - Nokia C5 je svakako puno bolji model i od 6303 i od 6500slide. Noviji je, Symbian "smart" telefon, ima GPS podrsku itd. Ako biras izmedju ova tri modela - zaboravi na 6303 i 6500slide i kupi C5. Ova dva "dumb" modela nemaju sta da traze pored C5.
sve so je napisao tomas.hokenberi, podrzavam i jos da dodam da ako dosad nisi imao smart tel. sad ti je prilika da se i sa tim upoznas. jednom smart uvek smart poz...
kakav je kvalitet izrade nokije c5? ja trenutno imam 6303 i jako sam zadovoljan kvalitetom izrade telefona. razmisljam da uzmem c5 preko telenora. imao sam nokiju e52 i sto se tice kvaliteta izrade moram prizanti da sam bio jako nezadovoljan te sam ga ubrzo prodao...
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.