Win mobile - korisne aplikacije
Pravila foruma
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
- tomas.hokenberi
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
- :: Samsung GalaxyNote20
duleludak, Dusane pomenuta je vise puta kako u ovoj temi, tako i u temi o HTC HD2 aplikacija koja radfi upravo to: GPRS NoData.
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB
Pozdrav svima...pre neki dan sam uzeo omniu i900, imao sam brdo sym.tel, pa mi je ovo sve novo, ali polako se snalazim..za sad sve radi ok..ima touch flo 2.0 i win.6.5 i sve radi ok... e, sad me interesuje(procitao sam ovde sve od prve do poslednje strane) ali nisam video da li je neko postavio nesto o Igo 8, gde bih to moglo da se skine... na symbian sam stavljao garmin bez problema, na omnii nisam ni probao garmin, jer sam cuo da je igo 8 mnogo bolji..
Izmenila Ninolina:: zabranjeno je tražiti kodove i informacije o krekovanim i nelegalnim programima i aplikacijama (u vezi sa izbrisanim postom). I nemoj pisati postove jedan za drugim. Koristi opciju Izmeni. Obavezno pročitaj pravila foruma.
Izmenila Ninolina:: zabranjeno je tražiti kodove i informacije o krekovanim i nelegalnim programima i aplikacijama (u vezi sa izbrisanim postom). I nemoj pisati postove jedan za drugim. Koristi opciju Izmeni. Obavezno pročitaj pravila foruma.
- tomas.hokenberi
- Moderator
duleludak, postoji na ovom internetu jedan tajni alat koji je poznat samo odabranima poznat kao Google. Primenom doticnog alata, odnosno trazenjem pojma "GPRS NoData" prvi pogodak bude upravo odgovarajuci link.
Veliki pozdrav svima,
jel može neko da mi kaže kako da sa home screen-a uklonim kalendar, alarm i quick links. Juce sam uzela htc hd2 i pokusavam da ga prilagodim sebi ali mi nikako ne polazi za rukom. Takodje me zanima na koji nacin mogu da postavim svoje melodije kao ringtone , sms i alarm notification.
Molim vas za hitan odgovor
Unapred hvala
jel može neko da mi kaže kako da sa home screen-a uklonim kalendar, alarm i quick links. Juce sam uzela htc hd2 i pokusavam da ga prilagodim sebi ali mi nikako ne polazi za rukom. Takodje me zanima na koji nacin mogu da postavim svoje melodije kao ringtone , sms i alarm notification.
Molim vas za hitan odgovor
Unapred hvala
- tomas.hokenberi
- Moderator
cranberry, u opstem slucaju sadrzaj Home/Today ekrana podesavas na Settings->Home->Items, odnosno Settings->Today->Items (zavisno od verzije WM). Za specificna podesavanja vezana za HTC HD2 imas temu o HD2 i sva takva pitanja postavi tamo. Ovo je tema i Windows Mobile aplikacijama.
Da li postoji program za mobilni koji ce da mi belezi protok i internet saobracaj? Na PC-u ja za to koristim Net Limiter, i odlican mi je, pa se pitam da li ima neki slican program i za mobilni?
Planiram da uzmem neki mts-ov paket koji ce da mi daje besplatne megabajte, ali su mi tamo u mts-u rekli da nemam mogucnost da provjeravam trenutno stanje, odnosno koliko mi je jos besplatnih mb-a ostalo, pa mi zbog toga treba takav jedan programcic.
Planiram da uzmem neki mts-ov paket koji ce da mi daje besplatne megabajte, ali su mi tamo u mts-u rekli da nemam mogucnost da provjeravam trenutno stanje, odnosno koliko mi je jos besplatnih mb-a ostalo, pa mi zbog toga treba takav jedan programcic.
Nadam se da ne mislis na ogranicavanje protoka kad pominjes NetLimiter 
Za pracenje porosnje/protoka postoji odlican programcic SPB Wireless Monitor. Ima mogucnost pracenja svako konekcije zasebno, zaokruzivanaj po konekciji i mogucnost da definises alarm da te upozori kad se priblizis kriticnoj kolicini podataka.

Za pracenje porosnje/protoka postoji odlican programcic SPB Wireless Monitor. Ima mogucnost pracenja svako konekcije zasebno, zaokruzivanaj po konekciji i mogucnost da definises alarm da te upozori kad se priblizis kriticnoj kolicini podataka.
- tomas.hokenberi
- Moderator
Postoji aplikacija za forwardovanje SMS poruka na email adresu i za Windows Mobile, zove se txtForward.
- Layne_Staley
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 16. Feb 2006. 18:41
- :: iPhone 6 64gb SG
- Kontakt:
SRBIJA BRATE "Skyfire does not provide services in your country"
Note: Skyfire 1.0 and 1.5 will remain available as a free service in the following countries after July 1st: United States, U.K., Canada, Ireland, Portugal, Spain, France, Germany, Belgium, Italy, Finland, Netherlands, Norway, Sweden, Switzerland, Korea and Taiwan.
Note: Skyfire 1.0 and 1.5 will remain available as a free service in the following countries after July 1st: United States, U.K., Canada, Ireland, Portugal, Spain, France, Germany, Belgium, Italy, Finland, Netherlands, Norway, Sweden, Switzerland, Korea and Taiwan.
- tomas.hokenberi
- Moderator
Korun, ja jos nisam nalaeteo na Windows Mobile virus nigde. Desava se da na nekim sajtovima ima PC Windows virusa u arhivama ali to se resava antivirusnim softverom na PC-u.