HTC Desire
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ●
Nisam to doziveo (2.1, 2.2 "zvanicni"), losa stvar.
araphel, vratio sam mrezu na edge i stvarno browser je neko vreme lepo radio pa poceo da grca i da neucitava do kraja. Sad ponovo na 3g sve leti i radi kako treba. Sta je kod tebe (posto pretpostavljam da koristis 3g) stvarno mi nije jasno.
Cek dis maj frends:
http://www.b92.net/tehnopolis/vesti.php ... _id=451139
mada to samo nema sanse da se instalira.
pozz
araphel, vratio sam mrezu na edge i stvarno browser je neko vreme lepo radio pa poceo da grca i da neucitava do kraja. Sad ponovo na 3g sve leti i radi kako treba. Sta je kod tebe (posto pretpostavljam da koristis 3g) stvarno mi nije jasno.
Cek dis maj frends:
http://www.b92.net/tehnopolis/vesti.php ... _id=451139
mada to samo nema sanse da se instalira.
pozz
zvezde granda ne mogu u mp3 ali mogu u 3pm
What, symbian nije imao virusa
Ne znam koliko pratiš symbian ali imao je on dosta virusa, naravno pre verzije 9. A i ne znam kako si spojio open source sa virusima pošto je u svetu kompjutera stvar potpuno drugačija hint Windows.

Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White
Pa open source dozvoljava programerima da od samog pocetka razvijaju viruse, a symbian to nije dozvoljavao bas zbog toga... Ja sam imao symbiana nekoliko i instalirao sta god sam stigao i nikada nisam virus nikakav pokupio...
Life is not the amount of breaths you take, it's the moments that take your breath away! HTC DESIRE!
Danas sam napokon snimio Motonav jer sam imao dovolno slobodnog mesta na internoj memoriji ali sam onda primetio drugi problem koji ne znam dal je nastao zbog gorepomenute aplikacije. Naime ako interna memorija padne ispod 15mb onda stoji notification kao opomena da se oslobodi memorije. Ja oslobodim 16 mb kad posle nekog vremena opet obavestenje. Ja pogledam kad ono 14.5 mb slobodno, a nista nisam radio. Sat vremena kasnije (bio mi ugasen telefon) slobodno samo 13.2mb
Sad mi nije jasno zbog cega se smanjuje interna memorija (nije RAM) i dolazim u iskusenje da obrisem Motonav. Jel primetio neko kod sebe ovakve promene?

HTC 10
Imam i ja isti problem . Isto tako se i meni puni iako nemam motonav. Sam se puni . Danas sam ga restartovao tj obrisao celu internu memoriju i instalirao aplikacije koje sam imao i sad imam oko 70 mb slobodno. A pre restartovanja sam imao oko 30. Ne znam dal je to vremenska prognoza , friend steam , news i ostale aplikacije koje.non stop skidaju nesto s neta pa da se od njih puni da ne lupam ne znam tacno....i mene zanima ako neko zna. !
Evo ti ovde je sve objašnjeno kako namestiti http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=742379
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White
Pa da, bez ruta. Ali ako si primetio to je samo par klikova, i opet nece raditi bas sve app (za neke nije ni preporucljivo) ali vecina hoce. Za pocetak nije "big deal" i bez toga, dosta toga moze da se instalira na internu, veliki potrosaci su igre i par aplikacija (Motonav, Doctogo, Divxplayer...).
pozz
pozz
cstrike, tebi bas dosta fali memorije, ali cach mi je jedino pao na pamet. Recimo meni samo Market po jednoj obicnoj "sesiji" nabaci 1-2-3mb kesa na internu memoriju.
Brisanje cach memorije - Settings - Applications - Manage app i tu po svakoj app imas opciju za "clean".
Jednostavnija opcija je instaliranje aplikacije QuickAppCleanCache (lako se nadje ali mislim da je na Marketu nema) gde odmah dobijes listu app koje/koliko imaju cach i precicu za ciscenje. To je ako nemas rutovan Desire a pretpostavljam da nemas.
pozz
Brisanje cach memorije - Settings - Applications - Manage app i tu po svakoj app imas opciju za "clean".
Jednostavnija opcija je instaliranje aplikacije QuickAppCleanCache (lako se nadje ali mislim da je na Marketu nema) gde odmah dobijes listu app koje/koliko imaju cach i precicu za ciscenje. To je ako nemas rutovan Desire a pretpostavljam da nemas.
pozz
toda81, nemoj donositi odluke "na precac", prvo uzmi Desire u ruke i malo se "poigraj"."Root" uopste nije obavezan za tzv "napredno" koriscenje. Ok ako volis i imas vremena da se "zajeb...." sa sistemom. Koja korist? Ja licno pokusavam da ispratim aplikacije (i korist od njih) koje rade samo na "root" modelima i tu mogu da nadjem svoj "interes" i odlucim da li da rutujem ili ne.
pozz
pozz