ovaj 1 koga se svi trude da "ubiju" nema čak ni toliko...
Ali kako ti mozes da budes objektivan ako kazes da iPhone telefon valja, a ima problem sa prijemom signala. Da je bilo koji brend u pitanju, to bi se odmah proculo, i ne bi mogao da ga spere ni Sava ni Dunav. Ali posto je Apple, i sa problemom oko signala, koja je inace glavna stavka telefona, jel'? (Mis'im, ja mogu da napravim telefon koji gubi signal sa neke dve zice u cvor, kinezi su vec iz daleke buducnosti)- Apple valja. Jos na sve to Steva direktno (i objektivno gledano) vredja inteligenciju potrosaca time sto kaze da ga ne drze pravilno, a onda i da je do softvera. Opasan smele Stevica.gargamel4 napisao:ali takođe odbijam da pljujem ono što valja.
Isti kao 873. Nokijin, 25101. Samsungov ili 2. telefon Future-tech mobile-a iz te aktuelne 2036-te godine. Sa nekim glupim propustom koji ostavlja prostor sledecem upgradeu. Kako trziste odredi, a ne Apple. Nece oni biti nista napredniji, kako se aludira.Koren napisao: Ostali proizvodjaci su imali dosta vremena da vezbaju i peglaju greske, sta mislite kako ce izgledati 40ti Apple-ov telefon?![]()
Zasto je sumanuto upisivati brojeve tako. Da li si ikad nekom izdiktirao broj pocevsi sa +381(18,11) ili si lepo rekao 0(11,18) ?Tacty, callerID fix je potreban samo ako si upisao brojeve po principu 06Xvbgjdkr. Ja licno jos od momenta kad sam dobio prvi telefon, 5110 (2000.) u imenik sve brojeve upisujem u formatu +3816xnbrkjfbn. I smatram za sumanuto drugacije upisivanje.
Neverovatno je da telefon u 2010. godini ima ovakav propust!!!Tacty napisao:da bi video ime onoga ko te zove a ne samo broj moras da instaliras navedenu aplikaciju??!! druga je aplikacija za delivery report sms-ova??!!
Ma daj miodrage, gde je "normalno" upisivati brojeve sa +3816...?! Kad te neko pita koji ti je broj, jel mu ti kazes "plus tri osam jedan sest..." ili "nula sest cetiri..."?! Ne razumem zasto bi bilo "sumanuto" upisati broj kao 06x...., a "normalno" +3186...?!!! Kad trazis broj u imeniku jel ti lakse da procitas 06x ili +3816x?miodrage napisao:Tacty, callerID fix je potreban samo ako si upisao brojeve po principu 06Xvbgjdkr. Ja licno jos od momenta kad sam dobio prvi telefon, 5110 (2000.) u imenik sve brojeve upisujem u formatu +3816xnbrkjfbn. I smatram za sumanuto drugacije upisivanje.
Dva teksta jedan do drugog, koji potvrdjuju ono sto sam pricao na prethodnoj strani.Zadnje namere
Prodaja na tone iPada zasijala je u ocima mnogih proizvodjaca kao dolarcic i nagnala ih da se pridruze "tabletomaniji", sve ne bi li se malo "ocesali" za pare. Izgleda da su "tablete" vrlo jake, pa su tu i neki koje nikada ne bi ocekivali da udju na ovo polje. Cisco je predstavio Cius....
Toshiba Libretto w100
Ovog meseca Toshiba bi trebalo da pocne sa isporukama...
bla bla
... Ovaj racunarcic je ocigledno nesto izmedju netbook racunara i tableta kao sto je Apple iPad. ...
Ovo primetih ovako na blic, nemam vremena sad da citam ceo tekst, al ako neko zeli nek izvoli.Samsung s8500 wave
Iako pametni telefoni postoje dugi niz godina, revolucija na tom polju zapocela je iPhonom 2007. godine Mora se priznati voleli vi Apple ili ne, da je taj uredjaj mnogo ucionio da se pametni telefoni priblize narodnim masama...
... a kroz sam glavni meni krecete se skrolovanjem nalevo ili nadesno. On je organizovan u cetiri reda sa po tri ikone (neko je pomenuo iPhone?)....