Već sam na prethodnim stranama pisala šta sve možete da izbrišete sa C... Jeste li to probali? Mada ima još toga što je nepotrebno ukoliko ne koristite Ovi Store i Chat... Ako i to nekoga interesuje napisaću koje foldere sa C još možete da izbrišete i da sve radi bez problema...
Nokia N97
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
- Ninolina
- Moderator

- Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
- :: Galaxy Note 9 White
- :: Galaxy Watch Active2
Postoji dosta fajlova na C koji nisu neophodni...
Ja sam ih izbrisala...
Imam trenutno slobodno 55 MB na C... Imam oko 10 Aplikacija instalirano na C a ostale su na E... SPB Shell sam ubacila u CFW pa mi on ne oduzima prostor na C a super radi...
Već sam na prethodnim stranama pisala šta sve možete da izbrišete sa C... Jeste li to probali? Mada ima još toga što je nepotrebno ukoliko ne koristite Ovi Store i Chat... Ako i to nekoga interesuje napisaću koje foldere sa C još možete da izbrišete i da sve radi bez problema...
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
-
Innerspirit
- Povremeni posetilac

- Pridružio se: Čet, 08. Jul 2010. 00:51
-
Innerspirit
- Povremeni posetilac

-
Innerspirit
- Povremeni posetilac

-
Innerspirit
- Povremeni posetilac

- Ninolina
- Moderator

- Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
- :: Galaxy Note 9 White
- :: Galaxy Watch Active2
Innerspirit, u redu. Moguće da sam te pomešala sa nekim. Ukoliko nema updatea za tvoj product code, njega uvek možeš da promeniš. Ili ukoliko znaš kako da flashuješ tel uz pomoć JAFa onda ti ne treba promena product coda.. Znači, preko Navifirma skineš verziju FWa koji hoćeš i flashuješ tel tim FWom preko JAFa..
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
-
Innerspirit
- Povremeni posetilac

- jerkann
- Mobil manijak

- Pridružio se: Pon, 07. Jan 2008. 08:14
- :: Samsung Galaxy S4
- :: Nokia 808
Ok ovako, mozda pazarim ovaj telefon jer mi je iskrsla krajnje povoljna ponuda. 200 eura za telefon koji je perfektno ocuvan, a i sam vlasnik je takav da pazi sve pa i telefone kao lud.
E sad jedino me interesuje kako da provalim ako mu je izguljeno socivo na kameri posto znam da su se ranije neki korisnici zalili na to?
E sad jedino me interesuje kako da provalim ako mu je izguljeno socivo na kameri posto znam da su se ranije neki korisnici zalili na to?
jerkann, dali si prebacio fotke na komp,osrecenja su u vidu zamucenja npr srednjeg dela ili donjeg ili gornjeg zavisi gde se ofulji... moj savet brate moj n900 ako ga nabavis povoljno NECES SE KAJATI ja potpisujem da je zver od aparata zaista toliko toga mozes sa njim da nisi ni svestan... moj savet bro ja se kajem sto sam bacao pare na ovo...
-
markokozlina
- Novajlija

- Pridružio se: Sub, 29. Avg 2009. 00:09
jel zna neko zasto mi ne radi vibracija? prekjuce je prestala da radi, i slike su se pojavile duplo a nisam mogao da ih izbrisem pa sam ga juce resetovao i resio sam problem sa slikama ali vibracuja i dalje ne radi. da ga nosim u servis? telefon sam uzeo pre godinu dana u mts-u. menjao sam product code. da li ce mi priznati garancuju?