Vlada Zem, mislim da su sve to jahte jednog vlasnika nekada su ove plaze bile free dok nije on kupio sve ovo i naplacuje ulaz 10e :-DDD eh nekada sam obozavao ovaj deo grcke dok se nisam navukao na Rodos
@Jazz da pogodim?Prva slika je bla inspirisana Miles Davis-om prelepe su ti slike,ne samo da n79 dobre fotografije pravi,ali treba imati i slifa sta i kako slikati...sto ja zapravo nemam
majkon80, hvala hehehe nisi prvi koji je tu sliku povezao sa trubom al meni je i dalje nekako toplo oko srca kad se prisetim pijuckanja tog vina... u tim trenucima mi je Miles Davis umilno svirao na uvce
jazz, pohvale ovolike za slike.Priroda i sva lepota koju ona daruje.Slika leptira i taj trenutak slikanja,bila si bas brza i vesta,svaka cast.Evo i ja sam juce popodne jurio ovog insekta po dvoristu i jedva ga uslikao.
deksicom, hvala puno, leptir se uopšte nije bunio, toliko mu se dopalo poziranje da par minuta uopšte nije hteo da odleti sa drugaricine ruke priroda je zaista neiscrpan izvor inspiracije
Sasvim pristojno i dovoljno da se zabelezi trenutak,e sad sto smo svi razmazeni,pa znamo da moze i bolje onda....pre par godina na letovanju imao sam obican n95..slikao sa njim celo leto,narezao na cd,odneo da mi se urade slike....kad se slike urade i smanje u formatu predvidjenom za slike....pa to je prelepo...gostma kad sam pokazivao slike,mislili su da je digitalni aparat.Dakle kada bi ti tu tvoju sliku uradio kao fotogrfiju to bi izgledalo ovako odprilike
deksicom, da, to su tuje. Jako su fine za ogradjivanje dvorista, samo moras povremeno(ne cesto) da ih podkreses inace mogu nenormalno da narastu, i u visinu i u sirinu.
Samsung Galaxy S II I9100, Sony Ericsson Xperia Neo
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.